Renée Jagd Omdömen 97

4,9

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk empatisk menneske man kun kan elske i medgang og modgang. Hun er sympatisk og god til, at formidle sine budskaber så stort hurra herfra.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aldrig har jeg mødt et mere empatisk menneske der forstår at gribe mennesker hvor de står i livet og hjælpe dem fantastisk videre i deres rejse i den spirituelle verden. MANGE TAK FOR DIG RENEE❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Renee er vanvittig dygtig og har den vildeste smukkeste reneste sjæl og bære et kæmpe unikt lys. Hun omfavner alle på smukkeste vis. Et fantastisk team hun har omkring sig. Tak for jer <3 Jeg er yd... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Renee er måske det mest venlige og…

Renee er måske det mest venlige og kærlige menneske jeg har mødt, hvadenten jeg har set hende på afstand i Netto eller været til en session hos hende.
Første gang hos Renee var jeg super skeptisk og troede faktisk ikke på det spirituelle, jeg kom faktisk kun, fordi jeg havde fået et gavekort til en clairvoyance. Da jeg gik derfra kørte en sætning i mit hoved “ Hvor var det bare dejligt”. Jeg har altid haft en følelse af at være misforstået og lidt ved siden af fællesskaberne, men hos Renee følte jeg mig virkelig set og mødt og anerkendt for alt det gode der er i mig.
Jeg har sidenhen gennemgået et online forløb hos Renee, og det er tydeligt at René har en stor faglighed med sig oveni en meget stor portion næstekærlighed.
Jeg kan kun anbefale Renee og jeg kommer helt sikkert igen.

22 september 2024

Hvor er du sød! Tusind tak kære. 💗🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Renée er den vildeste power woman…

Renée er den vildeste power woman pakket ind i det mest kærlige og tillidsskabende væsen ❤️
Jeg har netop deltaget på Reiki 1 - og er blæst helt bagover af hvordan Renée formår at guide, formidle, skabe tryghed og tillid - hun kan noget helt særligt.
Hun får mine allervarmeste anbefalinger - og jeg glæder mig allerede til Reiki 2 🙏🥰

14 september 2025

Svar från Renée Jagd

Tusind tak for de søde ord, kære dig! 💗🙏

Kompetent formidler

Wauw - hun kan virkelig formidle budskaber fra den åndelige verden/universet. Renée Jagd formidler klart og tydeligt med varme og et kærligt touch. Kan varmt anbefale hendes mange forskellige sessions, Events og uddannelser

11 september 2025

Tak sødeste 💗🙏

Fantastisk afdødekontakt

Jeg var til afdødekontakt og det var en fantastisk oplevelse. Renée er behagelig at være i rum med og er utrolig dygtig.
Det er helt sikkert noget jeg vil prøve igen. Jeg kan klart anbefale hende til andre.

3 september 2025

Af hjertet tak 🙏💗

Fantastisk sted

Det mest kærlige rum at være i. René og hendes personale skaber så trygge rammer. Så man kan være I ro og kærlighed.
Vil til hver en tid anbefale dette specielle sted lige meget om det er uddannelse eller session man kommer der for.

1 september 2025

Svar från Renée Jagd

Det varmer mit hjerte 💗✨ Tak for at dele.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk givende og inspirerende workshop

Renee er en meget hjertevarm kvinde, som er tilstede i nuet, det er tydeligt at mærke omsorgen til andre mennesker og viljen til at lære fra sig.
Var på den skønneste workshop med meditation, øvelser og et meget klart budskab til hver især som deltog. Jeg vil varmt anbefale et kursus til alle, jeg kender.

1 juli 2025

Svar från Renée Jagd

Tusind tak 💗🌸 Det glæder mig dybt at læse.

Elev session

Har netop oplevet en dag med deltagelse i elev session.
Utrolig dejlig dag, hvor nogle elever, nærmede sig mine afdøde, men ingen kontakt.
Den sidste elev nærmede sig helt i mit indre. Wauv. Lidt tårer og minder var helt i top. Held og lykke til dig.

26 juni 2025

Tusind tak søde 💗🌸

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Renée er helt igennem fantastisk

Renée er helt igennem fantastisk. en energibombe uden lige og samtidig nærværende og lyttende. Det er et fantastisk team af hjælpere hun har med sig.
jeg er i gang med clairvoyance uddannelsen og føler det er det helt rigtige sted for mig.

Jeg kan varmt anbefale Renée og teamet i Ringsted.

28 mars 2025

Svar från Renée Jagd

Tak for de dejlige ord! ❤️🙏

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvis du trænger til at lære dig selv og…

Hvis du trænger til at lære dig selv og din spiritualitet bedre at kende. Så kan Renee Jagd virkelig anbefales.
For allerede når man træder ind i hendes lokaler på Tinggade 1 føler man sig i gode hænder og Renee er bare en super guide som omfavner alle, som de er

30 april 2025

Tak søde ❤️🙏

Nærværende og kærlig uddannelse

Jeg har deltager i både Medieskab og Clairvoyance uddannelsen og er meget tilfreds med begge. Renée har en helt særlig måde at føre os kærligt og indlevende igennem læringen i den spirituelle verden. Det er overskueligt hvilke krav, uddannelsen kræver og jeg føler mig godt hjulpet i processen.

29 november 2024

Svar från Renée Jagd

Tak for de søde ord! ❤️🙏

Fantastisk læremester

Har været på Reiki 1 kursus hos Renée Jagd. Virkelig fed oplevelse. Renée og hendes hjælpere er fantastiske.

Det var en smule grænseoverskridende at møde ind til kurset, da jeg ikke har den store kendskab til det spirituelle og ikke vidste hvad jeg gik ind til,
Men Renée fik straks os alle til at føle os trygge og meget velkomne.

Renée har den fedeste og smittende energi og så er hun total inspirerende.

Selve læringen med Reiki kan stærkt anbefales. Det virker det skidt.

Kan næsten ikke vente til Reiki 2.

De varmeste anbefalinger til Renée og co. herfra.

1 februari 2025

Tak sødeste ❤️

Renée er verdensklasse ❤

Renée er verdensklasse ❤
Har aldrig oplevet så dygtig og skøn person, der virkelig kan sit job ❤

19 mars 2025

Tak! ❤️🙏

Renée et en skøn varm person

Renée et en skøn varm person
Jeg kan 100% anbefale at gå ned til uddannelser og andre oplevelser hos hende og de andre. SUPER godt sted

28 februari 2025

Hvor er det skønt at høre ❤️ Tak søde

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Intensitet og nærvær

Reneé er en varm og sprudlende person med nærvær, intensitet og klarhed i hendes formidling og undervisning.
Mine varmeste anbefalinger.

14 maj 2024

Tusind tak kære ❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan kun opfordre andre til at lære…

Kan kun opfordre andre til at lære Renée at kende - det vil forandre jeres liv
Hendes kram, hendes stemme, hendes empati er med til at fuldende hele oplevelsen af at møde det spirituelle univers
Er så glad for jeg har lært hende at kende - hun giver mig så meget mentalt🙏❤️🙏

20 februari 2025

Tusind tak søde ❤️ Hvor er det dejligt at høre

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste gave man kan give!

Wow en god oplevelse! Jeg valgte at give mine forældre en tur ned til Renee hvor de begge skulle til en afdødesession. Dette er uden tvivl den bedste gave jeg har valgt at give dem! Glæden var stor fra begge, på trods af en far der var en smule skeptisk. En gave der aldrig vil blive glemt❤️ så er du i tvivl om du skal give sådanne en oplevelse i gave, kan jeg kun sige ja🫶🏼

4 februari 2025

Kære Amande
Det gør mig rigtig glad at læse! Tusind tak for dit skriv, søde. ❤️

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Renée er en usædvanlig fantastisk…

Renée er en usædvanlig fantastisk medie, hun hjalp mig, som jeg ikke engang havde kunnet forestille mig kunne lade sig gøre. Gå fra stor nedtrykthed til optimisme og positiv energi flow. Fra tårer, opgivelse til større forståelse ,- hvorfor og hvordan. Så har jeg nemlig nemmere ved at komme videre i mit liv, når jeg ser sammenhænge og livsstil. Tusind tak kære Renée ♥️ din kæmpe hjælp, støtte og totalt indsigt i mit indre, viser mig at du ret fantastisk. Alt hvad du kunne se og fornemmede passede totalt 🙏🏼 kærligst Dorrte

24 januari 2025

Svar från Renée Jagd

Skønne Dorrte tusind tak for dine smukke og hjertelige ord
Jeg elsker at være kanal for dig✨ kæmpe taknemmelighed for dig kære

Kan varmt anbefale Renée Jagd

Kan varmt anbefale Renée Jagd

Renée Jagd er utrolig dygtig og professionel. Hun udstråler varme, omsorg og stor ekspertise. Jeg kan kun sige positive ting og glæder mig til at opleve mere af hendes arbejde!

21 januari 2025

Din feedback betyder meget – tusind tak! 🌸

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.