Seats and Sofas - Drachten Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

M.L. Kingsingel 10, 9203 JC Drachten, Friesland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn man en ik hebben 7 maart '26 een bank gekocht bij seats and sofa's in Drachten. We zijn zeer goed geholpen, en absoluut niet opdringerig. We kwamen de winkel in en wilde wat rondkijken. De verko... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

goede service goede uitleg goede oplossingen snelle service maar moet nog wel blijken als er een klacht komt dat ze net zo attent en behulpzaam zijn dat is afwachten

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zocht een kleine hoekbank en ik vond een geschikte kleine hoekbank. Prima geholpen bij mijn keuze. Uitleg gekregen over welke elementen de prijs van een bank bepalen. Hierbij meegenomen naar een ui... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere sto... Se mer

Företagsinformation

1. Soffbutik
  2. Möbelaffär
  3. Heminredningsaffär
  4. Butik med vardagsrumsmöbler

Skrivet av företaget

Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

2 142 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn erg goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen door Lukas en Jouke. We kregen goede informatie over de bank die we graag wilden en we kregen ook genoeg tijd om er rustig over na te denken. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om de bank te kopen voor een mooie prijs.

8 mars 2025

Beste Fleur de Groot,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat Lukas en Jouke u zo goed hebben geholpen en dat u voldoende tijd heeft gekregen om een weloverwogen beslissing te nemen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen tijdens het aankoopproces en zijn blij dat u tevreden bent met uw keuze. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank!

Seats&Sofa's aanzienlijk verbeterd

Vroeger slechte ervaring met Seats & Sofa's gehad. (Opdringerig en slechte levering, 2 verschillende stoffen op 1 bank wat niet werd opgelost).
Deze keer alleen bij binnenkomst benaderd voor hulp. Toen ik mijn keus had gemaakt en er een verkoper bij haalde was deze zeer behulpzaam.
De volgende dag kon ik de bank al ophalen en tot nu toe zit ik heerlijk op de bank!

25 februari 2025

Beste Aukje,

Bedankt dat u ons opnieuw een kans heeft gegeven en fijn om te horen dat u deze keer een positieve ervaring heeft gehad! We zijn blij dat u rustig uw keuze heeft kunnen maken en dat onze verkoper behulpzaam was. En wat fijn dat u al de volgende dag van uw nieuwe bank kon genieten!

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Aardige verkopers in Drachten

Aardige verkopers in Drachten! Ze helpen je goed op weg. De bank is nog niet binnen, zit levertijd op dus over de bank kan ik helaas nog niks zeggen.

Beste Neely Anna Van der Wal,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen door onze verkopers in Drachten. Wij doen ons best om onze klanten eerlijk en professioneel te adviseren. We begrijpen dat het wachten op de levering spannend kan zijn, en we hopen dat uw nieuwe bank straks helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring…

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring bij Seats en Sofa, vooral dankzij verkoper Jouke. Hij heeft mijn dochter en mij uitstekend geholpen bij het vinden van de perfecte bank. Hij luisterde goed naar onze wensen, gaf ons alle tijd om rustig te kijken en te zitten op verschillende banken, en na het vinden van de juiste keuze gingen de onderhandelingen soepel en op een prettige manier. Uiteindelijk kwamen we tot een prima prijs.

Helaas kwam er later een domper: een boete voor het rijden met een aanhangwagen zonder BE rijbewijs. Dit had niets met het bedrijf te maken, maar zorgde wel voor een vervelende nasmaak. Desondanks blijf ik Seats en Sofa, en Jouke in het bijzonder, zeker aanbevelen!

Beste Tineke,

Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn dat verkoper Jouke u en uw dochter zo goed heeft geholpen en dat u een bank heeft gevonden die perfect bij uw wensen past. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring een vervelende nasmaak kreeg door de boete, maar we zijn blij dat u desondanks zo tevreden bent over onze service. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank en zien u graag weer terug in onze winkel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vriendelijke medewerker en tevreden met bank

Goed geholpen in de winkel voor een stoel en slaapbank voor in ons chalet. Ook nog model wat deze week in de aanbieding was. Met opbergruimte. Kwam volgende dag weer op voorraad en netjes gebeld en gelijk opgehaald
In elkaar zetten viel mee en het staat hartstikke mooi

12 februari 2025

Beste Janneke,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw stoel en slaapbank! We zijn blij dat u zelfs een model in de aanbieding heeft kunnen vinden en dat alles netjes is geregeld. We hopen dat u veel plezier heeft van uw nieuwe meubels en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nette service bij aankoop bank

We konden rustig rondkijken en daarna netjes geholpen met de aankoop van de uitgezochte bank. De volgende dag konden we de bank al ophalen! Goede service!

21 februari 2025

Beste Jantina Prins,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u rustig heeft kunnen rondkijken en vervolgens netjes bent geholpen bij de aankoop van uw bank. We zijn blij dat de snelle levering goed is verlopen en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank en dat deze perfect bij uw interieur past. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Vriendelijk ontvangen

We zijn geholpen door Jouke. Een vriendelijke verkoper die goed advies geeft. Hij is niet opdringerig en heeft ons een positieve ervaring gegeven. Bedankt Jouke :)

Beste Anoniem,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn dat u vriendelijk bent ontvangen door Jouke en dat u een prettige ervaring heeft gehad. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet opdringerig zijn en goed advies geven. Veel plezier met uw nieuwe aankoop en graag tot ziens!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Koop hier niet je bank ..

Een paar maanden geleden heb ik een bank gekocht bij seats & sofas in Drachten. Na ongeveer 8 weken kwam de bank binnen. Hier ben ik telefonisch door op de hoogte gebracht en heb aangegeven dat ik de week erop langs zou komen om de bank op te halen. De 2 daarop volgende dagen word ik weer gebeld om te melden dat de bank afgehaald moet worden en er anders kosten in rekening gebracht worden. Na 2 keer moeten uitleggen dat er al een datum gepland is, krijg ik 2 dagen later een mail waarin staat dat als ik niet gelijk de bank kom halen er 50 euro in rekening gebracht word. Communicatie is dus waardeloos.

Nadat ik de bank heb afgehaald komen we er thuis achter dat het de verkeerde stof en kleur is. Ik heb met dit telefonisch laten weten. Hier werd aangegeven dat ik fotos's van de bank moest mailen. Dit heb ik gedaan en krijg pas weer een dag later reactie dat de foto's niet genoeg zijn en ik ze via de app moet sturen.
Weer pas een dag later krijg ik reactie dat de ze de foto's niet kunnen beoordelen en we met een kussen naar de winkel moeten komen.

Een paar dagen later ben ik naar de winkel gegaan. Nadat ik heb uitgelegd wat de situatie is komt er geen fatsoenlijke reactie of excuus en word mijn bestelling gecheckt en volgens de medewerker is dit de kleur die besteld is. Ik heb meerdere keren gezegd dat dit NIET de kleur en de stof is die wij besteld hebben. maar blijkbaar zijn ze vooral niet meedenkend en is er al helemaal geen mogelijkheid om dit samen op te lossen. Er waren op dat moment ongeveer 4 medewerkers achter de balie en niemand bleek er ook maar iets om te geven dat ik ontevreden ben met de bank die ik gekregen heb.
Er is geen 1 keer een excuus aangeboden of gevraagd naar wat ik zou willen qua compensatie. Nu zit ik met de verkeerde bank.

Ik ben voordat ik naar seats & sofas ging gewaarschuwd dat dit kan gebeuren. Nu baal ik ontzettend dat ik hier niet naar geluisterd heb. Laat dit voor jullie een waarschuwing zijn om hier niet je bank te kopen.

En .. deze review heb ik ook op google geplaatst. Daar kwam een reactie van de winkel met een 06 nummer. met het verzoek contact op te nemen om het op te lossen. Dit heb ik gedaan, en wat blijkt? het nummer is afgesloten en ik krijg en automatisch antwoord met een mail adres. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd zonder ergens te komen. waardeloos bedrijf. jullie moeten wat aan je personeel en je service doen.

Beste Bart Eggengoor,

Het spijt ons zeer dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad en we begrijpen uw frustratie volledig. Dit is absoluut niet de service die we willen bieden. We zouden dit graag verder met u willen bespreken en zoeken naar een passende oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw contactgegevens naar service@seatsandsofas.nl te sturen? Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Leuke en vlotte handel

We kwamen net voor 9 uur binnen en werden gelijk vriendelijk aangesproken door Jouke, na een rondje door de winkel te hebben gelopen hadden we toch wel een leuke bank gevonden die naar wens was. Door leuke en vlotte handel hadden we de bank samen met 2 stoelen 1 uur later al in de kamer staan!

27 januari 2025

Beste Tjipke Van Gosliga,

Wat een fijne review, bedankt! We zijn blij te horen dat u goed en snel geholpen bent en dat u zelfs binnen een uur uw nieuwe bank en stoelen in huis had staan. Ons team doet er alles aan om klanten zo goed en efficiënt mogelijk te helpen, en het is geweldig om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met uw nieuwe meubels en graag tot ziens!

Goede hulp

Goede hulp, snelle service, duidelijk

17 februari 2025

Beste Lise van der Woude,

Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het delen van uw ervaring bij onze vestiging in Drachten! Wij zijn blij dat u onze service als snel en duidelijk heeft ervaren. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was altijd beetje sceptisch om hier…

Ik was altijd beetje sceptisch om hier een bank te kopen, maar daar kom ik nu op terug.
Mooie compacte en complete bank, die stevig aanvoelt.
Goede service mogelijkheden.

Beste GJ,

Dank u wel voor uw review! We begrijpen dat het spannend kan zijn om een aankoop te doen bij een meubelzaak waar u nog twijfels over had. Des te fijner om te lezen dat uw ervaring positief is en dat u tevreden bent met uw nieuwe bank. Mooi om te horen dat de stevigheid en service aan uw verwachtingen voldoen. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen wij u graag verder!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tim heeft ons prettig geholpen

Tim heeft ons prettig geholpen. Ben benieuwd hoe de bank in mijn woning gaat staan.

15 februari 2025

Beste An,

Bedankt voor uw review! Wat fijn dat Tim u prettig heeft geholpen. We hopen dat uw bank binnenkort perfect in uw woning zal passen en dat u er veel plezier van zult hebben. Mocht u nog vragen hebben over uw aankoop, dan staan we altijd voor u klaar.

Prima stoel afgeleverd

Prima stoel afgeleverd. Andere door ons gekozen bekleding heel netjes gemaakt. Ook de leveringstijd was zeer snel

Beste Mevr. HL van der Laan,

Dank u wel voor uw mooie beoordeling! We zijn erg blij te horen dat de stoel naar wens is en dat de levering snel heeft plaatsgevonden. We streven altijd naar klanttevredenheid, en het is fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als de service.

Goede ervaring in Drachten

Voor het eerst een nieuwe bank gekocht bij Seats & Sofa’s in Drachten. We zijn erg goed geholpen, we kregen de tijd om alle opties in te zien en hebben zo een keuze kunnen maken. Het zou wel fijn zijn als er in de toekomst de mogelijkheid is om de bank zoals je hem kiest (met de stof en maten) dat je er een preview van kunt zien. Nu is het nog wat giswerk. Verder erg tevreden.

13 februari 2025

Beste Nadeige Singh,

Hartelijk dank voor uw mooie review en voor het delen van uw ervaring bij Seats and Sofas in Drachten! Geweldig om te horen dat u goed geholpen bent en de tijd heeft gekregen om rustig alle opties te bekijken. Uw suggestie om een preview van de bank met de gekozen stof en afmetingen te kunnen zien, vinden we erg waardevol. We nemen dit zeker mee als verbeterpunt voor de toekomst. We hopen dat uw nieuwe bank perfect bij uw interieur past en dat u er lang van zult genieten!

Goed geholpen

Jouke heeft ons goed geholpen toen wij aangaven dat wij een fauteuil wouden hebben in dezelfde kleur en stof als onze bank.

10 februari 2025

Beste Ids,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat Jouke u goed heeft geholpen bij het vinden van een fauteuil in dezelfde kleur en stof als uw bank. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuze, en het is geweldig om te horen dat dit in uw geval goed is gelukt. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fauteuil en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gelijk bij binnenkomst goed ontvangen

Gelijk bij binnenkomst goed ontvangen, bij vragen konden we terecht bij de werknemers. En heeft ons goed geholpen bij het maken van de juiste keuze! Een tevreden klant!

12 februari 2025

Beste Fenny,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zich direct bij binnenkomst welkom voelde en dat onze medewerkers u goed hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Tevreden klanten maken ons werk extra waardevol! Geniet van uw nieuwe meubelstuk en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kwaliteit- en prijs verhouding folder en winkel

In afwachting op levering. We waren verbaasd over de prijs nadat we in de advertentie van de Pearl bank (3 zits met hoek) lazen dat deze €699 was en wij uiteindelijk €1600 moesten betalen. Er staan geen prijzen bij in de winkel en de advertentie kende ik niet. Alleen vanwege de stof? Wij laten ook nog een zitplek vervallen dus materiaalkosten nemen af. Levertijd is tussen de 6-12 weken. Lang! Anderen kunnen binnen een week leveren. Wij zitten op eetkamerstoelen. Ik hoop dat de kwaliteit toeneemt door stof- en dus uitvoeringkeuze en de bank niet doorzakt. We gaan het zien. Tzt schrijf ik een nieuwe review. Bezorgdeal is geregeld. Ik lees veel slechte reviews. Hoop dat het goed uitpakt! Mag ook wel voor een tweezitter €1600!! (Hopelijk met voldoende plek op de zitplek naast de hoek). Ipv €700 terwijl dat ook nog meer bank is!

Update: 2 mei: de bank is geleverd! We zijn er erg blij mee en de service was prima!

10 februari 2025

Beste Henny,

Bedankt voor uw review en uw eerlijkheid. Wij begrijpen dat u verrast was over de uiteindelijke prijs en de langere levertijd. De prijs van een bank kan variëren afhankelijk van de stofkeuze en extra opties, maar we waarderen uw feedback hierover. We hopen dat de bank uiteindelijk aan uw verwachtingen voldoet en dat u er veel plezier van zult hebben. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Men was erg behulpzaam

Men was erg behulpzaam, werd goed voorgelicht over verschillende soorten materialen. En de kosten daarvan. Goede service. Hulp bij het inladen van artikel. En de sta op stoel is geweldig, zeker voor deze lage prijs. Daarom 5 sterren.

Beste Biny Boersma,

Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring met onze winkel in Drachten. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over de hulp en adviezen die u heeft ontvangen, en dat de sta-op stoel naar wens is. We streven ernaar om al onze klanten te voorzien van uitstekende service en kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen. Geniet van uw nieuwe aankoop!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service!

Slechte service!

Bank 1 dag oud en nu al problemen. Gelijk meerdere malen contact met Seats and Sofas gezocht en mochten de bank terug brengen ter reparatie.

Helaas was het repareren niet mogelijk en moest deze terug naar de fabriek. Reeds 12 week moeten wachten op deze bank en vervolgens weer 12 week moeten wachten op de reparatie.

Het is rotzooi eerste klas, compenseren ho maar.

Leenbank geen probleem maar kost je 75 voor het brengen.

Voor ons nooit weer. Jammer!

Beste Remco,

Het spijt ons te horen dat u een frustrerende ervaring heeft gehad met uw nieuwe bank en de service na aankoop. Wij nemen uw situatie zeer serieus en willen dit graag voor u oplossen. Kunt u uw contactgegevens en het referentienummer van uw aankoop doorsturen naar +31 6 53654103 via WhatsApp? Wij zullen uw zaak met prioriteit behandelen en streven ernaar om een passende oplossing te bieden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij zijn erg blij met onze nieuwe bank

Wij zijn erg blij met onze nieuwe bank, verkoper Tim was erg aardig en behulpzaam in het mee denken en uitzoeken van de bank.
En koffie was ook lekker

Beste Joëlla,

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met uw nieuwe bank en de service die u heeft ontvangen in onze winkel in Drachten. Tim zal zeker blij zijn met de complimenten! We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe bank en de koffie die u heeft genoten.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.