Jag blev stoppad av Samskydd i stan och tecknade avtal, men ångrade mig ganska snabbt. När jag hörde av mig och åberopade ångerrätt fick jag ett snabbt och respektfullt svar, och de bekräftade uppsä... Se mer
Personalen var jätte trevliga och självaste tjänsten är även väldigt bra att ha i sin vardag med alla dessa bedrägeri skandaler, var väldigt nöjd och skulle själv fortsätta använda tjänsten om jag... Se mer
Jag hade problem med mitt medlemskap pga slarvfel och fick all hjälp jag behövde från kundtjänsten som gick ut ur deras egna väg vis telefon och mejl för att hjälpa mig och säkerställa att jag fortsät... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Min dotter blev stoppad på gatan av en försäljare som lockade med ett presentkort på 50 kr. De sa inte ett ord om att hon ingick ett avtal eller att det skulle kosta pengar. De ringde nu upp min dotter förra veckan och säger att hon har obetalad fakturor på abonnemang om ID skydd som hon bundit upp sig på ett år. De har nu kommit med en slut faktura på 1800 som ska täcka hela perioden. Min dotter var helt förstörd när hon inte visste vad hon bundit upp sig på. De ända säljaren sa var att hon får ett present kort på 50kr. Så sjuk vilseledande information vill verkligen varna alla för detta bolag.
Personen som ringde min dotter var dessutom väldigt otrevlig och de var även samma när jag ringde upp dem. Både jag och min dotter försökte förklara att hon aldrig fått någon tydlig information om ett avtal.
Min dotter kommer bestrida fakturan och kommer inte att betalas för något som hon omedvetet tackat ja till. Om du också har blivit lurad på samma sätt – bestrid fakturan och ge dig inte.
Min dotter, 19 år gammal, blev stoppad och lockad med presentkort utanför Mall of Scandinavia när hon var på väg till jobbet. Säljaren stod lutad ovanför henne hela tiden och hon kände sig stressad, gavs inte tid att läsa igenom och pressad att skriva på trots att hon inte visste vad det innebar. När hon insåg att det var ett avtal hon skrivit på hörde hon av sig och ville häva det, men hon fick då ett kort svar om att det var tolv månaders bindningstid på tjänsten.
Det är verkligen inte ok att ge sig på unga människor och stressa dem att ingå avtal på det här sättet! Ett bolag som tror på sin affärsidé skulle inte vara beroende av den här typen av metoder för att sälja sin produkt! Skämmes Samskydd!
VARNING – tänk er verkligen för innan ni ingår avtal med Samskydd.
Jag vill dela med mig av min egen erfarenhet för att varna andra. Min upplevelse av Samskydd var mycket negativ och jag är väldigt missnöjd med hur situationen hanterades.
I samband med situationen krävde Samskydd att jag skulle betala pengar för något de inte alls hade klargjort sen innan. När jag inte upplevde att problemet gick att lösa på ett bra sätt valde jag därför att ta ärendet vidare och anmälde det till Allmänna reklamationsnämnden (ARN).
Det positiva i allt detta var att jag fick rätt i tvisten hos ARN, vilket var en stor lättnad efter hela processen.
Jag skriver denna recension för att andra ska vara uppmärksamma och inte enbart lita på vad som sägs vid försäljning eller när man tecknar ett avtal. Läs noggrant igenom alla villkor och se till att ni verkligen förstår vad ni skriver under på.
Personligen avråder jag starkt från att ingå avtal med Samskydd, baserat på min egen erfarenhet. Jag hoppas att min erfarenhet kan hjälpa någon annan att slippa hamna i en liknande situation.
Bedrägeri!
Jag blev stoppad på gatan av två försäljare som lockade med ett presentkort på 50 kr. De sa inte ett ord om att jag ingick ett avtal eller att det skulle kosta pengar. En månad senare fick jag istället en faktura på 1 000 kr. Det här är vilseledande försäljning och jag känner mig totalt lurad.
När de sedan ringde om den obetalda fakturan var kundtjänsten dessutom otrevlig och bemötte mig väldigt dåligt, trots att jag förklarade att jag aldrig fått någon tydlig information om ett avtal.
Jag bestrider fakturan och kommer inte att betala för något jag aldrig medvetet tackat ja till. Om du också har blivit lurad på samma sätt – bestrid fakturan och ge dig inte.
Riktigt dåligt och oseriöst företag, blev stoppad på stan för för att få samskydd grej som sedan skulle gå ut av sig själv på 14 dagar och där efter på ett presentkort, frågade flertal gånger om jag kommer behöva betala något och han sa tydligt nej. Utanför de frågade han min vän om hennes nummer och när hon sa att hon hade kille och så frågar han mig och säger har hon verkligen kille? Sedan får jag en faktura på 908kr och när ja ringer företaget och förklarar säger han att ja skrivit under och så förklarar jag situationen och han börja skratta. Riktigt vidrigt företag som scammar folk, äckligt beteende.

Svar från Samskydd
Bedrägeri, stoppad i T-centralen och blev offrad en kupong, de sa inget om att det är en bindningstid på 12 månader där ja betalar 169 kr i månaden. Samt fick jag ingen sms eller något för confirmation. Fick skriva avtal med bank ID där de sa inte att jag skriver på ett avtal.

Svar från Samskydd
Bedrägeri, stoppad i Mall of Scandinavia och offrade mig en månads presentkort. Men sa inget om avtal, 12 månaders binding, eller att jag måste betala efter.
VARNING.

Svar från Samskydd
Företaget använder fake recensioner! Alla dem positiva recensionerna är fake!!!!
Älskar deras kameror. Jätte bra personer som jobbar topp verkligen rekommenderar.

Svar från Samskydd
Verkligen riktigt härlig personal och superbra tjänt. Fick larm och kunde sätta stopp för en idkapning. Super support och ett bra system.
Väldigt scammy företag. Skumma arbetare som är oprofessionella.

Svar från Samskydd
Bedrägeri! Säger att abonnemanget ska avslutas automatiskt efter 30 dagar, fick ändå en faktura hemskickat och vid samtal med företaget förklarade de att det är en bindningstid på 12 månader, vilket inte förklarats på plats!

Svar från Samskydd
Super nöjd med tjänsten och trevlig support

Svar från Samskydd
Mycket praktiskt och användbar tjänst. De va jätte trevliga!!
Jag är otroligt nöjd med Samskydd. Tjänsten har fått mig att känna mig mycket tryggare och säkrare i min vardag online. Allt har fungerat jättebra och jag är verkligen tacksam för den hjälp och säkerhet som tjänsten ger. Rekommenderar starkt! Tack så mycket.

Svar från Samskydd
Hej jag heter Lorin och jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt när jag behövde hjälp. Samskydd är viktigt och det är något jag starkt rekommenderar!

Svar från Samskydd
Jag gillar skyddet, och tycker det är bra att ha säkerhet som skyddar dig och ditt personnummer. Avbröt ändå abonnemanget för jag är fattig✌️