Jag blev stoppad av Samskydd i stan och tecknade avtal, men ångrade mig ganska snabbt. När jag hörde av mig och åberopade ångerrätt fick jag ett snabbt och respektfullt svar, och de bekräftade uppsä... Se mer
Personalen var jätte trevliga och självaste tjänsten är även väldigt bra att ha i sin vardag med alla dessa bedrägeri skandaler, var väldigt nöjd och skulle själv fortsätta använda tjänsten om jag... Se mer
Bedrägeri, stoppad i T-centralen och blev offrad en kupong, de sa inget om att det är en bindningstid på 12 månader där ja betalar 169 kr i månaden. Samt fick jag ingen sms eller något för confirmatio... Se mer
Jag hade problem med mitt medlemskap pga slarvfel och fick all hjälp jag behövde från kundtjänsten som gick ut ur deras egna väg vis telefon och mejl för att hjälpa mig och säkerställa att jag fortsät... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 58 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Känner mig grundlurad av försäljaren, visste inte att jag tackat ja till tjänsten. Trodde att vi var överens om att jag skulle få skriftlig info via snigelposten för att läsa igenom det i lugn och ro , istället fick jag en första betalning efter ångerrättens slut

Svar från Samskydd
Tjänsten fungerar bara är underbart nöjd med produkten
håller med om att det är ett väldigt oseriöst företag som skickar faktura trots uppsägning, du tvingas betala den. Vid telefonkontakt vet dom ingenting.

Svar från Samskydd
Jätte härlig kille hjälpte mig att fixa id-skydd känner mig så trygg nu får all information om mina uppgifter!! Super nöjd! Rekommenderar starkt.
En i min familj blev id-kapad av Samskydd. Säljaren Utnyttjade personens utsatta läge och fick den att öppna BankID och därmed var ett avtal tecknat. Så väldigt fult och så extremt obehagligt att säljare ger sig på personer som är lättlurade. Företaget säljer skydd för ID-kapning men är lika skamlösa som de som de skall skydda sig mot.

Svar från Samskydd
Köpte av en trevlig kille utanför Coop i Härnösand. Utnyttjade ångerveckan för jag hade redan en försäkring med motsvarande innehåll. Fick tala med en reko kille hos er och fick fakturan annulerad utan problem!

Svar från Samskydd
Jag fick ett otroligt bra bemötande av två kunniga och effektiva säljare. Processen var enkel och jag känner mig trygg!

Svar från Samskydd
Bluff och scamföretag som lurar på en ett s.k ID-skydd med underliggande hot och manipulering.
Skickar fakturor utan ett avtal. Du blir lurad att betala som ett abonnemang under ett år. Utan möjlighet att säga upp!
VARNING! Oseriöst företag! VARNING!

Svar från Samskydd
Träffade 2 killar på ett event som var otroligt trevliga. de hjälpte mig att skaffa ett id skydd som kändes tryggare än det jag redan hade.

Svar från Samskydd
Ett riktigt bluffbolag. Skickar ut nya fakturor årligen även efter uppsägning av abonnemang. Abonnemang som dom hävdar slutits via telefon. När man pratar med dom säger dom att dom inte har några bevis på uppsägning och kräver vidare betalning.