Reneeâ er en fantastisk vejleder og forklare alt sĂ„ godt og med guiding â€ïžđ€og jeg fĂžlte mig sĂ„ meget hjemme og i trygge hĂŠnder . Det var sĂ„ rart at hun ogsĂ„ havde tid til at snakke en til en som jeg... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Aldrig har jeg mĂždt et mere empatisk menneske der forstĂ„r at gribe mennesker hvor de stĂ„r i livet og hjĂŠlpe dem fantastisk videre i deres rejse i den spirituelle verden. MANGE TAK FOR DIG RENEEâ€ïž
Företaget har svarat
Fantastisk empatisk menneske man kun kan elske i medgang og modgang. Hun er sympatisk og god til, at formidle sine budskaber sÄ stort hurra herfra.
Företaget har svarat
Renée er en usÊdvanlig fantastisk medie, hun hjalp mig, som jeg ikke engang havde kunnet forestille mig kunne lade sig gÞre. GÄ fra stor nedtrykthed til optimisme og positiv energi flow. Fra tÄrer, op... Se mer
Andra tittade ocksÄ pÄ
Kan varmt anbefale Renée Jagd
Kan varmt anbefale Renée Jagd
Renée Jagd er utrolig dygtig og professionel. Hun udstrÄler varme, omsorg og stor ekspertise. Jeg kan kun sige positive ting og glÊder mig til at opleve mere af hendes arbejde!

Svar frÄn Renée Jagd
Renée er super dygtig og nÊrvÊrende

En fantastisk oplevelseđ
En fantastisk oplevelseđ
Man mĂŠrker virkelig energierne fra man trĂŠder ind i rummetâ€ïž
Kan varmt anbefales â€ïž

message from upstairs
message from upstairs. Hurtigt svar og en venlig stemme i telefonen. GlĂŠder mig til en god oplevelse â€ïž

Den ĂŠgte vare
Jeg oplevede for fĂžrste gang i mit liv, hvad det vil
sige at blive set og hÞrt og modtog en dyb forstÄelse
omkring mine problemer i mit liv.
Jeg oplevede sÄ megen kÊrlighed fra Reneé.
Jeg har oplevet sÄ mange behandlere, men denne
session hos Reneé var den Êgte vare.
Kan kun varmt anbefales.

Svar frÄn Renée Jagd
Jeg kan pĂ„ det varmeste anbefale RenĂ©eâŠ
Jeg kan pÄ det varmeste anbefale Renée Jagd. Renée har en helt sÊrlig evne til at se mig prÊcis som den, jeg er, og mÞde mig med en dyb forstÄelse og respekt. Hun hjÊlper mig til at udfolde mit potentiale og udvikle mig pÄ en mÄde, der fÞles bÄde naturlig og transformerende.
Renée er en fantastisk stÞtte, isÊr i de omrÄder, hvor jeg fÞler mig udfordret. Hendes Êrlige og Äbne tilgang skaber en tryg atmosfÊre, hvor jeg fÞler mig set, hÞrt og forstÄet. Hun formÄr at skubbe mig blidt men effektivt mod en stÞrre transformation af mig selv, og det gÞr hele forskellen.
En af de ting, der gĂžr RenĂ©e helt unik, er, at hun aldrig fĂ„r mig til at fĂžle mig som en klient. Jeg fĂžler mig som en gĂŠst i hendes nĂŠrvĂŠr â altid mĂždt med ĂŠgte omsorg og tillid. Hun skaber en ramme, der fĂžles tryg, og jeg har altid fĂžlt mig i gode hĂŠnder.
Hvis du sÞger en kompetent, empatisk og inspirerende guide til personlig udvikling, er Renée Jagd det perfekte valg. Hun har vÊret og er en uvurderlig del af min rejse, og jeg giver hende min stÞrste anbefaling.
De bedste hilsner Daniel K

Allehelgens aften - silent supper
En anderledes og respektfuld aften for de dÞde , der var god mad, nye og spÊndende indsigter, og efterfÞlgende har der vÊret en forlÞsning pÄ et dybere plan.
Kan kun anbefale at prĂžve det

Svar frÄn Renée Jagd
Havde en clairvoyance pr. telefon
Havde en clairvoyance pr. telefon, og var lidt spÊndt pÄ hvordan det fungerede, nÄr nu ikke vi sad overfor hinanden. Men det var en fantastisk oplevelse, og Renée er super dygtig og nÊrvÊrende, og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Clairvoyante RÄdgiver uddannelse
Jeg har taget min Clairvoyante RĂ„dgiver uddannelse hos RenĂ©e Jagd, og det har vĂŠret en fantastisk rejse i bĂ„de mig selv og den spirituelle verden â en oplevelse, jeg ikke ville vĂŠre foruden. Underviserne er vidunderlige og mĂžder alle typer mennesker med kĂŠrlighed og rummelighed, mens de generĂžst deler ud af deres store viden. De sidste 14 mĂ„neder har budt pĂ„ mange grin, tĂ„rer og dybe indsigter. Jeg giver min varmeste anbefaling til alle, der overvejer en uddannelse inden for det spirituelle.

Svar frÄn Renée Jagd
Dejligt menneske at mĂžde ind til
Dejligt menneske at mÞde ind til, jeg fÞlte mig tryg og gik derfra med en dyb ro og lidt mere forstÄelse.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Svar frÄn Renée Jagd
Mega lĂŠrerig og udviklende uddannelsesâŠ
Mega lĂŠrerig og udviklende uddannelses forlĂžb. Kompetente dygtige og empatiske undervisere med erfaring og gode til at formidle videre..man fĂžler sig tryg og set og hĂžrt og jeg er meget glad og tilfreds efter bĂ„de at ha gennemfĂžrt medieskabs og clairvoyant rĂ„dgiver uddannelse her đđ€©âš bedste anbefalinger herfra â€ïž

Svar frÄn Renée Jagd
Havde den skĂžnneste oplevelse hos RenĂ©eâŠ
Havde den skĂžnneste oplevelse hos RenĂ©e đ FĂžlte mig meget tryg og hĂžrt igennem hele sessionen.
Det var en smuk oplevelse, som jeg virkelig ikke ville have vĂŠret foruden.
Renée er et lysende og smukt menneske og jeg ville anbefale alle at ligge vejen forbi hende.

Indre rejse
Har brugt mange aftner hos RenĂ©e og Charlotte â€ïždet har hjulpet mig til at turde gĂ„ ind i mig selv og fĂ„et budskaber, som har givet mig ro og forstĂ„else. Jeg starter igen til healing aftner og glĂŠder mig til at rejse videre med mit sind og finde nye veje og ro. Klart anbefaling til at finde dig selv. Tak for jerâ€ïž

đet stort taknemmeligt takđ
đet stort taknemmeligt takđ
I 2020 blev jeg ramt af en stress belastningsreaktion sĂ„ min krop, psyke og Ă„ndelighed lukkede helt ned. Det blev min vej mod for alvor spirituel opvĂ„gning. Er fĂždt med spirituelle evner men har lukket ned for det, det meste af mit liv. Jeg har altid vĂŠret sĂŠrligt sensitiv, men kunne ikke navigere i den fysiske verden. Jeg Ă„bnede lidt op i 2011 men lukkede ned igen da det blev for overvĂŠldende. Kontakten fra den Ă„ndelige verden blev for intensđ
I min spirituelle rejse mÞder jeg Reneé i start 2023, hvor jeg fortsat kÊmper for en tilvÊrelse pga jeg lever med nervesmerter i mit ansigt og kÊbe. Jeg tager Reiki 1,2 og 3 hos Reneé i forÄret og henover sommeren 2023. Noget af det bedste jeg har gjort i mit liv. Det gav mig det skub jeg havde brug for til at forstÄ den Ändelige verden og mine egne evner. Reneé har altid troet pÄ mig og det har gjort jeg holdte ved, nÄr jeg tvivlede eller blev bange. Jeg er hende evigt dybt taknemmelig for muligheden for at tage kurserne i sÄ trygt og ubetinget et miljÞ som det for mig har vÊret at komme hos Reneé. Jeg har aldrig fÞlt mig forkert. Altid rigtig og det var det der skulle til for mig til at stÞtte mig pÄ min spirituelle vej.
Lige nu âholder jeg pauseâ, men jeg integrere det Ă„ndelige hver dag i mit liv side om side med den fysiske verden. Det er blevet foreneligt og noget der ikke skrĂŠmmer mig i samme grad.
Jeg er ikke fÊrdig med at komme hos Reneé. Jeg har noget der skal integreres fortsat og sÄ vender jeg tilbage nÄr tid er. MÊrker fint min proces.
Af hele mit hjerte tak for muligheden.
Vi ses igen Reneé.
De kĂŠrligste engle kram og knus
Fra Camilla Rasmine

KĂŠrligste anbefaling herfra â„ïž
KĂŠrligste anbefaling herfra â„ïž
Jeg fik min fĂžrste clairvoyance hos RenĂ©e Jan 20 og igen juni 21 og sĂ„ har jeg derefter ikke rigtig kunne slippe hende. Har siden modtaget fjernhealinger til mig og min sĂžn, var sĂ„ heldig at vinde et forlĂžb i AL over 6 mdr super intens og udviklende videre pĂ„ MORE forlĂžb over 4 mdr som fortsatte den udvikling jeg var i. Mega skĂžn at blive fuldt og holdt hele perioden igennem. Siden har taget Reiki 1,2,3 - fantastisk redskab ja og nu lakker clairvoyance udd mod enden, som er en magisk proces ml team RenĂ©e og universet og jeg selv og resten af holdet đ„° skĂŠndende hvad det nĂŠste blir đ
undervejs i mit kendskab til RenĂ©e har hun udvidet med det mest fantastiske team af lige sĂ„ skĂžnne, dygtige og vidunderlige sjĂŠle. Lad mig bare sige âjeg er fanâ

Healing
D. 29.5.24 fik jeg en clairvoyance og healing af Renée.
Renée har den mest kÊrlige mÄde og formidle clairvoyante budskaber pÄ, der er ikke den ting hun kom omkring og samtidig pÄ en uhÞjtidelig mÄde, og jeg kunne genkende rigtig mange ting omkring det hun sagde.
Under healing var jeg fuldstÊndig tryg, jeg mÊrkede tydeligt da Renée arbejde med min ryg, jeg kan ikke sÊtte ord pÄ fÞlelsen jeg havde, jeg kunne bare mÊrke det under hele healingen.
Jeg vil derfor anbefale andre at overgive sig trygt i RenĂ©es hĂŠnder, et kĂŠrligere menneske mĂžder man sjĂŠldent. â„ïž
KĂŠrligst Regina

Absolut en fantastisk lĂŠrer
Absolut en fantastisk lĂŠrer! Jeg er ved at uddanne mig til clairvoyant, hos renĂ©e. De er meget sĂžde og rare og meget dygtige. Jeg har ikke fortrudt en eneste gang đ

Clairvoyance udd. , Reiki og meditationsaftner
Jeg er snart fÊrdig med min clairvoyance uddannelse ved Renée og jeg har virkelig lÊrt at stÄ stÊrkere i mig selv og stole pÄ mig selv og min intuition. Jeg har lÊrt at kommunikere med Ändeverdenen, hvilket giver mig en kÊmpe ro og en tillid til universet, som jeg ikke har prÞvet fÞr. Jeg fÄr klare beskeder, takket vÊre et kÊmpe skub, en tillid og en tro pÄ mig. Jeg har lÊrt at kende forskel pÄ hvornÄr det er mine tanker, fÞlelser og fornemmelser og hvornÄr det er budskaber. Renée og Charlotte supplere hinanden rigtig godt, de rummer og favner bredt. Det har vÊret et trygt miljÞ at udforske i og jeg er taknemmelig for bÄde clairvoyance hold og de Reiki hold jeg har gÄet pÄ. Her er en fantastisk stemning og energi som skal opleves pÄ egen krop. Vil til sidst ogsÄ give et kÊmpe shout out til healings- og meditationsaftnerne, dem havde jeg meget glÊde af i starten af min process. Tak for jer<3

Svar frÄn Renée Jagd
Jeg kunne mĂŠrke varmen inde i hjertetâŠ
Jeg kunne mĂŠrke varmen inde i hjertet lĂŠnge efterâ€ïž

Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.