Bluff-företag. Beställde örhängen för över 2 veckor sedan. Det stod att det skulle skickas inom 3 dagar. När det gått över en vecka utan info så skickade jag mejl och frågade om leveransen. Fick autom... Se mer
Otroligt dåligt. Jag får inte tillbaka pengarna för mina returnerade varor och det går inte att komma i kontakt med Safira. Jag har mejlat många gånger och även försökt att ringa men det går inte att... Se mer
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gjort det. Fy vilken dålig kundservice. Knäppet på mitt armband gick sönder bara efter någon månad. Jag lyckades få svar om retur och att jag skulle bli... Se mer
Jag köpte ett halsband med gravyr, tyvärr graverade de smycket på fel sida, d v s på baksidan. Har mailat dem om reklamation för snart 24 h sedan, inväntar svar innan jag vågar skicka tillbaka det, bl... Se mer
Om Safira.com
SAFIRA offers a wide range within the jewellery section; Earrings, necklaces, rings, bracelets and anklets. Everything from minimalistic to more bold and statement pieces. All our jewellery are made of pure silver and gold. We believe that contemporary jewellery made from precious metals should be affordable without compromising on the level of fashion.
We will do our best to get back to you within 48 hours., Sverige
- support@safira.com
- safira.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Mycket nöjd med min vara .🙂
Snabb leverans! Har alltid varit nöjd med smycken från safira. Denna gången beställde jag ett multipack med mindre ringar och jag har (nästan) slitit av mina öron i kampen att få stängt ringarna. Kan inte beskriva hur svår låsmekanismen är, som tydligt syns på bilderna (har jag lagt märke till nu i efterhand). Tillslut fick sambon töja ut ringarna med tång för att kunna sätta på mig dem, och nu sitter de på plats, och lär nog sitta där för alltid för kommer aldrig ge mig på att försöka sätta dit dem en gång till tyvärr 🥲 Tur att de är fina.

Trasig
Ett örhänge var trasigt när de anlände, har kontaktat företaget för en vecka sedan men ingen återkoppling ännu
Varorna går i retur, synd för jag gillar verkligen dem

Kundservice är så bra
Kundservice är så bra, fick hjälp direkt när jag köpte fel storlek (inte lätt dehär med ringstorlekar haha) men både jag och min syster har köpt ringar (jag har en från safira och tror min syster har tre?) varav 3/4 gick isönder inom en v. Själva materialet håller bra, men dom med strass i är inte de bästa då ’kristallerna’ trillar av iprincip direkt, tyvärr. Skulle kanske hört av mig direkt det hände, men men.

Generellt smidigt!
Generellt smidigt!
Sidan är lätt att hitta på, kundtjänsten är trevliga och leveranserna snabba.
Jag har alltid varit nöjd med mina köp.
Dålig kvalite på graverat halsband
Dålig kvalite på halsbandet. "Amuletten" lossnade efter två månader. Och den blev riktigt repig väldigt snabbt. Borde ha klagat tidigare.

dåligt kvalite
dåligt kvalite, min ring förlorade sin glans efter några dagar.

Svar från Safira.com
Snabb leverans o fina produkter!
Jättefina smycken
Produkter med kvalitet och fin design
Produkter med kvalitet och fin design. Snabb frakt. Super nöjd 🩷
Catfisha aldrig era halsband igen
Catfisha aldrig era halsband igen. Varför är den 5 mm stor men ser extremt stor ut på hemsidan. DÅLIGT! Kommer säga till alla jag känner att inte köpa från er

Bra service snabba leveranser
Bra service snabba leveranser. Fina smycken och medlemmarna får ofta rabatter på smycken.
Köpte en vacker halsband med en fin guldkors som jag gillade extra mycket.
Snabb leverans samt att smyckena levde…
Snabb leverans samt att smyckena levde upp till bilderna! Väldigt fina och bra kvalite
Fint och uppskattat
snabb leverans o fin enligt…
snabb leverans o fin enligt förväntningar! storlek passade. nöjd!
Snabb leverans och är så nöjd med mitt…
Snabb leverans och är så nöjd med mitt halsband som jag beställde hem. Känns väldigt lyxigt.