SengeSnedkeren.dk Omdömen 336

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har kun positiv oplevelser fra bestilling af seng til leveringstid. Super flinke fragt folk fra sengesnedkeren, der leverede måske den bedste seng i mit liv Mvh Freddie

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bondefangeri, platugler. Leveringen står til 0.- På fakturaen står der gratis levering og Sengesnedkeren bekræfter at det er gratis levering når det står der. Jeg bliver ringet op på en hel... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

At sengen kom til tiden, og kureren der kom med sengen, troede at vi også skulle have en topmadras, som vi dog ikke havde bestilt, men istedet for ulejligheden fik vi en ekstra dyne, så alt i alt en... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg modtog min seng indenfor fristen på 15 arbejdsdage. Hvis sælgeren ikke havde advaret mig, havde jeg bestilt den i 140 cm. bredde. Nu blev det i stedet 120x210 cm. Men det var alligevel meg... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler

Skrivet av företaget

Vores mål er, at alle vores kunder opnår en optimal nattesøvn. Dette sikrer vi ved ekspertrådgivning og vejledning, så du ender med den helt rigtige seng til dine behov. For os handler det nemlig om den positive omtale fra vores tilfredse kunder, der kommer som en følge af en optimal service og den perfekte seng.

100 dages gratis ombytningsret

Gratis ombytningret op til 100 dage for alle madrasser

Hos SengeSnedkeren.dk ønsker vi, at du er tilfreds med din nye seng og derfor tilbyder vi gratis ombytning på alle madrasser, så du kan være sikker på, at ligge godt.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bestilte seng 18.okt

Bestilte seng 18.okt. modtog først 7.nov, og da kun underdelen ( i forkert farve ) leverede madras og hovedgærde 10.nov. , Det er for dårligt , når man siger 10-15 dage ?

28 oktober 2025

Tak.

Hele forløbet fra bestilling til levering forløb fuldstændigt som planlagt. Og produktet vi købte, lever helt op til forventningerne. Tak for handlen. 😊

21 oktober 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at alt forløb som planlagt og at sengen lever op til jeres forventninger!
Tak fordi I valgte os 🙏
De bedste hilsner,

Anmeldelse af seng

Svært at komme med en ordenlig anmeldelse af sin nye sen når man kun har fået halvdelen, husk næste gang at bestil det hjem som kunden bestiller🥳

11 november 2025

Ualmindelig træls service

Ualmindelig træls service.

Jeg bestilte en seng i 120x120cm.
Der ankommer en sengeramme på 140cm. Og en madras på 120cm.
Til start får jeg at vide, at jeg selv skal sørge for at få sendt sengen retur til Ringsted uden fragtskader.
Mailkorrespondancen er virkelig langsom og jeg skal selv tjekke op på om firmaet holder deres aftaler.
Jeg modtog sengen den 28/10 og skrev til dem kort efter.
Vi aftaler, at de skal afhente sengen den 7/11 (10 dage efter jeg først kontaktede dem). Jeg skal igen selv følge op på, om de afhenter sengen. De skriver at de kommer mellem 9 og 12, men denne bliver aflyst fordi der ikke er plads i deres bil.
Nu bliver den nye afhentning den 13/11 (altså 17 dage efter modtagelse af sengen).

Jeg synes det er meget frustrerende at skulle flytte rundt på sengen og afvente at den bliver afhentet.

Jeg synes servicen har været så træls og jeg kan på ingen måde anbefale at handle med det sløje firma.

25 oktober 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Lækker seng, god pris lang leveringstid

Lækker seng til en god pris - drengen er glad😊 God kontaktbar servicetelefon - god mulighed for svar på spørgsmål.
Lidt lang leveringstid - næsten 4 uger. På dagen fik vi et langt interval, hvor sengen kunne komme - mellem 12-17. Lidt svært at planlægge ud fra. Sengen kom på dagen, men først kl. 20.30. Det passede fint, men kunne have været rart at vide på forhånd ift. øvrig planlægning af arbejde og fritidsliv.

8 november 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med sengen og vores service.
Vi tager din feedback om leveringstiden og tidsintervallet til os, det hjælper os med at blive endnu bedre fremover 💪

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Sengen blev leveret senere end aftalt…

Sengen blev leveret senere end aftalt og blev derfor tilbudt dyne som dog ikke var med

25 oktober 2025

Hej Lars,
Tak for din anmeldelse og beklager forsinkelsen med leveringen 🙏
Som lovet sender vi selvfølgelig en dyne afsted til dig, den bliver afsendt snarest 💤

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Svær at komme i kontakt med

Har ændret vores anmeldelse, da kommunikationen har været god efter der kom hul igennem til dem. Rigtig fin seng, vores søn sover længe i den....
Vi har fået sengen men uden papirer med vejledning om korrekt montering af gavl. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med firmaet både på telefon og mail men uden held. Så vi afventer stadig på svar. Sengen er rigtig fin.

8 november 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tak for din anmeldelse og dejligt at høre, at I er glade for sengen 😊
Din mail bliver besvaret i dag. Der er desværre lidt længere svartid på henvendelser, der sendes i weekenden 📩

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og levering til tiden

God service og levering til tiden. To fantastiske montører bar sengen op og samlede den.

kan varmt anbefales

30 oktober 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at alt forløb godt og vi giver rosen videre til vores montører 🙌

Fantastisk service

Jeg har bestilt først en seng til min søn, den var så godt at sove i at jeg bestilte en seng mere til mig selv og min anden søn. Samtidig med var der et tilbud på en dyne og hovedpude da jeg skulle betale, og jeg faldt i og købte det med. Da jeg modtager dynen er det forkert størrelse og de sender mig uden noget bøvl overhovedet en ny. Det er virkelig god service. Jeg slap for at skulle pakke og sende den anden dyne retur. Virkelig rart.

5 november 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏
Hvor er det skønt at høre, at både du og dine sønner sover godt i jeres nye senge 🛏️
Og dejligt, at vores kundeservice kunne hjælpe hurtigt og uden bøvl, præcis sådan det skal være.
Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

The bed lives up to my expectations

The bed lives up to my expectations, and the delivery driver was very friendly and helpful.

20 oktober 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Thank you so much for your review.
We’re really happy to hear that the bed lives up to your expectations, and that our delivery driver made a good impression 🚛💪
Enjoy your new bed and many good nights of sleep!
Best regards,

Seng med opbevaring

Bestilte en seng med opbevaring. Er virkelig glad for den, men vil anbefale at man betaler for hjælp til at få den på plads (den er tung). Sengen var godt pakket ind og ham der leverede var virkelig flink og kørte den bogstaveligt lige foran døren:)) Der var lidt forsinkelser angående leveringen, men jeg blev informeret om anden dato end den jeg havde sat.

28 oktober 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din nye opbevaringsseng og at både levering og service levede op til forventningerne. Vi forstår godt, at sengen kan være tung, så det er et godt tip med hjælpen til at få den på plads 😅

Tak for tålmodigheden ift. leveringen og for at dele din oplevelse!

Levering som aftalt

Levering som aftalt
Man ligger godt i sengen

31 oktober 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Dejligt at høre, at leveringen gik som aftalt og at du ligger godt i din nye seng 😴
Rigtig god fornøjelse med den!

God service. 👍😃

21 oktober 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din anmeldelse 😃
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, det betyder meget for hele teamet!

Super betjening og kontakt

Super betjening og kontakt fra bestilling til levering…og sengen er god 👍

3 november 2025

Svar från SengeSnedkeren.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at både betjeningen, kontakten og sengen har levet op til dine forventninger 🙌
Sov godt i din nye seng! 💤

Nemt

Nemt at bestille, og god kommunikation vedrørende levering.

4 november 2025

Tak for din anmeldelse 😊
Dejligt at høre, at det hele gik nemt, og at du har været tilfreds med kommunikationen omkring leveringen 🙌

Jeg modtog en hovedpude

Jeg modtog en hovedpude, der svarede til mine forventninger.
Der i mod svarer det ikke til mine forventninger at blive opfordret til at skrive om et sengekøb jeg aldrig har foretaget. I sælger jo trods alt andet end senge.

3 oktober 2025

Tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at hovedpuden levede op til dine forventninger 😊

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Sengesnedkeren siger, at de leverer inden for 15 dage. Der gik 30 dage og 2 aflysninger, før vi modtog vores seng. Første leveringsdag var 16. oktober, den blev flyttet til 21. oktober, som så blev flyttet til 31. oktober. De kunne dog godt finde ud af, at hæve vores betaling inden for 15 dage. Vi havde bestilt en mørkegrå seng med mørke ben. Vi modtog en lysegrå seng med lyse ben, men vi gider simpelthen ikke at få den byttet, og så vente gud ved hvor længe igen.
Opdatering: har i dag talt med firmaet som har beklaget hele forløbet og forkert levering dybt. Vi er blevet enige om kompensation i form af tilbagebetaling af gebyr for indbæring. Mht sengens kvalitet er der ikke noget at klage over. Den er fremragende

6 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.