Allt gick super smidigt och när man ringer och har frågor får man bra och tydliga svar!
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
ReceptOnline är en digital vårdgivare som erbjuder ett snabbt och säkert sätt för dig att få läkarbedömning och behandling utan besväret med ett fysiskt vårdcentralsbesök. Fyll i ett hälsoformulär och få hjälp direkt. Njut av tillgänglig och tillförlitlig vård - direkt från din mobil eller dator.
Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Helt fantastiskt o medkännande Doktor. Bra Kommunikation!! Stort Tack för förståelse o Bra stöd. Samband med min resa fick jag professionell stöd med intyg mm

Svar från ReceptOnline
Jag sökte hjälp för min akne och blev positivt överraskad över hur snabbt och professionellt allt gick via online. Fick tydlig information, bra bemötande och medicin utskriven utan krångel. Det kändes både tryggt och smidigt – en stor lättnad när man inte orkar vänta på lång vårdkö.

Svar från ReceptOnline
Snabb återkoppling och där jag gillar att det alltid finns någon att bolla frågor eller min oro med. Behöver inte boka tid eller stå i kö - bara ringa. De hjälper mig också med att hitta den bästa lösningen för mig även ekonomiskt.

Svar från ReceptOnline
Kan verkligen rekommendera ReceptOnline och läkare Saana. Svarat snabbt och hjälper till med recept supersmidigt.

Svar från ReceptOnline
Fantastiskt bemötande o typ 3 min återkoppling o recept utfärdat kallar jag service

Svar från ReceptOnline
Snabb och lättillgängliga, mycket nöjd med hjälpen jag fick. 🌸

Svar från ReceptOnline
Har varit i kontakt med ReceptOnline vid två tillfällen och varit lika nöjd varje gång. Har fått väldigt bra hjälp av en väldigt trevlig läkare och det bästa är att det gick så snabbt att få hjälp. Kommer använda mig av deras tjänster för framtida eventuella besvär!

Svar från ReceptOnline
Receptonline har en väldigt smidig kundtjänst där jag fick prata med en jättetrevlig och kunnig läkare som lugnade min oro. Läkaren var utförlig och saklig i sin beskrivning om vad som skulle hjälpa mig och jag fick receptförskrivning efter mitt behov. Stort tack!!

Svar från ReceptOnline
Billigt och otroligt bra kvalité på vården. När andra tar tusentals kronor har jag fått bättre vård och billigare via receptonline. Rekommenderar dem till alla!

Svar från ReceptOnline
Dyrt! Först ska du betala 695 kr för att ta prover sedan för att få en behandling måste du teckna dig på minst 3 månader för 595 kr/månad för att få en läkare att skriva ut ditt recept. Nä så inte värt pengarna så hoppa över detta bluff företag som bara vill tjäna pengar på utsatta människor som inte gillar att gå till sjukvården.

Svar från ReceptOnline
Blixtsnabb hjälp o återkoppling samt receptförskrivning! Rimlig månadskostnad (495 kr) då jag band mig för 6 månader under pågående viktbehandling. Jag är mycket nöjd!

Svar från ReceptOnline
De hjälper mig att gå ner i vikt. Pålitligt. Allting fungerar som förväntat. Recept kommer snabbt.

Svar från ReceptOnline
Jag fick tala med en fantastisk läkare (Abbe) som var genuint engagerad - i min hälsa. Jag fick lugnt förklarat för mig steg för steg om min behandling. Abbe är definitivt en läkare med lyhördhet och service på hög nivå! Allt gick smidigt och det var kort väntetid! Tack till Receptonline och grattis till er som har en sådan läkare. // Isabella

Svar från ReceptOnline
Jag är väldigt glad att jag hittade detta företaget idag. Fick urinvägsinfektion och den vanliga vårdkedjan såhär en fredagseftermiddag hade varit att köra 1h bilväg till jourcentralen om det ens funnits tid där, sen vidare apoteket och sen hem. Alltså en hel kvälls projekt. Men eftersom jag tog kontakt med receptonline fick jag hjälp på 20 minuter och kunde åka till mitt närmaste apotek och hämta ut medicin. Så smidigt och bra 👍

Svar från ReceptOnline
Väldig seriösa är dom och man får de hjälp man vill ha kan rekommendera dom👍!

Svar från ReceptOnline
Snabb och smidigt att använda Receptonline! Pålitliga att använda.