Snelle levering zegt men, 3 juni besteld en bevestiging gehad. 3x gemaild voor een update maar krijg geen reactie. Beetje heel jammer 😞. Nog steeds niets ontvangen.
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
Al meerdere keren besteld en altijd netjes en goed geholpen. Snelle verzending. Communicatie via instagram ging perfect, snelle en duidelijke reacties. De stickers zijn van hoge vinyl kwaliteit wa... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Har besvarat 83 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slechte service en versturingstijd
Ik wacht al bijna een week voor mijn stickers en ze zijn nog niet binnengekomen, daarna heb ik een mailtje gestuurd daarop is in 4 á 5 dagen ook nog geen reactie op gegeven en toen had ik nog een mailtje gestuurd.(vandaag)

2 weken geleden stickers besteld
2 weken geleden stickers besteld, maar tot op heden niets ontvangen.
Ik had er veel vertrouwen in, wanr de srickers waren precies wat ik zocht.
Ze geven aan snel te leveren en/ te reageren, nou niet dus. Meerdere keren e-mails gestuurd, maar geen gehoor. Wel netjes ervoor betaald, maar niets ontvangen. Dit is niet shic. Dit ruikt naar een scam. Hier bestel ik nooit meer. Er kan altijd iets misgaan met leveren, maar dasrna niets van je laten horen is belachelijk.

Snelle levering zegt men
Beetje heel jammer 😞. Nog steeds niets ontvangen.
Hoge kwaliteit stickers en een goede…
Hoge kwaliteit stickers en een goede klantenservice!
Staat snelle levering 15 februari…
Staat snelle levering 15 februari besteld nog niks in huis stuur je een mail krijg je geen reactie beetje jammer

Svar från Rechtseplakkers
Foutieve levering geen reactie.
Bestelling gedaan duurde lang voor hij binnekwam tussendtijds update gevraagd niks gehoord. Bestelling komt binnen is het helemaal niet wat ik besteld heb. Na 3 dagen nog steeds geen reactie op mails of berichten via social media.

Svar från Rechtseplakkers
Reactie op Rechtse Plakkers.
Betaald maar niks geleverd. Zgn. verkeerde woonplaats ingevuld. Mag opnieuw bestellen en wéér betalen, dan zou het goedkomen. Paar x gemaild, géén reactie. Geef het nu over aan "vriendenclub " die het zekers gaat oplossen. Zijn gewoon oplichters die aangepakt gaan worden. Blijf het volgen, wordt nog leuk.

Goede service en levering
Goede kwaliteit en snelle service
Goede kwaliteit stickers, blijven goed plakken en vervagen niet snel. De extra’s die er bij geleverd waren zijn ook top. Ook had ik de stickers snel binnen
Top service en top producten!
Stickers zijn van hoge kwaliteit zeker nu de nieuwe stickers gemaakt zijn van venyl. Bij vragen word er netjes gereageerd en bij moeilijkheden met de bezorging zijn ze zelfs bereid om extra stickers gratis bij de volgende bestelling te doen voor het ongemak!
Als je wilt plakken voor je vaderland haal je stickers dan hier!
Top service
Producten ( zowel kleding als de stickers ) zijn van hoge kwaliteit, reacties op de mail zijn ook vlug, verzending duurt altijd wel even een paar dagen maar denk dat ze het in " bulk " doen en dat het ook afhankelijk is van je regio dus dat neem je maar op de koop toe
Rechtseplakkers zijn echte strijders…
Rechtseplakkers zijn echte strijders 👍💪👊🇳🇱❤️💯🔥⚔️🥷
2x al besteld en super goeie…
2x al besteld en super goeie stickers,Waren snel bezorgd en Snel een reactie zeker Aanrader om nog x te bestellen
Je krijgt wat je besteld
Altijd netjes en goed
Al meerdere keren besteld en altijd netjes en goed geholpen.
Snelle verzending.
Communicatie via instagram ging perfect, snelle en duidelijke reacties.
De stickers zijn van hoge vinyl kwaliteit waardoor ze jarenlang in wind en weer kunnen blijven zitten!
Al met al een top bedrijf.
Super kwaliteit stickers en kleding
Super kwaliteit stickers en kleding. Volgende dag al geleverd en goed en snel verpakt echt een top service ga hier zeker vaker bestellen
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.