Renée Jagd Omdömen 98

‱

4,9

Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Renee’ er en fantastisk vejleder og forklare alt sĂ„ godt og med guiding â€ïžđŸ€—og jeg fĂžlte mig sĂ„ meget hjemme og i trygge hĂŠnder . Det var sĂ„ rart at hun ogsĂ„ havde tid til at snakke en til en som jeg... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Aldrig har jeg mĂždt et mere empatisk menneske der forstĂ„r at gribe mennesker hvor de stĂ„r i livet og hjĂŠlpe dem fantastisk videre i deres rejse i den spirituelle verden. MANGE TAK FOR DIG RENEE❀

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Fantastisk empatisk menneske man kun kan elske i medgang og modgang. Hun er sympatisk og god til, at formidle sine budskaber sÄ stort hurra herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Renée er en usÊdvanlig fantastisk medie, hun hjalp mig, som jeg ikke engang havde kunnet forestille mig kunne lade sig gÞre. GÄ fra stor nedtrykthed til optimisme og positiv energi flow. Fra tÄrer, op... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Renée er super skarp og tydelig i sin

Renée er super skarp og tydelig i sin formidling af budskaber.
At vÊre i Renée rum, er som at blive stÞttet og samtidig skubbet kÊrligt frem. Hendes healing er powerfuld, der bliver ryddet grundigt op i gammelt snask.
Hun er super skarp med budskaber ved clairvoyance og afdĂžde kontakt. Det hele er simpelt og lige frem.
De varmeste anbefalinger af RenĂ©e og hendes team. ❀

7 mars 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for dine smukke ord. 💕✹

Magiske aftener

Har vÊret til aftner med budskaber og Renee Jagd fremstÄr tillidsvÊkkende, Êrlig og trovÊrdig, sÄ jeg kunne slappe af og bare modtage, bÄde beskeder til mig selv, men der ogsÄ beskeder til andre der passede pÄ, mig og min situation. SÄ alt gik op i en hÞjere enhed og blev magiske aftenen.

24 oktober 2023

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for at du har delt din oplevelse! Din stþtte betyder meget. 💕

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Menneskelig, omfavnende, fantastisk og proffesionelt

Hvis du Ăžnsker selvudvikling, bedre forstĂ„else af dig selv, at blive guidet, respekteret, hjulpet generelt, omfavnet og anderkendt
 sĂ„ det her du finder det. RenĂ©e og resten af teamet er dybt professionelle og tager denne profession dybt alvorligt. De forstĂ„r hvad de arbejder med og mĂžder mennesker i ĂžjnehĂžjde og for de individulle individer vi er. Har ikke andet end de varmeste anbefalinger uanset hvad du sĂžger svar pĂ„ eller hvis du Ăžnsker at uddanne dig indenfor feltet. 5 + 1 million stjerner sendt afsted fra mig ❀

21 maj 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Dine smukke ord betyder meget. Tak for din stþtte og tillid! 💕✹

Super professionelt og hjertevarmt

Super professionelt og hjertevarmt sted.
Stemningen, indretningen og energien. Renée og Charlotte er to fuldstÊndig fantastiske kvinder. Mega dygtige og meget jordnÊre.
Jeg overgiver mig trygt i deres hĂŠnder.

7 oktober 2023

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for din stþtte og varme feedback.💖

Fremragende Ändelige rÄdgivere

Renee og hendes team er fantastiske med de tjenester og kurser, de tilbyder. Jeg deltager regelmÊssigt i meditationsaftenerne og har gjort det i lidt over 12 mÄneder nu. Meditationerne bliver mere og mere detaljerede, og jeg kan fÄ adgang til omrÄder af min underbevidsthed, som har vÊret begravet i et par Ärtier. Jeg bliver mere og mere mit sande jeg, og den vejledning og indsigt, jeg fÄr, er detaljeret og aldrig forkert. Jeg har ogsÄ deltaget i Clairvoyance-kurset, hvor jeg dykkede ned i endnu et lag af mine spirituelle fÊrdigheder. Jeg vil varmt anbefale alle tjenesterne, da du fÄr vÊrdi for pengene i forhold til det, du Þnsker at opnÄ.

7 juni 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for de hjertevarme ord!💖

Fantastiske skĂžnne kvinder

Fantastiske skÞnne kvinder. Man bliver altid mÞdt med Äbne arme og kÊrlighed.
Det er altid en skĂžn fornĂžjelse at besĂžge jer

23 maj 2024

Din oplevelse bringer gléde. 💖

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Dyb meditation i et kĂŠrligt rum

Renée og Charlotte formÄr at skabe et kÊrligt, sjovt og trygt rum som jeg elsker at vÊre i. De healende meditationer gÄr virkelig dybt, og Renées budskaber er knivskarpe.

30 maj 2024

Tusind tak for de fine ord. 💖

Det kĂŠrlige univers

NÄr man mÞder teamet hos Renée Jagd bliver man modtaget med forstÄelse, kÊrlighed og hjertevarme.
Under sessioner, healing og meditationer bliver man favnet, lĂžftet og stĂžttet der hvor man har mest brug for det.
Man bliver set og der blir sat ord pÄ  selv pĂ„ de svĂŠre ting..
Team Renée skaber et univers med kÊrlig energi, rummelighed, ro og balance

Og de sÞrge for at du er landet ordentligt inden du forlader rummet og altid med et kÊrligt ord pÄ din vej ..

6 juni 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for at du lod mig vére en del af din spirituelle rejse.💖

Fantastisk clairvoyance

Tak til Renee for en fantastisk clairvoyance, hvor vi fik svar og ro pÄ en masse spÞrgsmÄl som fyldte vores sind.
Renee er yderst professionel og super dygtig. Vi kan varmt anbefale Renee til andre som har mistet og Ăžnsker kontakt med deres afdĂžde.

2 juni 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Din feedback fylder mig med taknemmelighed. Tak for din tillid og varme. đŸŒ»

Reiki 2

Reiki 2
Velforberedt og virkelig grundig undervisning.
Samtidig med at man fĂžler sig godt behandlet.
Der er altid en dejlig atmosfÊre og Renée er nÊrvÊrende og giver sig virkelig god tid til at man kan spÞrge og forstÄ, sÄ alt lander godt.
I det hele taget et rigtig skĂžnt team af medarbejdere.
Kan varmt anbefales!

31 maj 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for de kĂŠrlige ord. đŸ’«đŸŒˆ

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

De mest kompetente undervisere jeg her

De mest kompetente undervisere jeg her mĂždt i lĂŠngere tid. Virksomheden er seriĂžs og bĂ„de ramme og indhold svarer forventningerne. Her fĂ„r RenĂ©e Jagd og hendes samarbejdspartner yderligere 5⭐ Det er bĂ„de lĂŠring og oplevelse af noget stĂžrre end livetđŸ’«âœš

1 juni 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for dine varme ord!💖

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Et kursus man ikke vil hjem fra..

Et kursus man ikke vil hjem fra. Har vÊret pÄ Reiki 1 hos Renee Jagd og hendes kollega Charlotte. Et fantasktisk kursus hvor man bliver taget sÄ godt imod, stÞttet og vejledt hele vejen. De to supplerer hinanden super godt. Jeg glÊder mig allerede til nÊste kursus. De er super dygtige, har en fantastisk viden og indsigt i den spirituelle verden. Jeg kan varmt anbefale Renee og hendes team.

Din feedback betyder sĂ„ meget. 🌈 Tak💖

Reiki healing uddannelse

Virkelig dygtige undervisere, der holder sine elever i hÄnden hele vejen.
Som elev er du i trygge og gode hĂŠnder. Tak for jer RenĂ©e og Charlotte ❀10 stjerner herfra⭐

Tusind tak for de fine ord. 💖

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Jeg har gennemgÄet en personlig

Jeg har gennemgĂ„et en personlig udvikling og er fortsat igang. Igennem denne proces er jeg blevet “skubbet” til at bearbejde, se og lytte til mig selv. At blive set er en gave som jeg er taknemmelig for☀

5 april 2024

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for dine sĂžde ord. đŸŒ·

Helt igennem fantastisk sted

Helt igennem fantastisk sted, er startet en rejse for mig selv igennem den helt igennem unikke guidning jeg har fĂ„et indtil videre, glĂŠder mig til den fremtidige rejse med Renee Jagd og Charlotte Sperling og deres spĂŠndende og humoristiske mĂ„de at tage mig igennem min rejse ❀ sĂ„ stor ros til dem og absolut det hele vĂŠrd ❀ tak for jer ❀

Svar frÄn Renée Jagd

Dine ord bringer gléde til mit hjerte. Tak for din tillid! 💕✹

Clairvoyance, Healing, Reiki mm

Det er bare sÄ livlig, delagtiggÞrende, engageret og velforberedt pÄ de forskellige kurser og seancer jeg har deltaget i, sÄ hold dig ikke tilbage - go for it

Svar frÄn Renée Jagd

Tak for din sþde feedback! 🌾

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Renee' Jagd og hendes time er en helt

Renee' Jagd og hendes time er en helt fantastisk livs vĂŠkkende oplevelse og meget energi fyldt stedđŸ™đŸ˜‡đŸ’«...man kan kun blive glad i lĂ„get og meget inspirerende og man vil bare opleve mere. ..der er en berigende oplevelse đŸ™đŸ˜‡đŸ’«â€ïžkan stĂŠrkt anbefale Renee Jagd og kolleger đŸ™đŸŒžđŸ„°

Tak for din tillid!❀

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer