Företaget har svarat
Gisteren bij Seats and Sofa’s in Drachten geweest, blijft toch wel m’n winkel om een bank te kopen. We zijn goed geholpen door Tim, een gedreven verkoper die weet waar hij over praat, ook meerdere sto... Se mer
Företaget har svarat
Seats and Sofa’s is de “go to” winkel als het gaat om prijs kwaliteit verhouding en klantvriendelijkheid. We kwamen bij het filiaal in Drachten en werden vriendelijk verwelkomd door een verkoper. We h... Se mer
Företaget har svarat
Wij hadden een klacht over een eerder aangeschafte bank. Deze klacht werd zeer serieus genomen door Manager Jouke van Seats&Sofas in Drachten. Zeer vriendelijk, duidelijk, eerlijk. Zodoende is onze... Se mer
Företaget har svarat
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
M.L. Kingsingel 10, 9203 JC, Drachten, Friesland, Nederländerna
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wij hebben bij Seats and Sofas een bank besteld. Bij de aanbetaling ontvingen wij een bon waarop inhoudelijk niets stond vermeld: geen specificatie van het betaalde bedrag, geen afmetingen van de bank en ook geen kleur. Dit vonden wij opmerkelijk, maar vanwege ons enthousiasme over de bank zijn wij ervan uitgegaan dat dit later goed zou worden vastgelegd.
Op dinsdag 28 april kregen wij bericht dat wij de bank konden ophalen. Wij hebben het resterende bedrag betaald en de bank meegenomen.
Bij het uitpakken thuis bleek de bank echter beschadigd te zijn aan de achterzijde. Wij hebben direct contact opgenomen en een formulier ingevuld. De klantenservice reageerde onvriendelijk en was niet bereid om mee te denken over een oplossing. Meerdere malen werd herhaald dat de garantie slechts tot de drempel geldt.
Volgens de klantenservice hadden wij de bank eerst in de winkel moeten uitpakken om te controleren op schade. Dit vinden wij een onredelijke en onlogische verwachting.
Wij zijn zeer teleurgesteld over zowel de werkwijze als de geboden service en vinden dit erg jammer.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
je komt binnen bij seats and sofas winkel en de verkoop staat al voor je kan ik helpen je kan niet eens zo snel rond kijken wat ze wachten je gewoon op en als je zegt ik kijk allen even dan blijven ze achter je aan lopen kan acht niet helpen daar wordt je gewoon gek van maar toch ga je met de verkoper onderhandelen voor een bank je maakt een akkoord over een bank normaal kosten 750 en naar de onderhandling 600 beide partij blij je maakt koopovereenkomst je betaalt 30% voor uit wat anders willen ze je niet helpen dus dat doe je de verkoper ondertekend het overeenkomst en ik ook dus je denk dat alles goed gaat ze handen wat moet om het in het systeem te zeten dus bellen naar hoofdkantoor die zeg wij gaan er oke me akkoord maar ze kunnen het wat later in systeem zeten maar de overeenkomst is al klaar dus u hooft niet druk maken de bank wordt besteld binnen 6 a 12 weken is de bank er oke geen probleem wordt je de zelfde dag om half acht in avond gebeld dat ze iban wilt geven om de hoofdkantoor niet akkoord gaat met de verkoop prijs van de overeenkomst dus uit verschikking doe alles wat ze je vragen dan krijg je binnen 24 uur een mail waar in staat dat wij van de koop af zien en dat geld terug komt op me rekening maar ik heb nooit geannuleerd dus wat is dit dus je bel seat en sofas op dat wordt gewoon gezet dat ik heb geannuleerd en dat er niks meer anders aan kan doen ik heb het hoofdkantoor gebeld wat op mails word niet beantwoordt dus dan maar bellen dan wat ik wil bewijs hebben dat seats and sofas zelf de koop heeft geannuleerd dan krijg je te hoor dan ze dat niet doen en dat ze niet verplicht zijn om het te doen dus wordt je gewoon bedonderd wat een koopovereenkomst is een overeenkomst maar seats and sofas denken niet zo dus voor iedereen die daar wat wil kopen ze mogen niet voor uitbetaling vragen wettelijk mag dat niet meer en als koopovereenkomst hebt is dat binden allen de koop mag binnen 14 dagen zegen ik zie er van af maar seats and sofas niet dus seats and sofas licht je gewoon op ik ga niet naar toe om ik geen vertrouw meer heb in dit bedrijf in mijn oog zijn het oplichters ik hoop dat er meer mensen dit lezen en naar denken voor dat bij seats and sofas wat gaan kopen wat je komt er bedrogen uit als je daar wat wilt kopen

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Goed geholpen door Matthias en met een mooie Bank naar huis

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Ruben top service vanaf minuut 1. Samen uitgekomen op een super mooie bank.
Bedankt topper!

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Ruben heeft ons een prachtige bank verkocht! Blij mee!

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Mooie U bank gekocht bij Albert in prachtige groene kleur, en hij zit heerlijk.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
We hebben een heerlijke relax bank gekocht. We moeten helaas nog wel even wachten maar dat hebben we er voor over.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
We werden warm ontvangen en er werd ons direct een kopje koffie aangeboden! We hebben een bank gekocht en werden boven netjes en goed geholpen! Hele fijne ervaring daar gehad!

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Een bank van 2400 gekocht,2 relax plekken.
Bank zit voor geen meter,in de winkel wel
Alleen doen jullie er andere vulling in dan in de winkel.
Heb hem nu een jaar,maar overal rugpijn/nekpijn.
Je kunt zien waar iemand heeft gezeten,zitten bobbels in.
En het personeel jezus wat een personeel,onfatsoenlijk in drachten.
Deze bank kan naar het stort.
Vaak gebeld maar nul op het request.
Dankjewel dat deze winkel nog bestaat,dat snap ik niet.
Rotzooi is het.
Niet eens een ster waard.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Waardeloze service en totaal geen verantwoordelijkheid.
Ze hebben ons eerst de verkeerde bank meegegeven zonder dit zelf te controleren. Vervolgens moesten wij dit probleem zelf oplossen door de bank terug te brengen. Bank was al volledig betaald, maar een vergoeding krijgen ging extreem moeizaam. Afspraken worden niet nagekomen en de communicatie is dramatisch. Je wordt constant van het kastje naar de muur gestuurd.
Dit bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid voor hun eigen fouten. Bespaar jezelf frustratie en ga hier absoluut geen bank kopen.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Wat een bedrijfsleider hebben ze daar. Wij gingen kijken om ons te oriënteren. Ik wou de prijs van een bank weten nou kwam nooit weer van die man af. En het mooie is hij kon ons 700 euro korting geven op een bank. Kun je nagaan wat voor een rotzooi het is als een bank normaal 2000 euro kost en nu 1299. Hij was heel erg opdringerig en bleef maar doorgaan. Voor ons geen bank bij Seats and sofa’s alleen maar doordat die man zo bezig was tegen ons.

Zojuist een bank en 2 stoelen gekocht
In drachten.
Wieger heeft ons naar onze wensen gevraagd en daarna een mooie samenstelling opgezocht.
Wat een service en vriendelijkheid
Altijd in voor een geintje en natuurlijk de koffie.
Wieger bedankt.
En komen zeker weer terug.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
zeer goed geholpen, leuke en spontane verkopers, goed op de hoogte van alles.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Ruben was erg aardig en heeft ons erg goed geholpen. We hebben namelijk een bank bij hem gekocht super blij mee😃

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Ruben was vriendelijk. Nam de tijd en heeft ons goed geholpen.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Mijn bank was precies zoals ik verwachtte en het zit heerlijk en past mooi in de kamer met de andere meubels.

Svar från Seats and Sofas - Drachten
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.