Købte en evighedsbuket der var ligeså smuk og fin som på billederne. Derudover virkelig god service. Modtog buketten lynhurtigt. De bedste anbefalinger herfra.
Det här tycker kunderna
Havde forventet mere fylde når man betaler 350kr ialt for en lille buket blomster. Kassen kom næsten åbn alt i alt køber jeg ikke her igen når jeg kan få nogle større og flottere til samme pris😊
Bestilte en evighedsbuket mandag formiddag og modtog den allerede tirsdag morgen! Udover det fik jeg tilsendt et billede af buketten sammen med en sød hilsen på sms da buketten var klar til at blive a... Se mer
Helt fantastisk god kundeservice, lydhør overfor ønsker, undersøgende på hvad jeg gerne ville have og sparring på hvad der passer sammen. Resultatet blev fuldstændig fantastisk og så smukt! Skulle gi... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Gl. Bjert 2A, 6091, Bjert, Danmark
- mail@rustikka.dk
- rustikka.dk
Teamet hos Rustikka er utrolig…
Teamet hos Rustikka er utrolig service-mindet, venlige og imødekommende. Udvalget hos dem er meget stort og de er med på de siste nye trends. Jeg kommer der gerne igen.
Hurtig afsendelse af varer
Super fin webshop.
Lækkert sortiment, venlig betjening og hurtig ekspedition - varm anbefaling herfra.
Altid den bedst service
Altid den bedst service, hurtig levering.
Et sted jeg helt klart kan anbefalde at shoppe. Har de fineste vare til hjemme 😘
Klar anbefaling
Har handlet hos Rustikka mange gange og været på workshop en enkelt gang. Altid god service og skønne produkter. Klar anbefaling :-)
Fantastiske produkter og service :)
Altid den dejligste service ❤️❤️
Intet at klage over her
Intet at klage over her. God service, god kvalitet og hurtig levering. Jeg bestiller gerne fra deres hjemmeside en anden gang.
Altid hurtig levering og det levere passer lige hjem til os 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Ynglings butikken
Mega lækre varer, den bedste service og hurtigste levering. Absolut min ynglings butik 🤩🤩🤩🤩🤩
Altid hurtig service og Personlig…
Altid hurtig service og Personlig kontakt, hvis der er bemærkninger til levering eller produkt. Super dejligt.
Buket som julegave
Buketten er en julegave så derfor kan jeg ikke med rimelighed give en anmeldelse da den ikke er pakket ud endnu.
Pakken med buketten blev leveret hurtig.
Efter juleaften kan jeg uddybe min anmeldelse.
Hurtig levering og skønne varer,kan kun…
Hurtig levering og skønne varer,kan kun anbefales.
Rigtige lækre varer og hurtig levering
Rigtige lækre varer og hurtig levering. 🎄
Kan anbefales
Fik besked da varen var på lager! Nem bestilling og hurtig levering - hjælpsom kundeservice da der var problemer med at få betalingen til at gå igennem☺️
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.