ReceptOnline Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 83 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna berömmer personalen för deras trevliga bemötande och professionella inställning. Många framhåller den snabba och smidiga hjälpen de fått, vilket uppskattas stort. Den övergripande tjänsten beskrivs som utmärkt, enkel och smidig, vilket gör att kunderna känner sig väl omhändertagna. Kunderna uppskattar det goda stödet, den tydliga kommunikationen och att de känner sig lyssnade på. Många upplever att företaget erbjuder värdefull hjälp, särskilt i situationer där snabb och effektiv assistans är avgörande.

Ämnen som oftast nämns

Service

Konsumenter tycker service är positiv och upplever den som mycket bra, professionell och hjälpsam. Många... Se mer

Staff

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med personalen, som beskrivs som professionell, förstående och... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiva interaktioner med kundtjänsten, och uttrycker tacksamhet för den snabba och... Se mer

Response time

Kunder upplever en positiv och snabb respons. Många rapporterar att de fått god och smidig hjälp, med snabb... Se mer

User experience

Recensenter belyser positiva aspekter av användarupplevelsen, och många upplever att allt är klart och... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Allt gick super smidigt och när man ringer och har frågor får man bra och tydliga svar!

Tacksam för möjligheten att få hjälp. Bra att få en bedömning, speciellt när sjukdom uppstår på tider eller helgdagar, då det är svårt att få kontakt med hälsocentralen eftersom de antingen har slut p... Se mer

Trodde aldrig att det skulle gå så fort att få hjälp, otroligt trevligt bemöt där dem har kunden i fokus och gör allt för att man ska få rätt information om det man har sökt hjälp för. Det känns så s... Se mer

Jag ångrade mitt köp då jag ville testa en sista gång med träning först för att gå ner i vikt. Fick ett jätte trevligt bemötande och hjälp direkt. Kommer ta hjälp härifrån om jag behöver framöver!

1. Vårdmottagning
  2. Viktminskning

ReceptOnline är en digital vårdgivare som erbjuder ett snabbt och säkert sätt för dig att få läkarbedömning och behandling utan besväret med ett fysiskt vårdcentralsbesök. Fyll i ett hälsoformulär och få hjälp direkt. Njut av tillgänglig och tillförlitlig vård - direkt från din mobil eller dator.

Utmärkt

Alla omdömen

87 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Helt fantastiskt o medkännande Doktor

Helt fantastiskt o medkännande Doktor. Bra Kommunikation!! Stort Tack för förståelse o Bra stöd. Samband med min resa fick jag professionell stöd med intyg mm

2 juni 2025

Svar från ReceptOnline

Tack snälla för att du delar med dig! 🙏 Det gläder oss verkligen att du upplevde vård och stöd som både professionellt och medkännande, och att kommunikationen fungerade bra.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver oss igen!

Räddaren i nöden !

Jag sökte hjälp för min akne och blev positivt överraskad över hur snabbt och professionellt allt gick via online. Fick tydlig information, bra bemötande och medicin utskriven utan krångel. Det kändes både tryggt och smidigt – en stor lättnad när man inte orkar vänta på lång vårdkö.

26 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tack snälla för att du delar med dig! 🙏 Vad roligt att höra att du upplevde hjälpen som både snabb, professionell och smidig. Vi är glada att vi kunde ge tydlig information och ett bra bemötande när du behövde det. Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen!

Jag känner mig trygg och det är viktigt!

Snabb återkoppling och där jag gillar att det alltid finns någon att bolla frågor eller min oro med. Behöver inte boka tid eller stå i kö - bara ringa. De hjälper mig också med att hitta den bästa lösningen för mig även ekonomiskt.

25 maj 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi är verkligen glada att du upplever återkopplingen som snabb och att du känner dig trygg med att kunna bolla frågor och funderingar direkt med oss – precis så vill vi att det ska kännas.

Att slippa tidsbokningar och köer är något många uppskattar, och det gläder oss att även du ser värdet i det. Vi strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen för varje individ.

Tack för att du valt oss, och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Kan verkligen rekommendera ReceptOnline…

Kan verkligen rekommendera ReceptOnline och läkare Saana. Svarat snabbt och hjälper till med recept supersmidigt.

10 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tack så mycket för din fina rekommendation!
Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och hur smidigt det gick att få hjälp med recept.

Tack för att du valde ReceptOnline, och varmt välkommen åter vid behov!

Fick hjälp direkt

Fick hjälp direkt. Oehört tacksam.

23 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tack för din fina kommentar!
Vi är glada att vi kunde hjälpa dig direkt – det är precis det vi strävar efter.

Att du känner tacksamhet betyder mycket för oss, och vi finns alltid här om du behöver oss igen.

Varmt tack för att du hörde av dig och varmt välkommen tillbaka!

Fantastiskt bemötande o typ 3 min…

Fantastiskt bemötande o typ 3 min återkoppling o recept utfärdat kallar jag service

21 maj 2025

Stort tack för din fina recension!
Att höra att du upplevde ett fantastiskt bemötande och fick återkoppling på bara några minuter gör oss väldigt glada – snabb och smidig service är något vi verkligen prioriterar.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Snabb och lättillgängliga

Snabb och lättillgängliga, mycket nöjd med hjälpen jag fick. 🌸

20 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tack för din varma recension! 🌸
Vi är jätteglada att höra att du upplevde oss som snabba och lättillgängliga – och framför allt att du är nöjd med hjälpen du fick.

Tack för förtroendet, och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Bra service och snabb hjälp

Har varit i kontakt med ReceptOnline vid två tillfällen och varit lika nöjd varje gång. Har fått väldigt bra hjälp av en väldigt trevlig läkare och det bästa är att det gick så snabbt att få hjälp. Kommer använda mig av deras tjänster för framtida eventuella besvär!

16 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Stort tack för att du delade med dig av din upplevelse – och för att du valt att återvända till oss!
Det betyder mycket att höra att du varit lika nöjd vid båda tillfällena, och att du känt dig väl bemött och snabbt fått hjälp. Vi ser till att våra läkare alltid möter dig med både kompetens och vänlighet.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att kunna hjälpa dig igen om behovet uppstår!

Receptonline har en väldigt smidig…

Receptonline har en väldigt smidig kundtjänst där jag fick prata med en jättetrevlig och kunnig läkare som lugnade min oro. Läkaren var utförlig och saklig i sin beskrivning om vad som skulle hjälpa mig och jag fick receptförskrivning efter mitt behov. Stort tack!!

8 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tusen tack för din fina recension!
Det gläder oss verkligen att du upplevde kundtjänsten som smidig och att du fick ett trevligt och kunnigt bemötande från läkaren. Att du kände dig lugnad och väl informerad är precis vad vi vill uppnå – trygghet och tydlighet är grundstenar i vår vård.

Stort tack för förtroendet, och du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen!

Snabb och professionell hjälp.

15 maj 2025

Tack för din recension!
Vi är glada att du upplevde hjälpen som snabb och professionell – det är precis vad vi strävar efter.

Tack för att du vände dig till oss, och varmt välkommen åter vid behov!

Billigt och otroligt bra kvalité på…

Billigt och otroligt bra kvalité på vården. När andra tar tusentals kronor har jag fått bättre vård och billigare via receptonline. Rekommenderar dem till alla!

12 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Stort tack för din fantastiska recension!
Vi blir verkligen glada att höra att du upplevt vår vård som både prisvärd och av hög kvalitet – det är något vi jobbar hårt för att erbjuda. Att du dessutom rekommenderar oss till andra betyder otroligt mycket för oss.

Tack för ditt förtroende, och du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Man måste prenumerera på vården!!

Dyrt! Först ska du betala 695 kr för att ta prover sedan för att få en behandling måste du teckna dig på minst 3 månader för 595 kr/månad för att få en läkare att skriva ut ditt recept. Nä så inte värt pengarna så hoppa över detta bluff företag som bara vill tjäna pengar på utsatta människor som inte gillar att gå till sjukvården.

14 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är ledsna över att du upplever tjänsten som dyr. Dock blir totalkostnaden via vårdcentralen dyrare än att gå via oss.

Vår ambition är att vara ett tillgängligt alternativ för dem som har svårt att få hjälp via traditionell vård.

Kontakta oss på 08-49 00 48 78 om du har vidare frågor eller söker rådgivning.

Jättebra klinik!

Blixtsnabb hjälp o återkoppling samt receptförskrivning! Rimlig månadskostnad (495 kr) då jag band mig för 6 månader under pågående viktbehandling. Jag är mycket nöjd!

14 maj 2025

Svar från ReceptOnline

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba hjälpen och återkopplingen, samt att vår prismodell under viktbehandling upplevs som rimlig och värdefull.

Ditt förtroende betyder mycket för oss – stort tack för att du valde ReceptOnline, och varmt välkommen att fortsätta din behandling tillsammans med oss!

Positivt

De hjälper mig att gå ner i vikt. Pålitligt. Allting fungerar som förväntat. Recept kommer snabbt.

28 april 2025

Stort tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att allt fungerar som förväntat och att du upplever oss som pålitliga. Att få vara med och stötta dig i din viktresa betyder mycket för oss, och vi ser till att recepten kommer snabbt och smidigt.

Tack för att du valt ReceptOnline – vi finns här för dig hela vägen!

Jag fick tala med en fantastisk läkare…

Jag fick tala med en fantastisk läkare (Abbe) som var genuint engagerad - i min hälsa. Jag fick lugnt förklarat för mig steg för steg om min behandling. Abbe är definitivt en läkare med lyhördhet och service på hög nivå! Allt gick smidigt och det var kort väntetid! Tack till Receptonline och grattis till er som har en sådan läkare. // Isabella

28 april 2025

Svar från ReceptOnline

Tack så mycket för din varma och fina recension, Isabella!
Det betyder mycket för oss att höra att du kände dig lyssnad på och trygg genom hela processen. Vi strävar alltid efter att ge ett lugnt, tydligt och personligt bemötande, och det är fantastiskt att höra att din upplevelse speglar just det.

Tack för att du valde ReceptOnline – varmt välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Jag är väldigt glad att jag hittade…

Jag är väldigt glad att jag hittade detta företaget idag. Fick urinvägsinfektion och den vanliga vårdkedjan såhär en fredagseftermiddag hade varit att köra 1h bilväg till jourcentralen om det ens funnits tid där, sen vidare apoteket och sen hem. Alltså en hel kvälls projekt. Men eftersom jag tog kontakt med receptonline fick jag hjälp på 20 minuter och kunde åka till mitt närmaste apotek och hämta ut medicin. Så smidigt och bra 👍

25 april 2025

Svar från ReceptOnline

Tack för att du delade med dig av din upplevelse!
Vi vet hur krångligt det kan vara att få hjälp en fredagseftermiddag, så det gläder oss verkligen att vi kunde underlätta för dig och spara både tid och energi. Vår målsättning är just att erbjuda snabb, smidig och trygg vård när den behövs som mest.

Tack för att du valde ReceptOnline – vi finns här om du behöver oss igen!

Väldig seriösa är dom och man får de…

Väldig seriösa är dom och man får de hjälp man vill ha kan rekommendera dom👍!

12 april 2025

Svar från ReceptOnline

Tack så mycket för din fina kommentar!
Det gläder oss att du upplevde oss som seriösa och att du fick den hjälp du behövde. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss – det betyder mycket!

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen. Varmt välkommen tillbaka!

Lyhörda och snabb service!

4 april 2025

Tack för din feedback!
Det är jätteroligt att höra att du upplevde vår service som både snabb och lyhörd – precis så vill vi att det ska kännas.

Välkommen tillbaka om du behöver oss igen!

Snabb, smidigt och pålitligt.

Snabb och smidigt att använda Receptonline! Pålitliga att använda.

1 april 2025

Svar från ReceptOnline

Stort tack för din recension!
Vi är glada att du upplevde ReceptOnline som snabbt, smidigt och pålitligt – det är precis det vi strävar efter.

Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka vid behov!