Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Wat was ik blij toen ik hoorde dat mijn favoriete bh merk toch overgenomen was door iemand anders. Nadat ik ook een mail kreeg van de nieuwe eigenaar met een leuke korting besloot ik na alle negatieve... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 ster is het eigenlijk nog niet waard!!! 13 april voor bijna 100 euro besteld, tot op heden niks ontvangen. Meerdere mailen mail contact geweest, daar werd aangegeven binnen 3 tot 6 weken ontvangt u... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat is de status van WEBORDER -0374153 ? : Dat kunnen jullie vast wel zien in de "overgenomen" data ? Ben ik een van de velen, waar we niets over hebben gelezen of gehoord die hun geld hebben teru... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bericht ontvangen van zgn nieuwe eigenaar weet uiteraard niets van vorige bestellingen maar wel je e-mailadres. Koop hier niets wees verstandig.

Företagsinformation

1. Damunderkläder

Skrivet av företaget

Sapph is een lingeriemerk dat de balans herdefinieert tussen design, pasvorm, functionaliteit en zelfvertrouwen. Wij geloven dat elke vrouw lingerie verdient die niet alleen past, maar haar versterkt. Wij staan voor inclusiviteit, wij zijn er voor alle leeftijden, alle maten, elk lichaam. Door innovatie te combineren met gedurfd design en verfijnd vakmanschap creëren we lingerie die aanvoelt als een tweede huid en een onvergetelijke indruk achterlaat. ----- Graag informeren wij u dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Op dit moment werken wij hard aan de lancering van onze nieuwe website www.sapph.com, die begin 2026 operationeel zal zijn. Wij kijken ernaar uit om u opnieuw te mogen inspireren met onze nieuwe ontwerpen. ----- Heeft u vragen over een bestelling die in het verleden bij Sapph is geplaatst? Neem aub contact op met onze klantenservice via support@sapph.com. Onze collega's staan u graag te woord.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ga mee in de commentaren

Ik ga mee in de commentaren die hieronder staan. Wat kan je eigenlijk doen om je centen terug te krijgen? Ik krijg nergens reactie

2 mars 2025

Beste Karen,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het vervelend om te horen dat u in het verleden een negatieve ervaring heeft gehad met Sapph.

Wij willen u informeren dat het merk Sapph sinds kort onder nieuw eigendom en nieuw management valt. Uw bestelling was destijds geplaatst bij de vorige eigenaar van het merk, genaamd UltraCool BV. Wij begrijpen de frustratie die is ontstaan door niet nagekomen afspraken in het verleden en het gebrek aan communicatie hierover.

Ondanks dat deze situatie via UltraCool verliep en niet via ons willen wij u wel zo goed mogelijk tegemoetkomen. Graag kijken we samen of u hiervoor in aanmerking komt.

Neem alstublieft contact op met ons nieuwe klantenteam via support@sapph.com, wij staan u graag te woord.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zelfde verhaal 19 jan besteld tot heden…

Zelfde verhaal 19 jan besteld tot heden niks ontvangen eerste paar keer krijg ik reactie vorige week weer gemaild wordt nu niet meer op gereageerd!
Oplichters

19 januari 2025

Beste Martin,

Koop niks bij Sapph

Update: voor de 3e keer een mail ontvangen dat ze mij terugbetalen voor een bestelling die ik 29 augustus 2024 heb gedaan. Steeds met de mededeling dat het 5 tot 10 dagen duurt voordat het op m'n rekening staat. Maar nog steeds niks ontvangen. Wel zie je weer advertenties en blijven ze het bedrijf promoten. Ze komen met aanbiedingen en ze bieden zelfs tegoedbonnen aan gedupeerden klanten voor een volgende bestelling. Alsof je daar vertrouwen in hebt.
In de Sapph slachtoffersgroep op Facebook lees je de ellende en frustratie van zo'n 1000 mensen.
Doe jezelf dit niet aan.
Koop niks bij Sapph.

1 mars 2025

Beste Geertje,

Oplichting

De reviews hebben vrijwel allemaal dezelfde strekking. Een sale organiseren en niets leveren en dan op vragen antwoorden dat het op een pre-order gaat. Vervolgens failliet gaan. Dit is met voorbedachte rade lijkt mij. Massaal aangifte doen zodat de daders ter verspreiding worden geroepen is een optie die overblijft. Ze zijn nu wel failliet maar oplichting is strafbaar ook al gaat het om een faillissement.
Kan gewoon online op de website van de politie.

26 december 2024

Beste Rulon,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Onaanvaardbaar lange wachttijd op levering en terugbetaling

De lingerie is prima maar ik koop hier nooit meer! Ik wacht al meer dan 5 maanden op de vervollediging van mijn bestelling. De terugbetaling van geretourneerde artikelen is na 3 maanden nog steeds niet in orde ondanks herinneringen hieraan en hun belofte om dit in orde te brengen.

1 mars 2025

Beste Sylvie,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dit bedrijf is nog niet 1 ster waard.

Dit bedrijf is nog niet 1 ster waard.
In juli 2024 een bestelling gedaan en nog is een deel is niet geleverd. Op 16 februari na meerdere mails te hebben gestuurd kon ik de bestelling annuleren en zou het bedrag binnen 2 tot 10 dagen teruggestort worden. Maar helaas ook dit maakt het bedrijf niet waar. Te triest voor woorden..

10 juli 2024

Beste Anja,

Het is dat je geen 0 sterren kan geven

Het is dat je geen 0 sterren kan geven. December besteld nog niets geleverd. Weigeren geld te retourneren.

Beste Manon,

Na ruim 3 mnd niets ontvangen, wel betaald

Op 8 november besteld voor ruim 180 euro. Niets ontvangen, regelmatig contact gezocht en standaard berichten ontvangen dat de bestelling onderweg is.
Uiteindelijk eind jan/begin feb paar keer in gebreke gesteld. Op 17 feb reactie dat de order geannuleerd zou worden en terugbetaling tussen 2-10 dagen zou plaatsvinden. 10 dagen zijn verstreken en geen geld retour ontvangen.

8 november 2024

Beste Ilse,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het wespennest dat Sapph heet…

Ik sluit mij aan bij elke reactie hieronder vermeld. Sapph is momenteel een bedrijf dat er malafide praktijken op nahoudt door een juridisch spel van woorden los te laten. Enige menselijkheid is uitgesloten en het lijkt op de reactie van een kat in het nauw. Nog steeds in de hoop mijn geld terug te ontvangen bekruipt mij sterk het gevoel dat het merk Sapph helaas ten einde is. Wat ooit werd geroemd om rebelsheid en kwaliteit lijkt nu een wespennest te zijn geworden waar menigeen de dupe van is. Echt bijzonder spijtig…

Beste Uilke,

Oplichters? Klant-onvriendelijk

Wat een vreselijk bedrijf. Half november bestelling geplaatst e-mails ik na 2 weken informeer waar het blijf krijg je bericht dat het een pre-order is wat nergens staat vermeld. Nu na 3 maanden (?!!) mailtjes en whatsapp berichten sturen nog steeds geen reactie! Dit was vroeger een top bedrijf maar ik raad iedereen af hier wat te bestellen hoe verleidelijk de prijzen ook zijn!

15 november 2024

Beste Anita,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Geen levering, geen geld terug

8 november 2024 besteld. Halverwege december één van de vier bestelde setjes ontvangen, daarna niets meer behalve loze beloftes over leveringen (de rest zou in januari geleverd worden) die nooit kwamen. Inmiddels is al 2 keer beloofd dat mijn geld teruggestort zou worden, maar staat het nog steeds niet op mijn rekening. Ik ga verdere stappen ondernemen.

Beste Linda,

Bestelling geplaatst bij Sapph

Bestelling geplaatst bij Sapph, helaas nooit geleverd. Heb nu al 4x toezegging gehad dat ik mijn geld terug krijg binnen 5-10 werkdagen. Helaas wacht ik nog steeds op mijn geld. Niks bestellen bij Sapph. Ze zijn niet meer wat het geweest is. Hele slechte communicatie. Je krijgt geen tot amper bericht terug.

2 januari 2025

Beste Anita,

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel. Trap hier niet meer in mensen. Aangifte, melding bij ACM, etc allemaal gedaan maar na 3 beloftes nog steeds geen geld terug. Vertrouw dus niet op de oude naam van vroeger. Hier ben ik helaas ook ingetrapt.

WEB00382023

Ik wil eigenlijk 0 sterren aanklikken

Ik wil eigenlijk 0 sterren aanklikken!
Ik heb een bestelling geplaatst in oktober 2024 en nog steeds niet ontvangen.
Contact opnemen is waardeloos en lukte soms via whatsapp, maar dan kwam er een standaard reactie terug met de tekst dat de bestelling in het magazijn verwacht werd en eind van desbetreffende maand verzonden werd. Dit gaat nu al 4 maanden zo. Vervolgens ben ik geblokkeerd op whatsapp. Via mail idem en zelfs ook nog onvriendelijke reacties. Terwijl ik gewoon mijn geld terug wil, na maanden uitstel heb ik het recht de koop te ontbinden.
Ondertussen ben ik op de facebook-groep "Sapph Slachtoffers" beland. Het blijkt dus dat er meer dan 1000 klanten dit probleem hebben.
Het is gewoon asociaal en ik begrijp niet dat dit zomaar door kan gaan. Ze maken nl. nog steeds reclame.
Dus: trap er niet in!!! Bestel niks bij Sapph, ook niet via "bol" of andere websites!

Beste Danielle,

Sapph - Oplichters / fraude

Op 8 januari jl. Drie BH's gekocht in de sale. Tot op heden niks ontvangen. Sapph speculeert over zogenaamde Pre-order wat overigens niet in de productomschrijving vermeld stond. Meerdere mails gestuurd, koopovereenkomst ontbinding gemaild. Op geen van de mails ooit reactie ontvangen. Per whatsapp word ik aan het lijntje gehouden met valse uitspraken dat er binnen twee weken geleverd wordt, hier is niks van waar.

Ik wil iedereen sterk adviseren nooit een aankoop bij Sapph te doen. Het is hooguit schofterig hoe zij hun klanten oplichten en aan het lijntje houden.

Mocht u dit lezen, deel dit dan ook met uw omgeving. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!

8 januari 2025

Beste Carmen,

Bestel NIET bij SAPPH

Bestel NIET bij SAPPH! Als ik 0 sterren kon geven, dan deed ik dat. Wat een slecht bedrijf, komen beloftes niet na. Bij het plaatsen van een bestelling is het niet duidelijk dat het gaat om een pre order. Je besteld en verwacht een mail maar krijgt niks. Na herhaaldelijk mailen wordt er gezegd dat ze binnenkort leveren, maar een datum of verzendbevestiging krijg je niet. Dus besloten om ze ingebreke te stellen ivm een te lange levertijd. Geld zou binnen 2 tot 10 werkdagen retour komen, maar aan die belofte houden ze zich waarschijnlijk ook niet. Of het geld moet morgen zijn bijgeschreven op mijn rekening, fingers crosst. Met mij zijn er duizenden anderen die hetzelfde ervaren. Ik kan alleen maar zeggen tegen iedereen wie er wil bestellen, DOE DIT NIET! Bespaar je het geld en vooral de energie, het geeft alleen maar heeeeel veeeeel irritatie! WEB00381593

Nooit meer Sapph

Ik wacht al 3 maanden op mijn bestelling, ik krijg mijn geld, na herhaaldelijk vragen, niet terug. Op mijn eerdere review is gereageerd dat ze het gaan oplossen. Daarmee willen ze zeker laten zien dat ze welwillend zijn. Er gebeurt niks. Ze houden iedereen aan het lijntje. Zeker omdat ze nog adverteren en mij mails sturen met aanbiedingen is het oplichterij. Ik heb ook aangifte gedaan bij de politie. Ik raadt iedereen in deze situatie dit ook te doen.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet bestellen bij Sapph!!!

Op 30 december heb ik een bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen, ruim na de wettelijke levertermijn van 30 dagen. Contact opnemen met de klantenservice is onmogelijk. Ik ontving later een mail, dat ik mijn artikelen binnen twee weken zou ontvangen, maar heb nog steeds niets ontvangen. Inmiddels ACM ingeschakeld.

30 december 2024

Beste Wen,

Standaard riedeltje helaas

Hier net als vele anderen, artikelen gekocht in de sale afgelopen december. In de bestelbevestiging niks over levertijden of pre-orders genoemd. Meermaals verzocht de bestellingen te willen annuleren en mijn geld retour wil. Alleen maar standaard antwoorden dat dat niet mogelijk is, dat het ineens binnen 2 weken zou worden geleverd, of gewoon nul reactie. Erg jammer want had graag mijn spullen gehad, maar dit is geen doen.

22 december 2024

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos bedrijf oplichters !!

December een bestelling gedaan, en op heden niks ontvangen. 1x email ontvangen van dat ze het gaan versturen maar nooit wat ontvangen of een email ontvangen van wanneer ik het binnen krijg.Waardeloos bedrijf.

24 december 2024

Beste Wendy,

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.