Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie
Det här tycker kunderna
Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer
At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer
Företaget har svarat
Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
100 dages gratis ombytningsret
- sengesnedkeren.dk
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Maribo
Er super glad for mit køb og sover fantastisk, en flot seng som jeg håber at have i mange år👍😊

Svar från SengeSnedkeren.dk
Fantastisk service og ekstremt gode…
Fantastisk service og ekstremt gode senge
Vi har tidligere bestilt en seng til vores ældste barn, og vi er fuldt ud tilfreds med alt fra bestilling, levering og selve sengen. Derfor var vi heller ikke i tvivl om, hvem der skulle levere sengen til mellemstebarnet, der nu er teenager.
Jeg kan varmt anbefale Sengesnedkeren. Og så skal der lyde en stor ros til både medarbejder på telefonen og chaufføren, der begge leverede sublim service

Super god service!
Jeg har oplevet en rigtig god service hele vejen i gennem, fra bestilling til levering af min seng. Eddie som stod for leveringen var utrolig sød og hjælpsom, og han informerede i god tid om ankomst -og alt gik lige som man kunne håbe. Stærk anbefaling herfra.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Flyttemænd var søde og hjælpsomme
Flyttemænd var søde og hjælpsomme. Har dog klaget over at stoffet i sengen er ødelagt, uden respons.

Svar från SengeSnedkeren.dk
God service og fin levering
Jeg har købt min nye seng og jeg fik den leveret i tirsdags. Der har været rigtig god service lige fra købet til leveringen og god kommunikation i forhold til diverse spørgsmål.
Leveringen foregik som smurt og chaufføren var meget hjælpsom og var også god til at give hurtige instrukser vedr samling af sengen

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Har fået en meget god seng til min søn, til en meget billig pris, som han er meget glad for. Hentede den selv i Ringsted, og fik mega fin betjening , hvor jeg fik hjælp til at få sengen bakset ind i traileren, så 5 meget store stjerner :-)

Svar från SengeSnedkeren.dk
Min datter er vildt glad for hendes nye…
Min datter er vildt glad for hendes nye seng og levering og indbæring af sengen har været meget professionel, serviceminded og søde. Jeg kan klart anbefale både seng og firma.

Svar från SengeSnedkeren.dk
I yder en helt fantastisk kundeservice
I yder en helt fantastisk kundeservice, når der er gået noget galt.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg har nu brugt min nye seng i en uge
Jeg har nu brugt min nye seng i en uge.
Og jeg sover fantastisk!
Derudover var der god service da jeg skulle ha’ bytter min sengegavl

God kvalitet
Vi har nu købt 3 senge fra sengesnedkeren og vi er meget glad for alle 3. De er meget behagelige og kvaliteten er top. Jeg kan varmt anbefale sengesnedkeren.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Jeg har i dag fået hentet vores nye…
Jeg har i dag fået hentet vores nye kontinentalseng fra sengesnedkeren.dk
Vi har fået en utrolig lækker seng hjem og foruden det, var der bare de mest hjælpsomme og søde medarbejdere på lageret som hjalp mig lige til det sidste. Tusind tak for det.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Virkelig lækker seng og fantastisk service.
Nem bestillingsproces på hjemmesiden
Der var problemer med leveringen og en time inden den skulle være kommet fik jeg en besked at bilen var i stykker og den ville komme 5 dage senere (inkl. weekend). MEN.. jeg blev passende kompenseret og de var meget søde og forstående.
Sengen er VIRKELIG lækker!
Er meget tilfreds.

Levering gik perfekt
Levering gik perfekt, god service af Eddie, som klarede det hele, også udpakningen da sengen var for høj til at komme ind👍

Svar från SengeSnedkeren.dk
Lav..Qualitet....og snyd med farve..
Qualitet....og snyd med farve..bestilt seng og fik helt anden farve..
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.