SOFACOMPANY Sverige Omdömen 2 447

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 292 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, som beskrivs som superfina, sköna och av fantastisk kvalitet, ofta över förväntan. Personalen får också högt beröm för att vara trevlig, hjälpsam, kunnig och professionell, vilket bidrar till en smidig köpprocess. Många uppskattar den snabba och smidiga leveransen, som ofta sker tidigare än beräknat och med god kommunikation. Dock upplevde vissa kunder problem med leveransen, där budfirman inte alltid följde instruktionerna eller levererade till fel plats. En del nämnde också att leveranstiden var längre än utlovat, även om den i vissa fall ändå var snabbare än den ursprungliga uppskattningen. Enstaka recensenter uttryckte missnöje med att soffan var för fast eller att divanen var för kort, samt att det saknades möjlighet att beställa längre divan.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiva åsikter om produkterna, särskilt sofforna, som ofta beskrivs som superfina, sköna och... Se mer

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, som beskrivs som kunnig, professionell och... Se mer

Delivery service

Recensenter belyser positiva aspekter av leveransservicen, där många uppskattar den snabba och smidiga... Se mer

Quality

Användare beskriver positiva interaktioner med kvalitet, där många konsumenter uttrycker stor nöjdhet med... Se mer

Service

Konsumenter uttrycker stor tillfredsställelse med servicen, som beskrivs som superbra, personlig och av hög... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte 2 randiga Anna-soffor, 2 puffar & tillhörande kuddar av Helena i Göteborg. Fick så fin hjälp och sofforna är superfina, mycket finare än de såg ut på internet. Väldigt prisvärt för den kvalitén.... Se mer

Jag sökte upp er butik i Stockholm och hade faktiskt varit där tidigare för att testa att sitta i några av sofforna jag redan hade tittat på på hemsidan. Jag fick även med mig några tygprover hem, v... Se mer

Tyvärr så beställde jag "fel bord" och var därmed tvungen be om att få returnera detsamma. Det som jag då såg som ett näst intill ett oöverkomligt berg visade sig vara så enkelt och rationellt tack... Se mer

Det började med att jag fick jättebra service av Emma när jag beställde soffa och fåtöljer i Stockholmsbutiken! När jag fick leveransen var det oturligt nog ett produktionsfel på soffan. Jag fick... Se mer

1. Nr. 1 av de 14 bästa företagen i Butik med vardagsrumsmöbler
  2. Nr. 15 av de 69 bästa företagen i Dekoration- och inredningsbutik
  3. Nr. 1 av de 4 bästa företagen i Möbelaccessoarer
  4. Nr. 1 av de 33 bästa företagen i Möbelaffär
  5. Nr. 1 av de 5 bästa företagen i Soffbutik

Om SOFACOMPANY Sverige

SOFACOMPANY | Dansk design till ett ständigt lågt pris

Hos SOFACOMPANY designar vi våra möbler själva och säljer dem direkt till dig. Det betyder färre mellanhänder, bättre priser – och möbler som är byggda för att klara av vardagen. Därför ger vi också 10 års garanti på alla våra möbler.

Över 2 000 av våra kunder har lämnat ett omdöme om oss på Trustpilot, och vi är stolta över vårt höga betyg. Vi läser och svarar på alla recensioner – för vi lyssnar, och vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du handlar möbler hos oss.

Oavsett om du handlar online eller besöker någon av våra butiker ser vi fram emot att hjälpa dig hitta din nästa soffa.

Sofacompany

Ärlighet
....alla i företaget är stolta över och står för de produkter som vi skapar och levererar till kunderna. Vår anda och affärsmodell är ärlig och öppenhjärtig, vilket vi anser är autentiskt. Det innebär att du som kund ska kunna förstå vad det är du betalar för. Vilket innebär att vi jobbar utan rabattkoder och paketpris - kort och gott ärligt låga priser, året om.

Fri frakt och 30 dagar fri retur

Det är okej att göra fel ibland - testa produkten hemma.

Det är okej att göra fel ibland - testa produkten hemma.
Osäker på färg trots att du har skickat efter tygprover eller besökt ett showroom? Inga bekymmer, det är okej att göra fel ibland. Om du köper en lagervara erbjuder vi 30 dagars fri retur om produkten inte känns helt rätt. Det enda du behöver göra är att spara emballaget och sedan kontakta oss för att boka en upphämning eller utbyte av produkten.

4,7

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Allt mycket bra!

Fin soffa, bra hjälp i butik, allt smidigt!

11 november 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Oscar - det här är ju underbart!
Det låter som om att vi är sofa-soulmates helt enkelt! <3

Varmt välkommen till familjen, vi är så stolta över att ha fått leverera vår Danska design hem till just dig. <3

Mycket nöjd!

Otroligt fint bemötande i butik och snabb leverans!

15 januari 2026

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Så otroligt roligt att få läsa ditt omdöme Oskar!
Tack för dina varma ord om personalen i våra butiker, vi är så oerhört stolta över våra stjärnor!

Vi hoppas du ska njuta mycket och länge i din nya fina Daphne i Maya Cream! <3

Bra bemötande

Bra bemötande, smidig beställning och leverans som avtalat. Ett debiteringsfel korrigerades snabbt och effektivt.

12 januari 2026

Absolut underbart är det att läsa ditt omdöme Ulf. <3
Så fint att du fått så bra hjälp av vår service, det är precis så det ska gå till!

Vi tackar så hjärtligt för dina glittrande skinande stjärnor som numera pryder vår sofa-sky! <3

Gott bemötande och bra service i butik

Gott bemötande och bra service i butik.
Smidigt att få hjälp med att sätta ihop en special-beställning.
Tydlig orderbekräftelse med bra bilder.
Enkelt att bestämma datum och följa leveransen

Alltså, det är precis såhär det ska låta - SOFANTASTISKT Sandra! <3

Det är så roligt att få ta del av våra kunders upplevelser hos oss, tack snälla för att du tog dig tiden och delade med dig av din!

Du kan från och med nu stolt titulera dig som en Professional Couch Potato -
Varmt välkommen till SOFACOMPANY-familjen! <3

allt var bra

allt var bra, bemötande cch möblerna som kom som de skulle

9 januari 2026

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Tack kära Sven för att du delar med dig om din upplevelse hos oss på SOFACOMPANY! <3

Nästa gång hoppas vi att vi ska kunna överträffa dina förväntningar så att du vill skicka upp fem starka stjärnor på vår sofa-himmel!

Hela teamet hälsar dig hjärtligt välkommen åter! <3

Supernöjd med soffan och levererades…

Supernöjd med soffan och levererades felfritt!

7 januari 2026

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Stort tack för ditt omdöme och köp hos oss, Sebastian! Vi blir alldeles till oss över att höra att du är så nöjd med ditt köp hos oss. Det låter ju helt enkelt... PERFEKT! :)

Hälsa din Vera-soffa där hemma från oss. Du är varmt välkommen tillbaka när ni vill ha ytterligare sällskap i form av mer dansk design! <3

Rätt köp och vacker

Rätt köp och vacker
Fina linjer och skön
Nöjd

7 januari 2026

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Hej Mustafa! Stort tack för ditt omdöme och vad fantastiskt att höra att du är så nöjd med din Rose-soffa <3

Om det finns något mer vi kan göra för att förvandla din upplevelse till en 5-stjärnig sådan, hör gärna av dig till oss. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda med hela köp- och serviceupplevelsen.

Tack igen och för att vi fått leverera dansk design hem till dig! <3

Stockholm

Så nöjd med min soffa!

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Simple as that! TACK för att du tog dig tiden att skriva en liten rad till oss - det uppskattar vi!

Vi hoppas att du ska få njuta av din Daphne-soffa i många, måååånga år framöver <33

Mycket bra (av en professionell soffpotatis) support när transportören…

Mycket bra support när transportören inte gjorde sitt jobb att leverera soffan till oss.

16 december 2025

Tina! <3
Fantastiskt att se dina fem starkt lysande stjärnor som nu så vackert pryder vår sofa-himmel! <3

Vad härligt att du kunde få hjälp av vår eminenta kundtjänst, det är så viktigt för oss att ha möjligheten att hjälpa till om något inte går som planerat. <3

Hela teamet önskar dig en sofantastisk fredag och helg!

Fin soffa

Fin soffa, något lång leveranstid

Kära Louise,

Vad härligt att höra att du är nöjd med din fina egen designade Sigrid i Moss Grass Green! <3

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda våra kunder ett brett standard sortiment och att vi även har möjligheten att låta våra kunder kombinera våra produkter och tyger utefter eget önskemål!

När en produkt görs som egen design tillverkas alltså produkten på förfrågan, för hand, i våra fabriken i Vietnam, därav tar det något längre tid att få hem sin produkt. <3

Tack så hemskt mycket för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme om din upplevelse hos oss på SOFACOMPANY! <3

Snabb o bra leverans av en toppen bra…

Snabb o bra leverans av en toppen bra soffa

Det här låter ju bara SOFANTASTISKT rent ut sagt! <3

Det är precis såhär vi vill att det ska kännas efter att man har handlat hos oss, tack så mycket Ann för dina fem fantastiska stjärnor som nu gnistrar på vår Sofa-himmel! <3

Allt med soffan är bra

Allt med soffan är bra - färg, form, komfort. Men ni gör mycket reklam för att det är danskt och sedan när vi skulle beställa så visar det sig att den görs i Vietnam. Förstår att det är så, inget ovanligt att produkter tillverkas i Asien men känslan är ändå inte bra, att soffan ska fraktas över halva jorden.

18 december 2025

Hej Karolina,
tack så mycket för ditt omdöme. <3
Så härligt att höra att ni är nöjda med er fina Elinor i Moss Olive! <3

Du har rätt att vi trycker mycket på att vi har Dansk Design och att alla våra produkter designas av vårt eminenta designteam i Danmark, vilket vi är väldigt stolta över!

Våra produkter är precis som du säger handtillverkade av våra skickliga hantverkare i vår egen fabrik i Vietnam.
Du kan läsa mer om vår produktion på vår hemsida!<3

Väldigt nöjd

Skulle tagit 16 veckor för leverans men vår möbel kom efter bara 12 veckor vilket var väldigt positivt. Samt att den är väldigt fin med det tyget vi valt och känns väldigt lyxig.

22 december 2025

Kära Emmy!

Så fantastiskt att höra att din order kom fortare än förväntat och att det var varmt välkommet! <3

Vi är så glada och stolta att vi har fått leverera vår fina Danska design hem till just dig!

Varmt välkommen åter hälsar hela teamet på SOFACOMPANY! <3

Personligt, bra kvalitet och superskön soffa saknas bara en sak

Personen i butiken var väldigt kunnig och gav oss av sin expertis och tips. Soffan känns bra i kvalitet och är superskön!

Varför jag inte ger 5 stjärnor är för att jag älskar en deal - bara känslan av att ha gjort en deal hade varit guldkant. Vi fick två små kuddar - och det är absolut något men kändes också lite i jämförelse med vad vi spenderade. Den personliga känslan som sofacompany har hade också kunnat kännas lite mer om det fanns lite utrymme för en personlig deal.

19 december 2025

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Tack för ditt omdöme Maria! Vi blir så glada att få läsa dina varma ord om personalen och soffan Daphne i Pebble Rust. <3

Vår affärsidé går ut på att erbjuda ärliga priser året om, utan fördyrande mellanhänder, oärliga lockpriser och mängdrabatter. Så att du alltid får mesta möjliga kvalité, design och service för pengarna.

Dessutom ingår lättillgänglig service, 10 års fabriksgaranti, livstids garanti på invändig trästomme, och för att inte glömma 30 dagar fri retur på ordinarie sortiment.

För att kunna erbjuda rabatter så höjs ofta grundpriserna -
Du kan därför vara trygg med att vi alltid erbjuder dig bästa möjliga deal på pris, året om. <3

Varmt välkommen åter!

Väldigt nöjda med Douglas

Köpte Douglas genom butiken i Göteborg. Väldigt härligt bemötande, både personligt och proffsig hjälp. De har kort som man får med sig med bild, namn och mått på sofforna. Kan prova med AR i rummet och ihop med tygprover kan man fatta ett beslut snabbt. Soffan är helt perfekt, skön, snygg och har ett grymt bra tyg!

19 december 2025

Caroline! <3
Tack så hemskt mycket för ditt varma omdöme.

Så roligt att höra att du uppskattar hur vi kommunicerar ut informationen om våra produkter med er kunder. Det är något vi ständigt vill förbättra och jobba på och det är så fantastiskt fint att höra att det når fram!

Vi hoppas att du ska njuta många långa soff-år i din fina Douglas i Free Sage!

Varmt välkommen åter önskar hela teamet på SOFACOMPANY!<3

Jättefin soffa!…

Jättefin soffa som passar perfekt och en härlig fåtölj kom fram innan jul till landet (trodde inte den skulle komma förrän någon vecka senare). Vi är så nöjda!

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Tänk att ni fick fira in julen och det nya året i era fina Babette-fåtölj och Vera-soffa i Forest Dust Blue! Kan det ha varit ett sofa-miracle!?

Vi är så glada att ni tagit er tiden att skriva ett omdöme hos oss, hela teamet önskar er varmt välkomna åter! <3

Information och mottagande i butik och…

Information och mottagande i butik och bra leverans !

Kära Kent, det är sofantastiskt att få läsa om din upplevelse hos oss! <3

Vi tackar allra hjärtligaste för dina starkt lysande stjärnor på vår Sofa-himmel!

Gott bemötande och professionell…

Gott bemötande och professionell service. Snabb och smidig leverans.

Kära Chra! <3
Tack för ditt omdöme!

Vi hoppas du ska njuta mycket och länge i dina fina fåtöljer Babette och Enzo. Nästa gång du handlar hoppas vi kunna överträffa dina förväntningar och göra dig 5-stjärnigt nöjd! <3

Varmt välkommen åter!

Bra och god service

Bra och god service

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Simple as that helt enkelt!
Tack Eva för din fem starkt lysande stjärnor! <3

SOFACOMPANY önskar dig gott nytt år och varmt välkommen tillbaka 2026!

Fick fin hjälp i butiken i Malmö

Fick fin hjälp i butiken i Malmö, soffan motsvarade förväntningarna och blev superfin i rummet. Kvaliteten verkar bra, mycket nöjd.

Svar från SOFACOMPANY Sverige

Åh så roligt att höra hur nöjd u är över din fina soffa Noa i Planet Grey Green! Det är verkligen en topp-produkt som vi är mycket stolta över - Vi är säkra på att Noa kommer tjäna er många långa soff-år är hemma!

varma hälsningar från personalen i Malmö och resten av SOFACOMPANY teamet! <3