Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie
Det här tycker kunderna
Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer
At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer
Företaget har svarat
Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.
100 dages gratis ombytningsret
- sengesnedkeren.dk
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super god service
Super god service, hurtig levering
Holder hvad de lover, produktet lever op til det forventede

Meget behageligt forløb
Meget behageligt forløb, god kundeservice og meget fleksibel levering.
Produktet er lavet i godt kvalitet, man ligger behageligt, og sover fantastisk i den
- tak for en god oplevelse her handler jeg gerne igen

super god kundeservice
super god kundeservice!
Jeg havde en lille uheldig oplevelse med en varer og kontaktede deres kundeservice som virkelig levede op til alle forventninger. Super hurtige og søde til at hjælpe, særligt tak til Jerry samt Hanna som jeg har været i kontakt med.

Super fin service
Super fin service - og fin seng.
Chaufføren ringede en time før han kom og da han holdt foran min blok.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Nem at handle hos Sengesnedkeren.
Nem at handle hos Sengesnedkeren.
Løbende status for produktion af sengene.
Levering til aftalt tid.

Flot seng og super pris
Flot seng og super pris. Levering hurtigt ifølge aftale.

Svar från SengeSnedkeren.dk
Levering og bestilling gik som…
Levering og bestilling gik som forventet og det er value for money

Ikke til fræs …
At den seng jeg hade bestilt skulle være grå men ikke brun og at gavekort ikke var med og ikke komme i nu ? Jeg høre ikke noget ?
Kundeservice fungerede.
Det var dejlig nemt at få fat i kundeservice, både da jeg skulle bestille og da jeg havde brug for rådgivning ift valg af madras.
Hvis man skal reklamere skal det åbenbart være skriftligt.
Ikke at jeg har haft brug for det… for sengen er ikke kommet i brug endnu.
Det tog mere end 15 hverdage før den blev leveret.
Men sengen ser fin ud!

Svar från SengeSnedkeren.dk
Vi har oplevet god service og…
Vi har oplevet god service og rådgivning hele vejen. Sengen blev leveret hurtigt og vi er glade for den - vil klart handle her igen.

Super service
Super service
Og tak til Eddi som hjalp med at få sengene ind i carport 👍🏻

Svar från SengeSnedkeren.dk
Fra bestilling til ordre bekræftelse…
Fra bestilling til ordre bekræftelse med dato og kl for lev kørte på skinner lev blev lidt sent og dyne/pude havde de glemt men var udenfor døren dagen efter . Så en rigtig god oplevelse , ikke sidste gang vi bestiller . Selv sengen er en drøm at sove i 😁😁😁😁

Super fleksibel levering
Super fleksibel levering! Sengesnedkeren kørte en ekstra tur fra Ringsted til Nordjylland for at levere vores senge på præcis den ønskede dato 👍

Superfin seng!
Superfin seng!
Meget fint forhold mellem pris og kvalitet - især til kampagnepris. God kontakt gennem købsprocessen og levering til lovet tid af serviceminded chauffør. Nem montering og opstilling.

Jeg sover som i en drøm!
Jeg sover som i en drøm!
Først og fremmest er det en meget dejlig seng! Materialer er i god kvalitet, og det meste er allerede samlet, så opstilling gik glat.
Levering til tiden og selv om gavlen manglede i første omgang dukkede også den op i rimelig tid. Alt i alt en fremragende oplevelse!

Brilliant product
Brilliant product! The bed is of exceptional quality; price was competitive and communication throughout was good. Delivery was well
Communicated and efficient. Will definitely buy from you again! Thank you

Good and fast service
Good and fast service, and the customer service was excellent!

Svar från SengeSnedkeren.dk
God service og imødekommende personale.
God service og imødekommende personale.

Dejlig søvn
Dejlig seng som var præcist som beskrevet og som jeg sover dejligt i.
Rigtig god kundeservice

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.