Inte fått varan ännu i skrivande stund men har fått snabba svar av kundtjänst gällande transport och inbärning. Jag tror och hoppas att mitt skåp är lika underbart i verkligheten som på bild!
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 27 av de 33 bästa företagen i Möbelaffär
- Nr. 64 av de 69 bästa företagen i Dekoration- och inredningsbutik
- Nr. 29 av de 31 bästa företagen i Heminredningsbutik
Vi tror att ett hem är mer än en plats, det är en känsla. Inredning ska vara personlig, inspirerande och väcka glädje i vardagen. Reforma föddes ur en passion för att skapa något eget, något som sticker ut och känns äkta. Därför erbjuder vi möbler och inredning som berättar en historia och gör varje hem unikt, samtidigt som de är tidlösa. Våra designstilar sträcker sig därför från Scandinavian minimalism, Vintage och Industrial till Mediterranean Chic, Modern och Retro – olika uttryck som förenas i samma tanke: design för alla, utan att tumma på varken kvalitet, pris eller hållbarhet. För oss handlar filosofi inte om stora ord, utan om att förvandla drömmar till verklighet, en möbel i taget. Sedan 2019 klimatkompenserar vi hela vår verksamhet och arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck.
Stockholm, Sverige
- info@reformasthlm.se
- reformasthlm.se
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 92 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Bra produkter till ett bra pris
Bra produkter till ett bra pris. Design som tilltalar både slott och koja.
Mycket nöjd med produkten samt…
Mycket nöjd med produkten samt leveransen.
Jättefina stolar och bra pris
Var inga problem att få prismatchning
Var inga problem att få prismatchning när jag hittade samma produkt till ett lägre pris i en annan butik.
Sämsta jag varit med om på länge
Sämsta jag varit med om på länge

Svar från Reforma Sthlm
Det var väldigt smidigt att beställa…
Det var väldigt smidigt att beställa och hemsidan är väldigt bra upplagd och inspirerande!
Sortimentet är blandat och mycket intressant! Det finns mycket som jag vill ha!
Kommer absolut beställa igen!
Snabb leverans 👌🏼
Rekommenderar inte detta företag.
Rekommenderar inte detta företag.
Vid köp framgick det inte tydligt att produkten var en beställningsvara med begränsad möjlighet till kostnadsfri avbokning. Att endast ange leveranstid är inte tillräckligt och innebär inte att en konsument ska förstå att ångerrätten i praktiken är kraftigt begränsad.
Avgörande information om avbokningsavgift och att ordern anses gå in i produktion efter 10 timmar fanns endast i generella köpvillkor och var inte tydligt kommunicerad i köpprocessen. Detta är otransparent och lägger hela risken på konsumenten.
Detta handlar inte om summan, utan om principen. Bristande tydlighet och noll goodwill.

Fick ingen orderbekräftelse
Fick ingen orderbekräftelse, efter order, utan bara ett reklammail

Snygg men trasig TV-bänk
TV-bänken är snygg, men den var trasig vid leverans med flera skavanker på trät, och otroligt svår att montera med katastrofalt otydliga instruktioner.
Jag tycker dessutom att det är en ren skandal att Reforma har en fullständigt orimlig reklamationsprocess där man som kund förväntas anmäla skador på varan redan när den levereras. Det faller på sin egen orimlighet att man ska få en stackars leverantör som är där för att snabbt lämna varan och gå att stanna kvar medan man öppnar hela emballaget och synar varje beståndsdel under lupp. Sedan säger de att andra icke synliga skador vid leveranstillfället ska anmälas inom 24 timmar, vilket också är helt orimligt. Man kanske får hem varan en sen vardagskväll och inte har tid att montera den förrän till helgen. Det känns som att hela processen är upplagd för att Reforma ska slippa ta sitt ansvar och ersätta kunden för skador på produkterna. Helt orimligt och jag kommer aldrig att handla från Reforma igen.

Svar från Reforma Sthlm
Köpte en fin och stilren soffa för en…
Köpte en fin och stilren soffa för en bra peng. Rekommenderar!
Fina lampor som levererades snabbt och…
Fina lampor som levererades snabbt och var bra paketerade.
Fina möbler och snabb leverans!
Vi köpte fyra Alma-stolar i Reforma…
Vi köpte fyra Alma-stolar i Reforma Stockholms Responsible-serie för miljövänliga val eftersom vi vill handla miljövänligt och hållbart, med målet att produkterna ska hålla i många år framöver. Efter två år började två av de fyra stolarna ge efter. Den ena blev lös i fästena och "gungar" när man sitter i den, i den andra gick hela träramen av, som om träet varit fuktigt eller ruttnat. Trots det vägrade företaget reparera eller ersätta stolarna. Reklamationstiden är tre år, men eftersom vi köpt dem i andra hand (vi hade kvitto och kontaktuppgifter till den ursprungliga säljaren att redovisa) kunde vi inte reklamera varan. Ett företag som säger sig stå för hållbarhet och miljövänlighet borde vara måna om att deras produkter håller bättre än Ikea-möbler, och att de kan säljas vidare för att få ett långt liv i stället för att hamna på soptippen.

Katastrof support!!
Köpte ett runt matbord i återvunnet trä. Superfint men efter en vecka har bordet spruckit i limningarna och Reforma svarar inte på mina mail gällande reklamation. Nästa steg är ARN då de inte svarat ordentligt på flera veckor nu.
SVAR:
Jag har mailat er snart varje dag sedan 27/12 men ni återkopplar inte, så JO det finns ärende på denna reklamation!!
PASSA ER FÖR DETTA FÖRETAG!!!!

Svar från Reforma Sthlm
Bra service men jag gillar inte…
Bra service men jag gillar inte hemsidan jag ville ändra på min beställning efter bara några timmar men man måste mejla de för att de ska göra det vilket kan ta lite tid annars bra service då de svarade dagen efter