Oseriösa-Har sålt sina tjänster till min son som jag är god man för. Måste ju vara uppenbart för en försäljare när man inte vet var man har sitt elavtal idag och till vilken kostnad att man inte bör t... Se mer
Blev uppringd av en säljare i början av maj förra året. Samma dag utnyttjade jag min ångerrätt, vilket företaget fullständigt nonchalerat. Idag fick jag veta av E.ON att företaget inte sagt upp avtal... Se mer
En säljare kontaktade mig förra månaden som heter adam och gav mig ett mer gynnsamt elavtal, jag hade ett tillsvidare elavtal och räkningen landade på 850 kr, nu fick jag räkningen från GNP och det bl... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
GNP Energy är det fjärde största energibolaget i Norden och har verksamhet i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Genom att ge oss ditt förtroende är du med och utmanar de stora aktörerna på marknaden. I motsatts till dessa, har vi varken kommunalt eller politiskt intresse, eller eget nätområde. Vi har ingen egen produktion och därför gynnas vi inte av höga energipriser. Vi strävar till förutsägbarhet och de lägsta möjliga energikostnaderna över tid för våra kunder. GNP Energy har anställda med lång erfarenhet i energibranschen, allt från elhandel på Nord Pool till rådgivning och försäljning. Vi har inga tunga budgetar för marknadsföring eller stora lokaler utan fokuserar på effektiv verksamhet och låga kostnader. Våra anställda är en prioritet och vi satsar på deras professionella och sociala utveckling. Detta skapar välbefinnande och tillväxt. Positivt och enkelt Vi är en utmanare och ställer höga krav på vår kundkontakt med dig. Vår ambition är att ha marknadens bästa kundservice.
Industrigatan 12 , 281 43, Hässleholm, Sverige
- +46 10 101 07 00
- hej@gnp.energy
- se.gnp.energy
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Supertrevligt bemötande och mycket mån…
Supertrevligt bemötande och mycket mån om att göra kunden nöjd. Bästa el-priset! Snabb handläggning med kort varsel. Topp-betyg 5!

Svar från GNP Energy Sverige AB
Mycket bra bemötande och snabbt svar…
Mycket bra bemötande och snabbt svar hos kundtjänst, jag fick svar på mina frågor och hjälp med det jag behövde. Jag är ny kund och hoppas att allt fortsätter såhär😃!

Svar från GNP Energy Sverige AB
Fick ett mycket bra bemötande
Fick ett mycket bra bemötande när jag kontaktade företaget om deras fina 1-årsavtal. Min kontakt hade uttömmande svar på allt och allt kändes trovärdigt. Dom är rätt så nya på privatmarnaden så därav alla mina frågor. Inga problem med tex. e-faktura som jag själv tycker är mycket smidigt att använda.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Mycket bra bemötande vid min första kontakt
Mycket bra bemötande vid första kontakten

Fantastisk kundtjänst 💖
Ringde för min 90 åriga svärfar angående autogiro. Betina på kundtjänst föreslog en ändring angående avtalet för att sänka hans kostnader. Det är ett fantastiskt bemötande. Våra gamlingar behöver alla bäckar små för att få det att gå ihop. Tack ännu en gång.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Har alltid blivit väldigt trevlig…
Har alltid blivit väldigt trevlig bemött och bra priser också.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Nästan dubblade min rörliga elkostnad…
Nästan dubblade min rörliga elkostnad efter jag bytte till dem trots att försäljaren lovade att det inte skulle bli dyrare än min tidigare leverantör. Nu sitter jag låst med dyrare el.

Prisvärt
Prisvärt, enda minus att fakturan kommer till e-mailen och det är lätt hänt att man glömmer.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Väldigt bra pris och mycket vänlig och…
Väldigt bra pris och mycket vänlig och kunnig kundservice

Svar från GNP Energy Sverige AB
Trevligt bemötande och dessutom bra…
Trevligt bemötande och dessutom bra pris. Toppen tycker jag.
Anders

Nackdelar att faktura mailas
Nackdelar att faktura mailas och till mailkonto som innehåller många reklam och annonsbrev. Kivra eller alternativ borde vara bättre.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Struligt med val av er som leverantör…
Struligt med val av er som leverantör via Elskling och inledningsvis långa svarstider.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Har bara fått leveranser ett par…
Har bara fått leveranser ett par månader men jag har inga anmärkningar. Allt har fungerat bra så här långt.

Svar från GNP Energy Sverige AB
Enkelt att byta över till er och bra…
Enkelt att byta över till er och bra service. Hoppas jag fortsätter vara lika nöjd (ny kund)