Runningshop.se Omdömen

TrustScore 2 av 5

1,9

Hamnat hos Inkasso pga att de efter två månader fortfarande inte skött min retur bara bekräftat att den är mottagen. Uppgett Under retur i Mywalley-betalningstjänst m ändå detta. Så otroligt kass. Som... Se mer

Kikade väl lite här och beställde sen, men tyckte ändå att priset var för bra. Tyckte mig se en och annan recension som var positiv. Efter att jag beställt kollade jag lite till och såg hur många nega... Se mer

Varor som inte levererats och avbeställts av någon anledning jag inte kan få tydighet i. Faktura ligger kvar i Walley som inte är borttagen. Köpet gjordes i augusti månad, så två månader sedan. Haft f... Se mer

Jag beställde ett par löparskor 6/9 . Den 18/9 hade inte skorna kommit, och återkopplingen från kundtjänst har inte heller funkat alls ,trots fler mail och samtal. Pengarna för skorna dras från mitt... Se mer

1. Löparbutik
  2. Skobutik
  3. Butik med träningskläder

Informationen kommer från olika externa källor

Vi är specialister inom löpning med stor kunskap som vi gärna delar med oss till våra kunder. Vi säljer allt inom löpning och träning. Vi har bra priser och snabba leveranser. Runningshop.se är 1 av 5 webbshoppar i koncernen. Varje webbshopp är inr...

Dålig

TrustScore 2 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Beställde 29 aug och väntar på update.

Jag beställde vid 9 tiden den 29/8 och idag är det 30/8 22.30. Jag är i behov av skorna och gick in i köpet när det angavs att skorna skickas innan 14,00 dagen därpå. Jag har inte hört något alls så här långt angående min order. Jag läste dessvärre alla dessa dåliga reviews av detta företag efter min order och kommer uppdatera min review löpande.

30 augusti 2022

Två veckor efter beställning har jag…

Två veckor efter beställning har jag fortfarande inte fått några varor. Det enda de gjort är att skicka faktura. De hävdar de skickat men Budbee har inte fått några varor. De skall återkomma via mail vilket de inte gör. Oseriös aktör som ni bör undvika.

29 augusti 2022

Skakigt men blev bra

Sökte ett par Saucony Endorphin Speed 3. De var slut hos de tre svenska återförsäljarna i en färg som jag ville ha. Provade dock ut rätt storlek. Hittade Runningshop.se online och beställde omgående ett par i rätt storlek och Swischade betalningen. Fick ändå en lite kreepy feeling så jag in och kollade reviews och blev lite skraj. Så när jag inte fått leveransavisering efter två arbetsdagar så mailade jag deras svenska kundtjänst som lovade att kolla med lagret och återkomma. Efter två dagar till så mailade jag igen. Då fick jag plötsligt avisering från deras anlitade budfirma att leverans var planerad till samma kväll. Leveransen hade alltså gått iväg, kanske inte dagen efter men nästan. Det som inte klickat var kommunikationen till mig. Skorna kom, rätt storlek, sitter som en smäck.

18 augusti 2022

Den sämsta sidan som finns på nätet

Den sämsta sidan som finns på nätet. Zet här är kanske mitt första omdöme jag skriver någonsin. Har skickat varorna för mer än 2 månader sedan. Jag har inte fått pengarna tillbaka och de svarar inte heller i telefonen. Om jag bara visste!!!!!!!!

12 augusti 2022

Handla inte här om du skulle behöva…

Handla inte här om du skulle behöva göra en retur! De skickar fakturan till inkasso väldigt snabbt och det tar över tre veckor innan de kan behandla din retur. Under tiden ligger inkassobolaget på. Du måste bevaka din retur. Fortfarande är ärendet inte avslutat en månad efter att de fått varan tillbaka. Jag kommer aldrig mer att handla härifrån.

8 augusti 2022

Undvik runningshop.se!

Undvik! Returnerade ett par löparskor i juni men har inte fått återbetalning ännu eftersom skorna inte kommit till dem.Postnord ska ha slarvat bort det. Värdelöst att de inte har några klisterlappar som klistras på utan man måste skriva ut sin egen retur och också mejla manuellt vid retur. Fakturan hanteras via Walley vilka är ännu värre att ha och göra med. Fakturan kan inte pausas i väntan på retur eller delbetalas. Undvik!!

4 augusti 2022

Service?....

Betalat 2a ordern men gjorde byte så skulle den krediteras... yeah right. fortfarande inte fått återbetalning och nya fakturor kommer. Sämsta servicen ever!! Den ena vet inte vad den andra säger. SKÄRPNING

4 augusti 2022

Bedrövligt och oförskämt kundmottagande

Ett sämre och mer oförskämt kundbemötande får man leta efter. Förutom att de mycket sällan svarar i telefon så lämnar de ingen som helst information om leveranser trots otaliga frågor. Till råga på allt så levererade de slutligen endast en av två stycken redan betalda varor och skrev sedan att leveransen var "completed".

29 juli 2022

Stora problem med retur!

Stora problem att få retur registrerad till fakturabolaget. Avråder starkt från att beställa härifrån! Ärendet gick till intrum med påminnelseavgifter trots att de bekräftat returen.

5 juli 2022

Ingen leverans

Beställde skor som skulle levereras med budbee. Skåpet var tomt.
Efter många e-poster och många telefonsamtal har jag äntligen fått besked om att fakturan är borttagen på Wallys.
Har även varit i kontakt med Wallys.
Tjejerna som svarar är justa, men det tog tid innan det händer något.
Fortfarande skolös.

3 juli 2022

Utebliven leverans

Fick ej mina varor. Har ej hört ett ljud ljud från Budbee som skulle leverera varorna.
Kontaktade Runningshop som sa sig skickat grejorna samt skulle kolla vad som hänt och återkomma via mail vilket inte skett.
Därför mitt betyg

30 juni 2022

Mycket bra

Leverans till dörren, otroligt snabb leverans och ett mycket bra pris på löpskorna. Har inget att klaga på

26 juni 2022

Sjukt oseriöst retursystem

Sjukt oseriöst retursystem. Beställde 4par skor och behöll de jag tyckte bäst om. Åkte till deras lager och lämnade in returen direkt varpå de lovade att registrera returen samma dag. Efter en hel del mejlande blev tillslut returen registrerad 1vecka senare. Samtidigt meddelar de mig att fakturan kommer att uppdateras inom 20(!) dagar. Idag 30dagar senare är fakturan fortfarande inte korrigerad hos Wally. Efter påstötningar får jag ett mejl där de skyller på att deras ekonomi avdelningen ligger efter. Köp inte skor här om du vill ha möjlighet att returerna skorna efter att du provat.

23 juni 2022

Informationen på hemsidan stämmer inte

Informationen på hemsidan stämmer inte. Köpte just pga att de hade gratis frakt samt byte vilket inte stämmer. Vid byte måste en göra ett nytt köp och returnera den tidigare köpta varan och då få återbetalning. En riskerar även att få vänta en vecka på retursedeln. Jag rekommenderar absolut inte att en handlar av Runningshop.se. Finns betydligt mer seriösa webbutiker att vända sig till.

21 juni 2022

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis