Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij sawiday werden we onmiddellijk vriendelijk ontvangen door Johan. ( dit kunnen we echter niet zeggen van de door ons eerder bezochte badkamerwinkels). We kregen een deftige erg informatieve uit... Se mer

Företagsinformation

1. Evenemang och underhållning

Skrivet av företaget

Sawiday: Dé winkel voor de badkamer van je dromen. Deskundig advies, inspiratie en aantrekkelijke prijzen. Vertrouwd en veilig shoppen doe je bij Sawiday

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 62 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

When you pay peanuts, you get monkeys

Publicité mensongère sur les dates de livraisons. Un article commandé en août 2025 devait m'être livré en octobre 2025. Nous sommes en mars 2026 et la date de livraison est constamment postposée. L'alternative ? annuler votre commande ou vous proposer un autre article qui ne correspond pas à ce que vous avez acheté.

De plus, la livraison de la commande était incomplète sans que l'on m'en prévienne. Heureusement que je m'en suis aperçu à temps et que j'ai réclamé la livraison des pièces manquantes sinon ma salle de bain ne pouvait pas être installée.

Le service après-vente est déplorable et l'on vous pousse constamment vers une annulation de la commande plutôt que de respecter ses obligations.

4 mars 2026

Bonjour Monsieur Wantiez,

Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience.

Nous sommes sincèrement désolés pour les désagréments rencontrés, notamment concernant les délais de livraison, le suivi de votre commande et les éléments manquants. Nous comprenons parfaitement votre frustration face à cette situation.

Afin d’analyser votre dossier en détail et de vous apporter une solution concrète, nous allons prendre contact avec vous dans les plus brefs délais.

Nous vous remercions pour votre patience et restons à votre disposition.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wij hebben een volledig nieuwe badkamer…

Wij hebben een volledig nieuwe badkamer besteld via Sawiday in Schoten. Daar zijn we fantastisch goed geholpen door Peter. Hij nam de tijd voor ons, gaf goede tips en dacht met ons mee! De bestelling kon sneller geleverd worden dan initieel voorzien. En de toestellen zijn allemaal van goede en mooie kwaliteit! Zeker tegenover de prijs die je ervoor betaald. Veel interessanter dan gekendere leveranciers die vooral aan de installateurs denken ipv de eindklant.

27 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Revendeur à fuir absolument.

Revendeur à fuir absolument.
Service clientèle défaillant, conseils erronés, erreurs de livraison et absence totale de suivi. À ce jour, Sawiday a mis en péril l’installation de ma salle de bain et bloque encore 400 € de mon budget.
Je me suis rendue en magasin à Zaventem où l’on m’a bizarrement demandé de passer la commande moi‑même en ligne.
Une fois livrée, mon plombier m’informe que le modèle conseillé en magasin est incompatible. Après de nombreuses démarches, Sawiday accepte de reprendre le premier WC à condition d’en acheter un second. On me garantit que l’ancien sera repris lors de la nouvelle livraison et que je serai remboursée immédiatement. Le jour venu, le transporteur refuse la reprise : aucune instruction de Sawiday…
Deuxième problème : pour notre autre toilette, je commande une lunette de 35 mm. Ils livrent une lunette “slim” d’à peine 25 mm. Malgré l’erreur évidente, Sawiday ne fournit aucune réponse concrète, si ce n’est qu’ils « enquêtent ».
En résumé : conseils hasardeux, erreurs répétées, engagements non tenus, et un service après‑vente qui laisse le client seul face aux problèmes.

27 februari 2026

Bonjour Mme Bottine,

Merci d’avoir partagé votre avis. Après vérification interne, nous constatons que certains éléments mentionnés dans votre message ne reflètent pas entièrement la situation telle qu’enregistrée dans votre dossier.

Cela étant dit, nous reconnaissons qu’il y a eu des incompréhensions et des dysfonctionnements dans le suivi de votre commande, notamment concernant la reprise du premier WC et la question de la lunette. Nous comprenons que ces points aient pu impacter votre chantier et générer de la frustration, et nous le regrettons.

Afin d’analyser chaque étape de manière factuelle (conseils donnés en magasin, instructions logistiques transmises au transporteur, références commandées et livrées, remboursement en attente), nous allons reprendre contact avec vous directement. Notre objectif est de clarifier la situation sur base des éléments concrets du dossier et d’aboutir à une solution définitive.

Nous restons à votre disposition et reviendrons vers vous rapidement.

Douchebak

Wij hadden een zeer dure douchebak gekocht… nooit in gebruik gehad en vertoonde witte stippen, contact gehad met klantendienst. Zij vroegen welk product en welke poetsdoek we gebruikt hadden. We hadden enkel water gebruikt en een polyester doek ( specifiek voor gevoelig materiaal). Kreeg als antwoord dat we dat soort doek niet mochten gebruiken… dus volgens hen kan je douchebak dus niet poetsen… het is hier duidelijk een productiefout maar zijn blijven vragen stellen tot ze iets vinden om het af te ketsen. Ondertussen contact gehad met de klantendienst en een zeer fijn gesprek gehad, ze hebben meerdere alternatieven voorgesteld en samen tot een oplossing gekomen.

18 februari 2026

Beste Laura,

Bedankt dat u de tijd nam om uw ervaring te delen.

We begrijpen dat dit voor u een bijzonder vervelende situatie was, zeker bij een douchebak die nog niet in gebruik was genomen. Zoals ook telefonisch besproken, hebben we uw dossier grondig bekeken en nemen we dit uiteraard ernstig.

Intussen hebben we samen een oplossing gevonden en wordt de schade aan u vergoed. Daarnaast bekijken we samen met de leverancier of er nog bijkomende mogelijkheden zijn om iets te doen aan de reeds aanwezige schade.

We vinden het belangrijk om elke melding zorgvuldig te onderzoeken, ook om productiefouten correct te kunnen vaststellen bij de fabrikant. Dat er daarbij vragen gesteld worden over onderhoud en gebruik, maakt deel uit van dat onderzoek en is zeker niet bedoeld om verantwoordelijkheid af te schuiven.

Nogmaals dank voor het gesprek en uw feedback. Mocht u verder nog vragen hebben, helpen wij u uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groeten,

Het Sawiday team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al 3 weken aan het wachten op bestelling…

Al 3 weken aan het wachten op bestelling. Geen enkele update van hun ontvangen ook niet na meermaals mailen. Is niet meer wat het geweest is...

15 januari 2026

Beste klant,

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet de service die we willen bieden.

Helaas kunnen we op basis van deze review geen bestelling terugvinden, omdat we geen gegevens hebben om dit na te kijken. We helpen je heel graag verder als je ons even je ordernummer of e-mailadres bezorgt via info@sawiday.be.

Alvast onze excuses voor het ongemak en bedankt om dit te melden.

Team Sawiday

Super expérience

Malgré certains doutes concernant la fiabilité du site nous avons été totalement satisfait. Le délai annoncé de 3-4 semaines a été respecté.
La livraison a été effectuée à temps.
Prix compétitif par rapport à la concurrence.

29 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Commande passez la 19/11/25 et…

Commande passez la 19/11/25 et confirmation de réception le 21/11/25
Nous sommes le 26/11 et malgré plusieurs rappelle aucune réaction de SANIWAY .
Après contact avec SANIWAY ,une solution rapide a été prise par leur soins et j'ai reçu les pièces .
Donc je ne peux que féliciter cette enseigne

26 november 2025

onjour Monsieur Guillaume,

Merci d’avoir pris le temps de nous partager votre expérience.

Nous sommes sincèrement désolés pour le manque de réactivité que vous avez rencontré concernant votre commande. Afin de pouvoir vous aider rapidement et efficacement, nous aurions besoin du numéro de votre commande.

Dès réception de cette information, notre service client prendra contact avec vous immédiatement pour faire le point sur votre commande et trouver la meilleure solution.

Nous vous remercions pour votre compréhension et votre patience.

Service Client

3 maanden van tevoren bevestigde leverdatum niet nagekomen

18 Maart 2026: Aangezien Sawiday hier een misleidend antwoord heeft geplaatst, wil ik een update toevoegen aan mijn beoordeling. Er werd niet alleen één artikel (een douchestang) te laat en vervolgens helemaal niet geleverd (die werd me gelukkig wel terugbetaald).
Het hoofdprobleem was dat een badkuip, waarvoor ik speciaal een parkeerplaats had gereserveerd en een buitenlift had geboekt, niet op de leveringsdag werd geleverd en dit pas op de dag van levering en nadat mijn aannemer navraag had gedaan, werd meegedeeld.
Sawiday is ook na herhaaldelijk navragen niet bereid hiervoor een compensatie te betalen.
Ik heb vervolgens de Consumentenombudsdienst gecontacteerd, die mij gelijk geeft, maar Sawiday heeft niet gereageerd op de Consumentenombudsdienst. Op mijn laatste e-mail van 24 oktober 2025 werd ook niet meer gereageerd.
Gezien dit gedrag vind ik het antwoord van Sawiday dat zij de „communicatie en opvolging persoonlijker en duidelijker kunnen maken“ belachelijk.

De Consumentenombudsdienst heeft op 16 januari 2026 het volgende naar mij en aan Sawiday heeft gestuurd:

Standpunt van de onderneming:
De Consumentenombudsdienst heeft geen medewerking verkregen van de onderneming.

Overwegingen van de Consumentenombudsdienst:
Conform artikel 5.69 van het Nieuw Burgerlijk Wetboek zijn de partijen gebonden door de overeenkomst. De onderneming heeft nagelaten de verbintenis na te komen, namelijk het leveren van de bestelde goederen op de voorziene datum. ....
De Consumentenombudsdienst is van mening dat de kosten voor de gereserveerdeparkeerplaats en de lift eveneens moeten worden terugbetaald aan de consument aangezien de onderneming de gemaakte afspraak niet is nagekomen.

Aanbeveling:
Gelet op bovenstaande beveelt de Consumentenombudsdienst aan dat de onderneming zosnel mogelijk de douchestang levert. Daarnaast dient de onderneming de gemaakte kosten van 217,00 euro te vergoeden aan de consument.

3 October 2025: Ik had een badkuip en andere artikelen besteld met een bevestigde leverdatum drie maanden later.
Maar Sawiday heeft niet geleverd! De producten kwamen pas twee dagen later en eén product was helemaal niet leverbaar en zou twee weken later komen. Na twee weken heb ik navraag gedaan en nu is het laatste product helemaal niet meer leverbaar.
Resultaat:
- Ik had dubbele kosten voor de buitenlift en gereserveerde parking
- In plaats van 2 weken zonder douche, wordt het 6 weken zonder douche
Volgens het Belgische Burgerlijk Wetboek moet Sawiday een schadevergoeding betalen. Ze weigeren dit echter en bieden alleen aan dat ik voor 50 euro accessoires mag bestellen. Aangezien alle badkamermeubels nieuw zijn gekocht en de badkamer is gerenoveerd, heb ik geen andere producten nodig, maar daar wordt helemaal niet op gereageerd. De antwoorden van de Sawiday-medewerker zijn duidelijk standaardformuleringen die met copy-paste in de e-mail worden geplaatst. De e-mail waarin werd meegedeeld dat het laatste product niet geleverd kon worden, begon bijvoorbeeld met “Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf”. Bij zoiets explodeer je echt.

3 oktober 2025

Beste Claudi,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer een levering niet volgens planning verloopt, zeker bij een verbouwing waar alles strak op elkaar is afgestemd. Dat heeft u onnodig veel frustratie en extra kosten bezorgd, en dat spijt ons oprecht.

Helaas is er in uw bestelling sprake geweest van onverwachte leveringsproblemen bij onze leverancier, waardoor één van de artikelen niet op tijd – en uiteindelijk helemaal niet – geleverd kon worden. Dat had uiteraard beter gecommuniceerd moeten worden, en we nemen uw feedback hierover ter harte. Ook zullen we intern bekijken hoe we onze communicatie en opvolging persoonlijker en duidelijker kunnen maken, zodat dit in de toekomst wordt voorkomen.

Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We hopen dat u ondanks deze ervaring alsnog tevreden zult zijn met het eindresultaat van uw badkamer, en we staan altijd open om samen te kijken naar een passende oplossing.

Het Sawiday Team

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Door de vertraging in de levering van…

Door de vertraging in de levering van de producent kon mijn renovatie niet van start gaan en moest ik opnieuw om hulp vragen bij Sawiday Hasselt.Yavuz Sahin toonde meteen zijn bereidheid om te helpen, en Claudine Demeyer zette zich actief in om een oplossing te vinden. Dankzij hun inzet en professionaliteit is er toch een passend resultaat bereikt en kan onze renovatie nu op tijd starten. Een warme en betrouwbare service. Bedankt aan hen!

12 september 2025

Très déçu

Très déçu , commande passée et payée il y a plus de 15 jours. Mail de réclamation envoyé et on allait me contacter….sans nouvelle !!! Et on allait me contacter dans les deux jours… rien
Ce n’est pas la première fois que rien ne va, service médiocre et nul

27 augusti 2025

Bonjour Monsieur Frédéric,

Nous regrettons sincèrement de lire votre insatisfaction. Bien entendu, tel n’est pas notre objectif.

Afin de pouvoir consulter votre dossier et vous recontacter rapidement, pourriez-vous nous communiquer votre numéro de commande ?

Nous vous remercions par avance pour votre collaboration.

Prima service

Prima service

Had contact moeten opnemen met de klantendienst voor een probleem, zeer duidelijke uitleg alsook zo goed als niet moeten wachten voor binnen te geraken bij de klantenservice.

8 september 2025

Service client

Nous avons reçu un robinet avec 1 défaut. Le service client a de suite relancé un nouvel envoi mais comme il est apparu que ce modèle n'était plus suivi, ils ont proposé des modèles proches ou le remboursement. Je trouve ce service clientèle au top, ce qui est loin d'être le cas partout.

4 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uitgietsteen besteld en geleverd zonder…

Uitgietsteen besteld en geleverd zonder de bevestigen.
Dit gemeld dn dan het antwoord gekregen dat dit er standaard niet bij zit. Dat dit appart moet besteld worden. Waar mij in de winkel bij de verkoop ook niets van gezegd is geweest of gevraagd.

Na enig e-mail verkeer en telefoontjes hebben ze toegegeven dat dit er normaal bij zou moeten zitten. Dus gingen ze een nieuwe leveren en gaf ik de andere terug mee.
Maar bij de nieuwe geleverd zat het onderdeel er weer niet bij.
Na weer contact hebben opgenomen kreeg ik het antwoord om het zelf te gaan halen in de winkel en het bonnetje door te mailen.
Ben dit dan ook gaan doen en dit was tevens mijn laatste bestelling bij Sawiday.

28 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Communicatie over levering kan beter

Toilet gekocht bij Sawiday Schoten. Vriendelijke bediening in de winkel. Snelle levering. Enig puntje van kritiek: tijdslot van levering was gepland tussen 11u45 en 15u. Gelukkig was ik al om 10u30 thuis aangekomen om net de vrachtwagen van hornbach te onderscheppen die het toilet kwam leveren. Ook geen telefoontje even op voorhand gekregen. Ik besef dat als ik 5minuten later thuis was, het weer een heel gedoe ging zijn... oef

16 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Fout op fout, én krassen op mijn oprit als afsluiter

Helaas moet ik melden dat mijn ervaring allesbehalve positief was. We werden geholpen door Wim van Weert en de aankoop op zaterdag verliep vlot. Wim gaf aan dat hij ons de maandag erop zou terugbellen om te regelen dat de bestelling eerder dan 28 mei geleverd kon worden.

Hij vertelde ons: "Jullie moeten een aanbetaling doen en het restant bij levering betalen." Geen probleem, dacht ik nog. Maar daarna bleef het stil. Geen telefoontje meer. Ik ging er dus vanuit dat de levering op 28 mei zou plaatsvinden.

Op 28 mei, aan het eind van de dag, nog steeds geen levering. Dan maar zelf bellen. De reactie: “Nee meneer, u heeft niet aan de betaalverplichting voldaan, dus dan gaat er hier niks de deur uit.” Pardon? Ik legde mijn verhaal uit, waarop men zei: “Zo werken wij niet. Als u vandaag betaalt, zorg ik dat de bestelling op 30 mei wordt geleverd.”

Ik heb de betaling direct voldaan. Op 30 mei opnieuw geen levering. Weer gebeld, aan het eind van de dag: “Oh, ik zie dat de bestelling niet is meegegeven aan de transporteur. Sorry. Ik zorg dat het op 3 juni geleverd wordt. U ontvangt de avond ervoor rond 20:00 uur een bericht met het tijdstip van levering.” Dat bericht heb ik echter nooit ontvangen. Dus ook op de dag van levering weer zelf gebeld.

Uiteindelijk is het pakket geleverd, maar helaas met de verkeerde douchedeur, terwijl ik verkoper Wim toch echt de exacte binnenmaat had doorgegeven. Dus weer contact opgenomen met de klantenservice. Het pakket zou op dinsdag worden opgehaald. Hoe laat, dat wist niemand, maar als ik het pakket op de pallet aan de straat zou zetten, zou het worden meegenomen.

’s Avonds kwam ik thuis en wat bleek? Het pakket had de hele dag buiten gestaan, met alle risico’s van dien. Omdat het inmiddels 17:30 uur was, wéér gebeld. Reactie: “O ja meneer, er zijn storingen. Ze komen het morgen wel ophalen.”

Na overleg is het pakket dus nog een hele nacht én dag aan de straat blijven staan, totdat het eindelijk werd opgehaald. Alsof dat nog niet genoeg was, heeft de transporteur ook nog eens flinke krassen achtergelaten op mijn nieuwe oprit.

Na maar afwachten of het geld nog retour komt..

11 juni 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goed ontvangst, actief meedenken, probleemoplossend …

We kregen een deftige erg informatieve uitleg en er werd actief meegezocht en gedacht naar een oplossing voor ons probleem qua douche in de onze badkamer.
Wij stapten even later de winkel uit met een positief gevoel en een aankoop van een douche.
Dankjewel voor jullie hulp.

10 maj 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Levertermijnen verdubbeld na bestelling

Levertermijnen worden verdubbeld na bestelling.

Deel van bestelling krijgen we 3 weken later te horen dat het niet meer leverbaar is (was al intern geweten 1 week na bestelling)
Commerciële geste wordt niet gedaan voor nieuwe keuze.

Communicatie verloopt zeer slecht.

Geen aanrader om op het gemak te kunnen genieten van een mooie badkamer !

19 mars 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.