Reforma Sthlm Omdömen 5 259

TrustScore 4 av 5

3,9

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 308 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många kunder är mycket nöjda med produkternas höga kvalitet och fina design, som ofta överträffar förväntningarna och passar väl in i hemmet. De uppskattar också att företaget erbjuder snygga och trendiga möbler till bra priser, vilket gör köpupplevelsen både smidig och ekonomisk med gratis hemleverans. Beställningsprocessen beskrivs som enkel och smidig, med snabb återkoppling och tydlig information om varorna. Dock upplevde vissa kunder betydande förseningar i leveransen, ibland långt utöver vad som angavs vid köpet, vilket ledde till frustration och i vissa fall avbokningar. En del var missnöjda med kundtjänsten vid dessa förseningar, och några ifrågasatte produktkvaliteten eller att varor var skadade vid ankomst.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder hade tvetydiga upplevelser med produkterna, där vissa uttrycker stor nöjdhet med sina köp, som en... Se mer

Delivery service

Konsumenter har blandade upplevelser av leveranstjänsten, där vissa rapporterar snabb leverans och... Se mer

Order

Kunder delar tvetydig åsikter om order, där många recensenter uttrycker stor frustration över extremt långa... Se mer

Quality

Recensenter nämner positiv feedback om kvalitet, där många upplever att produkter som skåp, soffor och stolar... Se mer

Price

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av prissättningen, där många kunder uppskattar bra priser, stilfulla... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Inte fått varan ännu i skrivande stund men har fått snabba svar av kundtjänst gällande transport och inbärning. Jag tror och hoppas att mitt skåp är lika underbart i verkligheten som på bild!

Inga problem att beställa men vi fick en försenad leverans vilket meddelandes fyra dagar efter att beställningen var lagd och den försenades med mer än 2 veckor.

Snygga möbler och bra priser samt snabb leverans. Blev först lite rädd när jag såg alla delar som skulle skruvas ihop, men det gick ganska fort och lätt med bra instruktioner.

Snabb leverans. Beställde en tv-bänk som är väldigt fin. Kunde ha funnits bättre information om möbeln på hemsidan (mått och vikt), fick delvis hjälp från kundtjänst. (Uppdatering) Jag blev uppman... Se mer

1. Nr. 27 av de 33 bästa företagen i Möbelaffär
  2. Nr. 64 av de 69 bästa företagen i Dekoration- och inredningsbutik
  3. Nr. 29 av de 31 bästa företagen i Heminredningsbutik

Vi tror att ett hem är mer än en plats, det är en känsla. Inredning ska vara personlig, inspirerande och väcka glädje i vardagen. Reforma föddes ur en passion för att skapa något eget, något som sticker ut och känns äkta. Därför erbjuder vi möbler och inredning som berättar en historia och gör varje hem unikt, samtidigt som de är tidlösa. Våra designstilar sträcker sig därför från Scandinavian minimalism, Vintage och Industrial till Mediterranean Chic, Modern och Retro – olika uttryck som förenas i samma tanke: design för alla, utan att tumma på varken kvalitet, pris eller hållbarhet. För oss handlar filosofi inte om stora ord, utan om att förvandla drömmar till verklighet, en möbel i taget. Sedan 2019 klimatkompenserar vi hela vår verksamhet och arbetar ständigt för att minska vårt klimatavtryck.

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

5 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Fruktansvärt dåligt service och 1 års leveranstid av en lampa!

Fruktansvärt dåligt service, beställde en lampa i april 2025 den kom i mars 2026!!!! Skrev hösten 2025 att jag ville avboka den och det skulle de ha 299kr för???? När den nu kom 1 år senare kontaktade jag dem angående retur och det skulle de ha 499kr för!! Handla INTE där!!! Vilka andra företag tar en avgift på 499kr för en retur där leveransen var 1 år!?!? Mycket oseriöst! Inte normalt med 1 års leveranstid, då skulle ni anullerat ordern kostnadsfritt såklart!

30 mars 2026

Hej Camilla,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att du upplevt leveransen som lång och att din upplevelse inte motsvarat dina förväntningar.

Vi kan dock se att vi har varit i kontakt med dig vid upprepade tillfällen under hösten gällande både leveransen samt din förfrågan om avbokning, men att vi tyvärr inte har fått något svar från dig i dessa ärenden. För att vi ska kunna genomföra en avbokning behöver vi alltid en bekräftelse från kunden innan vi går vidare, vi kan alltså inte avboka en order utan ett tydligt godkännande.

Gällande avgifter så framgår det i våra köpvillkor att en avbeställningsavgift kan tillkomma om en order avbokas innan leverans, samt att returfrakt debiteras vid retur efter mottagen vara, vilket baseras på fraktkostnader och hantering .

Vi förstår att detta kan upplevas frustrerande och vi tar självklart till oss av din feedback.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen om du önskar hjälp vidare i ditt ärende.

Struligt värre

Struligt värre. Flera produkter som var tillgängliga visade sig inte kunde levereras. Frakt för order över 18000 helt galet ingen annan som har . Skulle ta 4-6 dagar med leverans men nu mer än 1 månads försenad. Skulle aldrig beställa härifrån igen

18 mars 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi på Reforma ber verkligen om ursäkt för din upplevelse och för att flera av produkterna visade sig inte kunna levereras samt för den långa leveranstiden. Vi förstår att detta känns både frustrerande och missvisande.

Jag ser dock att du nu har fått hjälp att dela upp din order, vilket vi hoppas ändå underlättar leveransen något.

Detta är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha och vi tar till oss av din feedback.

Återigen, stort tack för att du delar med dig och vi är ledsna för det inträffade.

Beställde stolar

Beställde stolar, 6 till antalet. I orderbekräftelse står lev- tid upp till 10 dagar. Inga stolar kommer. Utebliven leverans, inget medd från butik att stolar ej kan levereras, ej svar från support när jag skriver tre mail inom 4 dygn. Det visar sig därefter att stolarna ”FÖRSVUNNIT I LEVERANSEN” Usel kundvård och telefonnummer saknas helt.

27 mars 2026

Hej Ann-Charlotte,
Tack för ditt omdöme.

Vi på Reforma ber verkligen om ursäkt för din upplevelse, både gällande den uteblivna leveransen och bristen på återkoppling från vår sida. Vi förstår att detta skapar stor frustration, särskilt när du inte fått svar på dina mejl. Vi svarar alltid inom 48h så du kommer nog få svar inom kort!

Men, detta är inte den servicenivå vi strävar efter och vi tar din feedback på största allvar.

Återigen, vi är mycket ledsna för det inträffade.

Reforma

Det sämsta jag har varit med om!

Det sämsta jag har varit med om!! Har man ett företag så får man svara sina kunder när man mailar er. Har nog skrivit 6ggr till er utan svar. Har beställt en byrå 16/1 och inte fått svar om det kommer levereras eller inte. Det är otroligt svårt att få tag på er och råder alla att inte handla hos er med tanke på en service som inte existerar. Att man kan driva ett företag så förstår jag inte. Om ni inte svarar på mail så får ni ha en telefon nr man kan ringa till så att man kan nå er på något sätt.

16 mars 2026

Svar från Reforma Sthlm

Vi är verkligen ledsna att höra om din upplevelse och förstår din frustration.

Jag ser att du har haft en pågående konversation med Helene i vår kundtjänst, samt att din byrå nu har blivit levererad till dig. Beklagar verkligen om du upplevt att du inte fått svar från oss tidigare, det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Vi tar till oss din feedback kring tillgänglighet och svarstider, det är något vi ständigt arbetar med att förbättra.

Om det är något mer vi kan hjälpa dig med kring din order är du varmt välkommen att höra av dig igen.

Reforma Kundservice

Jättebra hemsida

Jättebra hemsida och blev överlycklig när jag hittade den lampa jag letat och dessutom var den nedsatt.
Kommer att handla mer på denna sida är min känsla.

10 mars 2026