Qvittra Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 318 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Konsumenterna betonar ofta att personalen är exceptionellt tillmötesgående, professionell och alltid tar sig tid att besvara alla frågor på ett tålmodigt sätt. Många framhåller även att kundtjänsten fungerar mycket smidigt och att man alltid snabbt får den hjälp man behöver utan några problem. Vissa recensenter var inte nöjda med de upprepade försäljningssamtalen och hade synpunkter på informationen som lämnades under samtalen. Abonnemang och avtalsvillkor kritiserades dessutom av en del personer som kände sig bundna till långa bindningstider eller upplevde problem med själva tjänstens funktion.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Kunder delar överlag positiva åsikter om personalens bemötande. Människor framhåller att medarbetarna är... Se mer

Customer service

Kunder hade positiva upplevelser med kundtjänst och uppskattade att de blev uppringda samt slapp sitta i kö.... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service och beskriver bemötandet som korrekt och tillmötesgående.... Se mer

Subscription

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av abonnemangstjänsten. Medan vissa kunder uppskattar lägre... Se mer

Customer communications

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med kontakt, där vissa uppskattar snabb återkoppling,... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag kontaktade uppsägningsavdelningen angående en avgift jag inte upplevde hade kommunicerats tydligt vid tecknandet av mitt abonnemang. Trots att jag initialt var frustrerad blev jag bemött väldigt p... Se mer

Jag har hittills varit nöjd med mitt abbonemang men inte nu längre. Varje utgående och många inkommande samtal bryts efter en minut, ibland kortare tid än så. Kan inte nå qwittras kundtjänst då ja... Se mer

förökte få refa på om det är med telia eller inte fick inget svar på detta är det ett fristående å nytt bolag säger jag upp det om en vecka mvh ulf jakobsson kan det va svårt å svara på om det är teli... Se mer

Hade en del problem men så fick jag hjälp av Jakob, han löste mina problem och jag fick så god hjälp att jag blir kvar hos Qvittra. Tack Jakob! // Michael

1. Nr. 5 av de 8 bästa företagen i Telefonoperatör
  2. Nr. 4 av de 13 bästa företagen i Mobiloperatör

Om Qvittra

Ingen raketforskning. Bara bra mobilabonnemang.

Qvittra tycker vi att mobiltelefoni ska vara enkelt, prisvärt och utan kompromisser. Många lågprisoperatörer har helt tagit bort personlig support, medan de stora bolagen tar extra betalt för att hjälpa sina kunder. Vi tycker inte att du ska behöva välja mellan bra service och ett bra pris – du ska få båda.

Det bästa av två världar – app i världsklass eller personlig service

Hos Qvittra kan du välja hur du vill hantera ditt abonnemang – antingen får du snabb och personlig service av vårt team, eller så använder du vår världsklass-app för full kontroll över din mobiltelefoni.

📱 ALLT SAMLAT PÅ ETT STÄLLE! 📱

• ✔️ Styr alla abonnemang
  • ✔️ Alla fakturor samlat
  • ✔️ Beställa mer surf
  • ✔️ Alla trafikdetaljer
  • ✔️ Hantera Pin & Puk

Full kontroll med Qvittras app

• 📊 Få överblick – Se och hantera ditt abonnemang smidigt och enkelt.
  • 📞 Hålla koll på din trafik – Se hur mycket du har ringt, sms:at och surfat.
  • 📑 Se dina fakturor – Jämför månadskostnader och få full kostnadskontroll.
  • 👨‍👩‍👧 Hantera familjens abonnemang – Lägg till eller justera abonnemang.
  • 🔧 Uppdatera din profil – Ändra dina uppgifter direkt i appen.

Sveriges bästa mobilnät

Vi använder Telenors nät, vilket betyder att du får samma täckning och stabilitet som du är van vid.

Qvittra - din nya favorit mobiloperatör

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Alla omdömen

314 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, snabb återupprigning och bra hjälp.

11 maj 2026

Hej Paul,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande, snabb återuppringning och bra hjälp.

Bytte från Halebop till Qvittra

Bytte från Halebop till Qvittra, ångrar mig bittert då detta abonnemang inte fungerar överhuvudtaget, så väldigt besviken. Suger internet så jag måste köpa extra surf varje månad, behövde aldrig göra detta på halebop utan fick surf kvar varje månad som jag fick sparat, så här är något lurt. Går inte smsa och ringa i Finland som lovades. Fruktansvärt dålig surf som hackar, ja listan kan bli lång. Bunden i två år med ett abonnemang som inte håller vad som lovats.😢😤😢😡

21 april 2026

Hej Katarina,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi kan inte identifiera dig som kund utifrån din recension och har därför skickat ett kontaktformulär till dig.

Vi ber dig gärna återkomma med dina uppgifter så att vi kan undersöka vad som kan ha påverkat din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig framåt.

Fantastisk bemötande...

Fantastisk bemötande...

Hej Tony,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad roligt att höra att du fick ett fantastiskt bemötande.

Qvittra-teamet

Fick svar på allt jag undrade

Fick svar på allt jag undrade. Trevligt bemötande.

Hej Vivanne,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick svar på allt du undrade över och ett trevligt bemötande.

Trevlig bemötande.

Hadde trevlig pratstund. med operatör.Alla problem löste sig galant Serfram emot fortsatt sammarbete.

8 maj 2026

Hej Ing-britt,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad roligt att höra att ni fick en trevlig pratstund och att problemen löste sig galant.

Trevlig bemötande hjälpsamma…

Trevlig bemötande hjälpsamma skicklighet när en svarade och kunde så skickar hon mig till en kollega mycket skickligt så ska det vara på alla arbetsplatser

Hej Lillemor,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp vidare till rätt kollega.

Qvittra-teamet

Fick ett mycket gott bemötande av …

Fick ett mycket gott bemötande av personen jag talade med.

Hej Peter,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett mycket gott bemötande.

Qvittra-teamet

vi börjar inte använda abonnemanget…

vi börjar inte använda abonnemanget förän om en månad,men de var väldigt trevliga att prata med.fick bra hjälp när jag ringde.

Hej Ingela,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och bra hjälp när du ringde.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, han visste vad jag behövde.

30 april 2026

Hej Anette,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och att du fick rätt hjälp direkt.

Bara solsken 🌞

Bara solsken 🌞

Hej Carina,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad härligt att höra att allt känns som solsken.

Trevlig och tillmötesgående

Trevlig och tillmötesgående, han gjorde allt för att jag som kund skulle bli nöjd❤️ Och det blev jag❤️

Hej Sandra,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt och tillmötesgående bemötande och blev nöjd.

Qvittra-teamet

Trevligt bemötande!L Löst min förfrågan…

Trevligt bemötande!L Löst min förfrågan snabbt och lätt.

30 april 2026

Hej Marzenna,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och snabb hjälp med din förfrågan.

Riktigt oseriöst!!

Riktigt oseriöst!!! De lurar till sig kunder genom att utge sig vara från den operatör man redan är kund hos och som ska sänka din månadskostnad i ditt befintliga abonnemang. Om man inte är uppmärksam och de 14 dagar man har ångerrätt passerar så blir det riktigt jobbigt och dyrt! De håller på med vilseledande försäljning och alla som varit med om detta borde anmäla dom till konsumentverket!!

27 april 2026

Svar från Qvittra

Vi ser allvarligt på de påståenden som framförs och vill därför bemöta dem sakligt.

Vi tar tydligt avstånd från att någon skulle utge sig för att vara en annan operatör. Vid varje kontakt presenterar våra medarbetare namn, vilket företag de ringer från samt syftet med samtalet. Ett avtal kan dessutom inte bli giltigt enbart genom ett telefonsamtal, utan kräver ett aktivt och skriftligt godkännande där samtliga villkor framgår innan signering.

Vi kan i nuläget inte identifiera något specifikt ärende utifrån omdömet, vilket gör det svårt att utreda vad som faktiskt skett i det enskilda fallet. För att kunna gå vidare har vi skickat ett kontaktformulär och ber dig återkomma med uppgifter, så att vi kan undersöka detta närmare.

Trevligt bemötande.
Bra förklaring av erbjudandet.

22 april 2026

Hej Marie,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och en bra förklaring av erbjudandet.

Qvittra-teamet

Blev uppringd av en person som jag…

Blev uppringd av en person som jag uppfattade ringde från Tele2. Hen frågade om jag var nöjd med täckning etc. för mina tre abonnemang. Jag sade att priset alltid kan bli bättre. Då sade hen att de har en kampanj för +55, så hon kunde sänka mina abonnemangskostnader från ca 1200 till 700 kr och det lät ju bra. Men sen förstod man att det innebar att man skulle byta operatör, och binda sig 24 mån. Hen sade inget om Qvittra förrän precis i slutet. Det kändes inte riktigt bra detta, gick inte med på något. Hittar inget om +55 kampanj på er sida, eller att ni har något +55 rabatt. Hen sade heller inget om ni har Telenors nät och inte Tele2s nät.
Säljaren skulle ringa tillbaka 2 dagar senare, men ringde aldrig! Nu har det gått totalt 8 dagar, och de bad om mina uppgifter för att utreda mitt ärendet men inget har hänt!

21 april 2026

Hej Linus,

Tack för ditt meddelande.

Vi vill vara tydliga med att våra medarbetare alltid presenterar sig med namn, vilket företag de ringer från samt syftet med samtalet.

Vid en uppsökande kontakt i syfte att presentera ett erbjudande ställer säljare inledningsvis frågor kring nuvarande situation, exempelvis om användning och pris, för att kunna ge ett relevant förslag.
Därefter presenteras ett eventuellt erbjudande med information om pris, surfmängd, bindningstid och övriga relevanta villkor. Om kunden visar intresse skickas alltid ett skriftligt underlag ut så att man i lugn och ro kan ta del av villkoren innan något eventuellt avtal ingås.

Vi har inga specifika seniorkampanjer eller åldersbaserade erbjudanden, vilket gör att vi inte helt kan känna igen den beskrivning som lämnas i omdömet.

Vi har därför skickat ett kontaktformulär och ser gärna att du återkommer med uppgifter, så att vi kan utreda ärendet.

Bra service 👍

Bra service och bra personal.

16 april 2026

Hej Urban,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och personal.

Uppringd av Qvittra

Har idag blivit uppringd av Qvittra och abonnemanget lät billigt och verkar bra täckning, åtminstone så sa han det. Kan inte vara fel att prova någon ny teleoperatör.
Han som ringde upp var en väldigt trevlig sympatisk människa så detta ska nog bli bra då jag senare får sim-kortet.

Daniel!!! Glöm inte langos och ölen på Sjöbo marknad😉😉😉😉

17 april 2026

Hej Maritza,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad roligt att höra att du upplevde samtalet som trevligt och att abonnemanget känns som ett bra val att testa.

Oseriös och påträngande säljare

Säljaren presenterade sig som från Qvittra/Telia och erbjöd mig ett lägre pris på mina tjänster för att jag kunde inkluderas i en seniorkampanj. Pratade som om han ringde från Telia men kunde inte svara på hur mkt surf jag har just nu. När jag började fråga mer specifikt sa han först att det i princip är samma som Telia för att de har sin mjukvara hos dem men på direkt fråga om det är samma operatör sa han nej. När jag då säger nej jag vill inte byta operatör sa han ett kort tack och la på luren i örat på mig medans jag fortfarande pratade.
Helt oseriöst säljförfarande! Babblade om att han hette Stefan, hade stora ögonbryn och att hans fru var från Stockholm så om sprang på varandra skulle han bjuda på kaffe?

13 april 2026

Svar från Qvittra

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi reagerar på beskrivningen då den inte stämmer överens med hur vi arbetar. Vi har till exempel inga särskilda seniorkampanjer eller abonnemang av det slag som nämns, och våra säljare ska alltid tydligt presentera vilket företag de ringer från.

Detta gör att vi ställer oss frågande till händelseförloppet som beskrivs.

Samtidigt tar vi självklart den här typen av omdömen på stort allvar. Om du faktiskt varit i kontakt med oss och upplevt detta vill vi väldigt gärna få mer information för att kunna följa upp vad som hänt. Du är varmt välkommen att återkomma på det kontaktformulär vi skickat dig med exempelvis telefonnummer eller e-post.

Qvittra

Enkelt att prata med dig ett fint…

Enkelt att prata med dig ett fint bemötande och hjälp direkt. Plus att jag fick direkt respons på min fråga och det jag undrade över. Jag blev nöjd då du gav mig samma kostnad som jag haft innan plus lite till med 4 fria månader. Som sagt jag är väldigt nöjd och ett väldigt positivt bemötande vilket väger väldigt tungt i mitt betyg.

8 april 2026

Hej Barbro,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du upplevde ett enkelt och fint bemötande samt fick snabb hjälp med din fråga.

Qvittra-teamet

Jag fick ett trevligt bemötande från…

Jag fick ett trevligt bemötande från början. Hamnade i en jobbig situation gällande dubbla abonnemang och där Qvittra hjälpte mig ur detta precis som utlovat. Proffsigt och är tacksam för detta!

7 april 2026

Hej Annika,

Stort tack för ditt omdöme 🙏

Vad fint att höra att du fick ett trevligt bemötande och hjälp i din situation med abonnemangen.