Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreserver... Se mer
Företaget har svarat
Wij willen graag het volledige team bedanken voor de uitzonderlijke service die wij hebben mogen ervaren. Wat begon als een onzekere en spannende situatie, hebben jullie met geduld, inzet en o... Se mer
Företaget har svarat
Kende het bedrijf niet dus altijd beetje spannend hoe de afhandeling van zaken is. Info op de website voldoende. Boeking ging makkelijk. Betaling via Ideal. Bevestigingen via email vlot binnen. Telefo... Se mer
Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl
Raoul Wallenbergplein 23, 2404ND, Alphen aan den Rijn, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het was een pakketreis samengesteld uit losse onderdelen. Maar alles goed geregeld.

Svar från Reisknaller
Reis geboekt via reis knaller snel alles geregeld zoals het hoort goed contact en betaalbaar top👍

Svar från Reisknaller
ze hanteren een scherpe prijs. er wordt door hun online ingechecked. alles verloopt duidelijk en correct.

Svar från Reisknaller
Fantastische korte stedentrip met mijn dochter gemaakt naar Barcelona. Een week voor aanvang pas geboekt en genoten van deze prachtige stad. Reisknaller prima manier om dit te regelen. Betaalbaar en geen poespas. Hotel Ramblas pal op de Ramblas was erg leuke ervaring!

Svar från Reisknaller
4 sterren omdat het voor ons de eerste keer wordt via deze site.
De prijsverhouding is tot nu toe goed en de kwaliteit zit hem nu in informatie die je krijgt. Deze is prima en dus ook wat je ervoor betaald.
Voor nu is het verder afwachten tot onze vakantie begint en dan kan het een 5 sterren worden of minder natuurlijk.

Svar från Reisknaller
Tot nu toe een goede ervaring tijdens de boeking en de mails met info die ze sturen over je vakantie ! Nu nóg afwachten of de vakantie óók nóg leuk & goed gaat zijn !
Mijn mails kwamen wèl in mijn Spam box. En ik kon in de informatie van de accomodatie niet vinden of er schoongemaakt werd en of je iedere dag schone handdoeken krijgt , dat soort dingen. Dus iets meer van dat soort info zou welkom zijn. Voor de rest gewoon prima ( althans dat hoop ik ) vakantie moet nóg beginnen haha !

Svar från Reisknaller
Makkelijk om te boeken, eerder bij hetzelfde hotel geweest, super aanbieding.

Svar från Reisknaller
Reis geboekt voor het eerst bij Reisknaller. Goede prijzen. Ook had ik nog wat vragen, voordat ik de boeking deed en ook daarna. Het team heeft mij heel goed geholpen, zowel door mij terug te bellen, als per email. Ik ben heel tevreden met deze goede service.

Svar från Reisknaller
Reisknaller is een fijn reisbureau , mede door Chisom!
Net als vorig jaar heeft zij mij klantvriendelijk, geduldig, met rust en met kennis van zaken enorm fijn geholpen.
Dit is tegenwoordig een zeldzaamheid vind ik.
Een heel fijne start van mijn vakantie!
Dank je wel Chisom😊

Svar från Reisknaller
We zijn nog niet op vakantie geweest,maar tot nu toe liep alles op rolletjes.De berichtgeving was tijdig,snel en duidelijk.Tevens is het heel fijn dat Reisknaller er voor zorgt dat we bij Ryan air ingecheckt worden.Als de vakantie net zo goed verloopt als het voortraject hebben ze een grote pluim verdiend.

Svar från Reisknaller
Het was makkelijk om een reis te boeken, alleen door omstandigheden moest ik ze even bellen. Werd vriendelijk geholpen en ze hadden direct voor mij de juiste oplossing.
Dus top.

Svar från Reisknaller
Ben heel goed geholpen door reisknaller. En ons gelijk inheboekt vliegtuig en stoelen geregeld!

Svar från Reisknaller
Scherpste prijs, veel keus in vliegtijden.
Prijs leek duurder, maar wanneer je op de datum klikte versprong deze naar een voordeligere prijs (wel met voor ons oncoulante vliegtijden, maar dat was dus aan te passen).

Svar från Reisknaller
De reis was blijkbaar nog niet ingekocht door reisknaller. Ik kreeg 2 dagen na het boeken een mail of ik nog €170,00 extra kon bij betalen. Als ik dit niet zou doen, zou mijn vakantie niet doorgaan. Beetje apart als je een vakantie boekt onder bepaalde voorwaarden. Wij hebben dit dus ook niet gedaan. Jammer dat dit niet eerder gecommuniceerd werd, want de rest van de reisbureaus waren nu ook een stuk duurder geworden toen ik mijn geld terug had.

Svar från Reisknaller
Tot nu toe alles waar gemaakt wat is afgesproken waardoor het een fijne vakantie is geworden

Svar från Reisknaller
Mooie aanbieding, wilde nog even contact hebben! Na een mail gestuurd te hebben binnen een paar uur terug gebeld. Alles werd ook meteen per mail bevestigd. Niets op aan te merken.

Svar från Reisknaller
Moeilijk te beoordelen. Menig keer contact gehad, dat was zeer positief. Alleen mailtjes binnen krijgen dat je reis nog geboekt moet worden..
Dat is inmiddels afgehandeld.
Maar vervolgens mails binnen te krijgen op "D'. ..geen idee wie dit is."P" heeft geboekt.
Verbetering lijkt me goed en nu wachten op de reis.

Svar från Reisknaller
Netjes gebeld en gensild met wijziging van de vlucht

Svar från Reisknaller
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.