Har gjort en beställning 28/4 och har betalat, idag är den 12/6 Och mina varor har fortfarande inte kommit. Har försökt kontakta Sandbergs järn på alla möjliga sätt Utan framgång. Akta er för den... Se mer
Sandbergs Järn
Inser att man är lurad. Beställde Milwaukee prylar för 10 000 sek och valde dumt nog Swish. Precis som alla ni andra så har man mailat och ringt utan svar först för att få ett leveransdatum men idag... Se mer
Bedtällde varor på faktura under påskkampanjen, direkt kom beställningsbekräftelse, sedan har det varit tyst från företaget. Försökt kontakta 10-tal gånger, skickat mail samt medd. Via kontaktformulär... Se mer
Beställde batteridrivna verktyg. Fick leverans snabbt men lådan saknade batterier. Ringde otaliga gånger utan svar, mailade. Gav upp och erkände mig besegrad efter att ha läst på denna sida. EN MÅNA... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi tillhandahåller Proffsverktyg, tillbehör och service till bästa pris. Vi lagerför nära 10 000 produkter för snabb leverans till hela Sverige - Beställ snabbt, enkelt och tryggt. Gör som tusentals andra kunder och testa du med.
Kammakargatan 18, 111 40, Stockholm, Sverige
- 08-248170
- info@sandbergsjarn.se
- sandbergsjarn.se
Andra tittade också på
Skrämmande dåligt
Skrämmande dåligt. Fick orderbekräftelse 2022-09-03 och betalade samtidigt. Har inte fått några varor och de svarar varken på telefon eller mail. Tips håll er borta från Sandbergs järn.
Kaj
Kass kundservice
Kass kundservice, la beställning 25 juni, 28 juni har inget hänt, mailar och frågar inget svar, 30 mailar jag och avbeställer då de ej bekräftat. Idag 13/9 får jag mail om att de skickat...
La order 11/8 och fick orderbekräftelse…
La order 11/8 och fick orderbekräftelse direkt. De har fått betalt men återkommer inte med något svar. Har försökt nå dem på mail och telefon men ingen svarar på frågor, Har även försökt nå VD för företaget som även sitter med i styrelsen för Svenska ljusgrossisten men han svarar inte. Kommer att sök honom och övriga i styrelsen tills någon behagar att svar och göra rätt för sig.
Jag beställde Paslode maskinspik
Jag beställde Paslode maskinspik, fanns i lager, i början av februari, fick orderbekräftelse med beräknad leverans 3- 5 dagar.
Inget levererades då, stöt på och får besked nästa vecka och så fortsatte det. I slutet av maj kroknar jag och vill häva köpet, då kryper det fram att de saknar min beställda längd på spiken och blir erbjuden en annan vara men när fakturan dök upp var det ett högre pris än på orderbekräftersen! Suck!
Inget bra kundbemötande där.
Den 2 september uppdaterade jag mitt…
Den 2 september uppdaterade jag mitt tidigare omdöme på Facebook enligt följande.
Jag ringde till Kronofogden idag igen för en uppdatering. Läget är som följer enligt telefonsamtalet.
Idag finns det 18 utslag (alltså beslut eller domar) omfattande skulder på 273'046 kronor vilket alltså tyder på ett sämre läge än tidigare när jag skrev min review den 17 augusti 2022. Sen har de 11 pågående mål/ärenden hos fogden som inte är avslutade ännu, senast var det en ansökan om betalningsföreläggande som kom in i september 2022 (notera att det är bara den 2 september idag!) och 3 som kom in under augusti 2022.
Det har ett par ärenden som återkallats; de avser dels Securitas och dels ett företag som heter Ellevio. Gissar att Jan och Marcus Svannäs "under galgen" betalade dem för att kunna driva firman ytterligare en tid, kanske till den 12 september då arbetsgivardeklaration skall lämnas.
Det faktum att det blivit utslag i 18 ärenden kan (helt eller delvis) vara att de inte bemött kraven, att de kanske inte svarat på ansökningarna som då gått till avgörande mot dem. Min stämningsansökan bemödade de inte ens att bekräfta att de fått.
Är det så som jag spekulerar i så är allt på sluttampen, de har ingen lösning på problemen (eller så var det aldrig ambitionen att lösa problemen visavi kunderna) och skall nu bara plocka upp så mycket cash som möjligt innan det oundvikliga slutet.
Jag kan ha fel men i avsaknad av kommentarer, bemötanden från deras sida, att de inte ens svarar i telefon, det tycker jag tyder på det.
Uppmaning till alla som drabbats: Skicka gärna information om era krav till mig. Jag har satt upp en särskild mejladress för ändamålet, anmalan.sandbergsjarn som jag dessvärre inte får publicera här.
S _ k _ i _ t
Håller med alla andra här. Världens sämsta webbutik, alternativt aktiv bedragare. Överväger polisanmälan jag med.
Kriminell verksamhet
Också jag ångrar att jag inte tittade här innan jag gjorde min beställning. Har skrivit mail och försökt ringa ett otal ggr utan resultat.
Inte mer än 400:- i mitt fall men surt ändå.
Beställde en elektrisk häcksax 22 juli…
Beställde en elektrisk häcksax 20 juli med leveransstatus 2-5 dagar.
Fick ett bekräftelsemail ganska omgående, men efter det ingenting.
Började Maila dem 14 dagar senare för att fråga vad som händer med min order.
Ingen som helst respons från Sandbergs järn:(
Deras nyhetsbrev dimper ner i mailboxen regelbundet, men bemödar sig inte att svara sina kunder. Uselt
Jag la en order i webbutiken den…
Jag la en order i webbutiken den 21/5-22 den har fortfarande inte kommit den 31/8-22, det går inte att nå dem på telefon och de svarar inte på Mail.
Har beställt och tyvärr betalt med…
Har beställt och tyvärr betalt med Swish, inga varor kommer , svarar ej på mail, eller telefon.
KÖP INTE AV SANDBERGS JÄRN.
Bedrägeri är vad de ägnar sig åt .
Bluffare
Bluffare. Tar gärna betalt men levererar inte. Svarar inte på kommunikation.
UNDVIK DETTA FÖRETAG
Postnord ställde till det igen !
Det blev lite sent med leveransen men jag kan förstå det under semestertid men det stora problemet var Postnord som slarvade bort mina frässtål
Jag talade med en jäkligt trevlig kille i butiken som hjälpte mig och skickade en ny leverns som jag fick efter 3 dagar
Tack
Stämningsansökan ingiven. De har helt uppenbart satt i system att…
De har helt uppenbart satt i system att hävda att godset lämnat lagret, ta pengarna och sen inte göra något mer. Har nu skickat in en stämningsansökan till Stockholms tingsrätt. Kräver återbetalning av 156 kr 50 öre för hyvelstål + rättegångskostnader 2'763 kr 75 öre.
Reklamerade via e-post och kontaktformulär fyra ggr och per telefon en gång. Men jag har ringt 20 gånger när de bara tryckt bort mig; de såg väl att det var min tidigare telefonreklamation (som för övrig, såvitt jag förstår, det var unge VD:n Marcus Svannäs som tog emot och sen satte mig på blockera i alla följande telefonsamtal).
De har idag 18 ärenden hos Kronofogden omfattande 249'539 kronor inkomna mellan jan och aug 2022. Ett gammalt ärende i tingsrätten som avslutades i maj 2020.
Jag undrar hur jag skall göra för att skicka kopia av stämningsansökan till de som önskar läsa den ...
Bovar o tjuvar
Håller med tidigare lämnade omdömen. Går ej att nås varken via mail eller tfn. Uruselt. Ingen leverans har skett av beställd produkt. Mycket dåligt/RUDI
Köp någon annanstans!
Önskar att jag hade läst de här omdömena inna jag beställde.
De svarar inte på telefon eller mejl, vare sig på kundtjänst eller butiken. Och några varor kommer inte.
Välj någon annan handlare, det skall jag göra så fort jag fått min order annullerad (hur sjutton det nu skall gå till när de inte svarar).
Se upp!
Se upp, beställt varor den 7 maj. Har ej fått något ännu 6 veckor senare trots en leveranstid på 3-5 dagar enligt hemsidan. Svara ej på mejl eller telefon. Irriterande att de hela tiden skickar kampanj erbjudande på saker de inte kan leverera... Även kund omdöme på hemsidan är fake!!!!
Beställde en trimmer med 2-5 dagars…
Beställde en trimmer med 2-5 dagars leveranstid. Ingen trimmer dyker upp efter en vecka. Mailar dem utan svar, väntar ytterligare dagar och mailar dem igen. Fortfarande inget svar.
Lade beställningen den 28 juni. Idag har det gått 16 dagar, Varav 12 är arbetsdagar. Fortfarande ingen trimmer och inget svar på mina hittills tre skickade mail.
Råder alla att undvika att beställa från denna oseriösa butik.
Låt bli att beställa
Jag beställde via mitt företag och försökte göra en faktura betalning, men det gick av någon anledning inte, så då betalde jag med kort via Walley. Fem dagar efter beställningen o betalningen var genomförd så fick jag ett mail att produkten var försenad och skulle levereras i slutet av maj eller i början av juni. Jag gjorde då ett ifrågasättande när det gällde de pengar jag fört över, 14995:-, om att förskottsbetala tre månader i förväg. Fick då svaret att det var jag som hade valt att betala med kort!!! I vilket fall, i slutet av maj så skickade jag ett mail med frågan om man skulle hålla utlovade leveranstid. Fick då följande svar den25/5:
”Den senaste information vi fått från vår leverantör att leveranserna för elverk ska på börjas under slutet på Maj.
Vi estimerar att detta kan dröja ytterligare och räkna med leverans som tidigast under nästa månad.
Vi har kontaktat vår leverantör om att få ett uppdaterat besked utan framgång.
Jag beklagar leveranstiden och tackar för ditt tålamod”.
Den 8/6 får jag ett mail från Walley om att dom tänker återbetala den summa som jag överfört till Sandbergs Järn den 8/3. Ingen kommentar om varför inte heller från Sandbergs Järn. Jag har efter det ett flertal gånger försökt att komma i kontakt med Sandbergs men utan framgång. Har även försökt att göra en ny beställning på samma produkt, vilket går men endast med kortbetalning.
Att dom hamnar överst i sökning hos er på ovanstående produkt är inte konstigt, dom är i särklass billigast men dom levererar inte. Ni borde inte ha med den typen av företag att göra.
Lars Wilhelmson
Varning!!!
Varning!!!
Beställde varor nov -21, vid mailkontakt i januari lovades det leverans i februari, nu april krävde vi pengarna åter efter många försök att få tag i någon på tel.
De verkar ha satt detta i system, helt oförståeligt hur de ännu kan vara igång...
VARNING-TAR PENFGARNA -INGA VAROR-VARNING
tar pengarna