BEWARE- I ordered a paperback and received a digital copy There was a drop down box on the webpage to select either Paperback or Digital copy. I selected the paperback but received a digital book l... Se mer

Like everyone here I wished I'd checked Trust Pilot first. Complete scam - beware. I also ordered a paperback book, exactly the same as others said - selected hardcover on dropdown, made payment, rece... Se mer

Appalling. Ordered hardcover book & received an ebook. Sent a screenshot of the Web page (reoeatedly!) showing the book clearly displayed as a hardcover, sent many emails & rang them requesting refun... Se mer

This company scams purchasers. I ordered a hard copy book. Instead they sent me a dodgy looking ebook. I sent them a screenshot of the hardcopy book offer I had added to my cart but they ignored this... Se mer

1,5

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

1,5

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

I didn't realise I was ordering an…

I didn't realise I was ordering an ebook. My fault entirely.
However, when trying to contact Salbooks, x 3, I keep getting the same reply. Not addressing my questions at all. Absolutely useless. As this was intended as a present, it is now useless as I presume it will have to be downloaded onto my phone?

8 maj 2026

A total scam

A total scam. Ordered a hardback book online. My credit card shows a payment to a nightclub in Warsaw.

4 maj 2026

Total scam

I ordered a paperback book, and received no communication from them. The book never arrived and after several attempts to get in touch with them, l received an AI response, saying that I should have checked my inbox folder for a link to an Ebook, which I have never got either. Total scam.

2 maj 2026

Total Con.

Ordered a paperback. They sent me a link to an ebook. Basket made no mention of Ebook or digital version. Paperback was selected as my preferred option. Contacted them immediately confirmation email came through. Told they cannot refund digital orders and no option to exchange for paperback.
Total con. Doubt they even have real books.

25 april 2026

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis