Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er is een lokaal dpd pakketpunt uitgezocht, maar het pakket ligt nu op 35 km afstand. In de bevestiging staat het lokale pakketpunt. Helaas wordt ik via email niet geholpen en telefonisch contact is n... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nadat 1e aflevering door Post.nl fout is gegaan (volgens Track &Trace afgeleverd en handtekening gezet, maar niet door ons), heeft Jesse een nieuwe naambord laten maken en opgestuurd. Dit maal laten... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

HouseSigns ontdekt via Facebook. Een aanrader om hier te bestellen! Levering heeft twee weken langer geduurd dan op voorhand aangegeven. Ben hierover jammer genoeg nooit zelf ingelicht, maar heb hen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Handig zelf te ontwerpen naambordje.Zeer hoge kwaliteit. Is (relatief hoge)prijs meer dan waard. Wel op de site vermelden dat de levertijd minimaal 1 maand is. Bordjes worden vervaardigd in Litouwen.I... Se mer

Företagsinformation

1. Online-marknadsplats

Skrivet av företaget

Maak een uniek en gepersonaliseerd naamplaatje dat jouw stijl en identiteit weerspiegelt. Met onze intuïtieve ontwerptool kun je elk detail aanpassen, inclusief lettertype, tekst en cijfers. Gratis verzending in Nederland. We streven ernaar je een naadloze winkelervaring te bieden, zodat je aankopen snel en zonder extra kosten aankomen. Gemaakt van eersteklas roestvrij staal en afgewerkt met een stijlvolle zwarte poedercoating, onze naambordjes voor de voordeur weerspiegelen niet alleen jouw stijl, maar zetten ook meteen een verfijnde toon vanaf de entree.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Een prachtig product geleverd

Een prachtig product geleverd. Uniek. Er is er maar één van. Die door jou ontworpen. Tegenwoordig verwacht je alles snel. Dit duurde langer dan verwacht. Communicatie hierover verloopt snel, is duidelijk en persoonlijk. Soms is geduld een schone zaak... ;-)

4 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Begin januari een bestelling geplaatst…

Bestelling heeft even op zich laten wachten, maar uiteindelijk was het 't wachten waard; prachtig eindproduct

25 februari 2026

Svar från HouseSigns.nl

Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat de levering langer heeft geduurd dan verwacht. Zoals we in onze recente communicatie over de vertraging hebben besproken, is de bestelling nu geleverd. We waren erg blij met uw bericht van vandaag waarin u aangeeft dat u er zeer tevreden over bent. We zijn blij dat alles uiteindelijk goed is gekomen!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bordje besteld 21/1 nog steeds niet ontvangen op 25/2. Geen reactie…

Bordje besteld 21/1. 17/02 bevestiging ontvangen dat het bordje verstuurd werd. Bij DPD zou men vandaag 25/2 nog steeds wachten op het pakje. 2 mails verstuurd naar housesigns voor bijkomende info… geen reactie…

25 februari 2026

Svar från HouseSigns.nl

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is dat de levering van je bordje door vertragingen langer duurde dan gepland.

Zoals we al persoonlijk met je hebben besproken via e-mail over de verzendstatus, zijn we blij dat het uiteindelijk is goedgekomen en dat het bordje inmiddels succesvol bij je is afgeleverd!

We hopen dat je blij bent met het eindresultaat.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na maand nog steeds niks geleverd word…

Na maand nog steeds niks geleverd word elke keer uitgesteld spijt van!

1 februari 2026

Beste Sven,

Onze oprechte excuses voor de vertraging! Helaas is uw pakket na verzending bij de bezorgdienst blijven steken, waardoor de levertijd buiten onze controle om is verlengd.

Wij begrijpen uw frustratie volledig. Zoals wij al persoonlijk met u hebben besproken, hebben wij u een passende oplossing voor dit ongemak aangeboden. Gelukkig is het pakket nu onderweg naar u.

Nogmaals onze excuses voor het lange wachten!

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Uiteindelijk ontvangen.

Na lang wachten heb ik het naambordje ontvangen.

1 februari 2026

Svar från HouseSigns.nl

Bedankt voor je review. Je hebt helemaal gelijk dat dit veel te lang heeft geduurd, onze excuses hiervoor.

Zoals we zojuist per mail hebben besproken, is de zending helaas zoekgeraakt. We hebben daarom direct een spoedproductie gestart om kosteloos een nieuwe naamplaat voor je te maken. We zorgen dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komt!

Prijs/Kwaliteit

Een uniek naambordje met nummer voor aan je huis!
- Top kwaliteit (heel stevig)
- Mooie uitstraling
- Lange wachttijd, maar zeker het wachten waard!

Zeer tevreden van deze aankoop! Ik raad iedereen het zeker aan. Het is misschien iets duurder, maar je betaald voor de kwaliteit!

31 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Typical experience of a drop shipping…

Typical experience of a drop shipping company. Limited customer support. Ordered on 15 December 2025 delivered on 30th January 2026.
Made a spelling mistake while ordering. Contacted them on 18th December got a reply a week later that the order is in production and cannot be changed.
The thing that got delivered today goes directly in garbage. Waste of €90.

Better to order directly from AliExpress. More materials and designs available. Similar delivery time, Chinese are more accommodating of change requests.

30 januari 2026

Svar från HouseSigns.nl

Thank you for your feedback. We are sorry to hear about your disappointment, but we feel it is important to clarify a few misconceptions regarding your order.

First, we are absolutely not a dropshipping company. We manufacture every sign ourselves in our own factory using high-quality, durable stainless steel. This is significantly different from the cheap plastic materials often found on marketplaces like AliExpress.

Regarding the timeline: Our records show your order was placed on December 24th (not Dec 15th). We received your request to change the spelling on January 2nd, and our team replied within 48 hours on January 4th. Since our production process had already started by then, we could unfortunately not pause it to make changes.

We see that your order has been delivered today. We understand that the delay during the holiday season was frustrating. To make up for this, we have just sent you an email offering to produce a brand new nameplate for you—with the correct spelling—completely free of charge.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Enorm lange bezorgtijd en geen feedback…

Enorm lange bezorgtijd en geen feedback van HouseSings, producten komen uit Litouwen.

27 januari 2026

Svar från HouseSigns.nl

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u langer moet wachten dan verwacht en dat u het gevoel heeft dat de communicatie ontbreekt. Dat is niet de ervaring die we u willen bieden.

We willen heel graag uitzoeken waar uw pakketje is, maar helaas kunnen we op basis van uw naam hier op Trustpilot uw bestelling niet terugvinden in ons systeem. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer naar ons te mailen (via info@housesigns.nl)? Dan kijken we direct wat de status is en zorgen we dat u snel duidelijkheid krijgt.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Niet ontvangen…

Na een vertraagde levering, uiteindelijk het bordje in ontvangst mogen nemen. Ziet er mooi en stevig uit. Uiteindelijk ook prima contact gehad met het bedrijf

17 december 2025

Svar från HouseSigns.nl

Bedankt voor je bericht en excuses dat onze reactie op zich liet wachten.

We begrijpen dat je hoopte het bordje voor de Kerst in huis te hebben. Omdat onze gebruikelijke productietijd rond de 15 werkdagen ligt, was levering voor de feestdagen bij een bestelling op 11 december helaas logistiek niet meer haalbaar.

Gelukkig is de bestelling inmiddels wel afgeleverd. Fijn dat we elkaar hierover inmiddels ook persoonlijk hebben gesproken en samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

We hopen dat je, ondanks de vertraging, toch blij bent met het resultaat.

Afwachtend!

Op mijn 7/12 mijn eerste bestelling geplaatst bij Housesigns, echter na 2 dagen zie ik dat ik een verkeerde huisnummer had doorgegeven en wou dit laten aanpassen maar dit kon niet meer omdat dit voor de 48u doorgegeven moest worden, 2 u later kon dit dus niet meer…
Geen probleem, dus ik bestel een volledig nieuw huisplaatje (weliswaar aan de helft van de prijs, een tegemoetkoming van hun) dit op 10/12.
Na zeer lang wachten krijg ik eindelijk op 7 januari de lang verwachte mail dat mijn bestelling eindelijk opgestuurd zou worden, maar ook hier weer gaat het de mist in, ik moet telkens zelf een mail sturen om informatie te verkrijgen.
Ondertussen zijn we 20 januari en heb ik mijn bestelling nog niet gekregen.
Ik kreeg geen informatie waar de bestelling blijft en moet telkens zelf hiervoor mailen.
Voor mij geen aanrader, binnen de 50u zou het niet mogelijk zijn om de huisnummer aan te passen, maar het kan dan wel dat de bestelling meer als een maand in beslag neemt om te maken en te versturen. Ik stel mij hier zeer grote vraagtekens bij en vooral benieuwd of ik mijn bestelling van €90€ (kerstcadeau voor familie) nog zal zien.

20 januari 2026

Beste Lyn,

Onze oprechte excuses voor deze gang van zaken. Je slaat de spijker op zijn kop: het voelt heel scheef dat een wijziging na 48 uur niet meer kan, terwijl de levering zelf wel vertraging oploopt. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

We hebben direct actie ondernomen:

Locatie pakket: Goed nieuws, je bestelling is gisteren aangekomen bij het DPD afhaalpunt. Je kunt het daar dus direct oppikken.

Tegemoetkoming: Omdat wij vinden dat dit proces niet soepel is verlopen, hebben we een tegemoetkoming geregeld voor je tweede bestelling. Check je e-mail voor de details.

We hopen dat je blij bent met het bordje, ondanks de valse start.

Dissapointed

I ordered a sign on the 11th of December. Still did not receive anything. I contacted the company on the 5th of January and they confirmed there were some delays due to the holidays but that my package was going to be send within 1-2 workdays... still did not receive anything (15th of january now.... it is already more than 1 month).

15 januari 2026

Beste Axelle,

Hartelijk dank voor uw feedback. Onze oprechte excuses voor het lange wachten. Door de feestdagen hebben we aanzienlijke vertragingen opgelopen in onze logistiek en het spijt ons dat we de geschatte leverdatum die we u eerder deze maand hebben gegeven, niet hebben gehaald.

We hebben echter uw trackingnummer gecontroleerd en hebben goed nieuws: het pakket is gisteren als afgeleverd gemarkeerd.

We hopen dat je het in goede staat hebt ontvangen en dat je ondanks de vertraging tevreden bent met het eindresultaat. Als je het pakket nog steeds niet kunt vinden, stuur ons dan een e-mail, zodat we dit kunnen onderzoeken bij de koerier.

Excellent quality

Excellent quality, update at every step of the order, fast delivery, overall excellent experience, exactly what we needed. Thank you ✅

5 november 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Twijfel of we het opnieuw zouden bestellen

Huisnummer en naamplaat zijn mooi, maar bij een naam zat een kleine kras door de zwarte lak heen. Levertijd was relatief lang. De achterplaat is plastic en kostte €17, das echt te duur. Ik dacht dat het een metalen achterplaat was. Advies: achterplaat niet bestellen!

12 november 2025

Beste Antoni,

Bedankt dat u dit met ons deelt. Als u een beschadigd naambord hebt ontvangen, vervangen wij dit kosteloos. Stuurt u ons alstublieft uw ordernummer en een foto? Dan maken we onmiddellijk een nieuw naambord en verzenden we het met prioriteit.

Levertijd: we vermelden de levertijd duidelijk op de productpagina, de verzendpagina en in de bevestigingsmails.

Achterplaat: de achterplaat is gemaakt van hoogwaardig kunststof met RVS-look en is geen massief roestvast staal. Dit staat ook op de productpagina vermeld. Is de achterplaat ongebruikt? Dan bieden we graag een terugbetaling aan.

Wij willen dat u 100% tevreden bent en lossen dit graag voor u op. Neem alstublieft contact met ons op via het contactformulier op HouseSigns.nl onder vermelding van uw ordernummer. Dan regelen we direct een vervanging en kijken we samen naar de beste oplossing voor de achterplaat.

Team HouseSigns.nl

Meermaals tegengekomen op Facebook

Meermaals tegengekomen op Facebook. Wij waren al even opzoek naar een bordje met huisnummer en namen van ons gezin. Had eerst een mail gestuurd met een vraag die ik had, binnen een dag al reactie. Daarop hebben wij besteld, je moet wel geduld hebben. Bij ons toch echt wel minimaal 14 dagen moeten wachten, maar het was de moeite waard! Aanrader, en en heel mooi rvs naambordje aan de muur. HousSigns.nl bedankt!

22 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.