Nu ruim twee weken verder en nog steeds geen bestelling in huis , dat er iets mis gaat bij de vervoerder kan gebeuren maar het opnieuw opsturen ligt toch echt bij jullie. Ik heb geprobeerd di... Se mer
Företaget har svarat
Företaget har svarat
Snelle levering en goed contact bij vragen. Zijn een sociaal restaurant voor dak- en thuislozen, dus er gaat veel doorheen per dag. Daarom fijn dat we kunnen bouwen op snelheid en Kwaliteit.
Wij zijn ontzettend tevreden over PureHygiene! Vanaf het eerste contact merk je direct dat ze professioneel, betrouwbaar en klantgericht werken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en hygiëne sta... Se mer
Mijn bestellingen worden altijd correct geleverd en het meest waardeer ik de goede klantenservice. Als je een vraag hebt over een product of de factuur, de medewerkers aan de telefoon zijn heel vrien... Se mer
Online groothandel in schoonmaakartikelen.
De Nieuwe Erven 3, 5431 NV, Cuijk, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fijne ervaring met PureHygiene! Ze werken netjes, zijn betrouwbaar en komen hun afspraken gewoon na (wat al heel wat zegt). Alles zag er weer fris en schoon uit, zonder gedoe.
Echt een aanrader als je een goede schoonmaakservice zoekt 👍
Wat een waardeloos bedrijf. Na een verkeerd advies op de website had ik niet de juiste spullen ontvangen. Na mijn mail hierover heeft het ruim 2 weken geduurd voordat ik antwoord kreeg. Uiteindelijk kwamen ze met een goede oplossing (op papier) want nu zijn we begin maart en weer 5 weken verder en ik heb de oplossing nooit ontvangen. Ondertussen hierover meerdere keren contact gezocht maar ze zijn niet te bereiken. Zo ga je niet met je klanten om en zo zal je nooit een lange relatie met je klanten krijgen.
Update:
Ze kwamen met een oplossing maar helaas is de nieuwe verzending naar een ander adres gegaan :) en kreeg de vervoerder de schuld.
Dit was 13 maart en ik denk dat de vervoerder een omweg genomen heeft via Spanje. Nu 18 maart nog steeds niks ontvangen en er wordt ook niet meer gereageerd.
Dat dit soort bedrijven nog bestaan is me een raadsel.

Svar från PureHygiëne
Op zondag de bestelling gedaan en werd pas zaterdag geleverd nadat we donderdag gebeld hadden.Gelukkig zaten we nog net niet zonder maar wel jammer omdat er levering 2 werkdagen staat.

Svar från PureHygiëne
Helemaal goed! Snelle levering, keurig verpakt, goede communicatie: voorbeeld voor andere leveranciers.
Onze levering is de eerste maal niet toegekomen ondanks dat de track and trace aangaf dat het was afgeleverd.
We hebben binnen de week de levering opnieuw aangeboden gekregen.
Goed opgelost door Purehygiene maar de transportpartner is niet zo goed gekozen.

Svar från PureHygiëne
Snelle en vriendelijke afhandeling, product zoals beschreven. Ga zo door!!
Bestellung kam nie bei mir an. Auf Mails und Telefon wird nicht reagiert. Achtung, unser seriöser Verkäufer

Svar från PureHygiëne
Snelle bezorging en geen lekkage van producten wat ik elders bij andere bedrijven wel heb ervaren. Goed verpakt dus, dankjewel ❣️ prettige prijzen ook❣️
Bij mijn eerste bestelling liep alles heel vlot met een snelle levering bij mijn volgende bestelling 2 dagen later kon ik moeilijk betalen met internet en heeft Maxime mij zeer goed geholpen dat probleem op te lossen en ik heb intussen betaald en kunnen bestellen begrijp niet dat sommige mensen ontevreden zijn maar ja die heb je altijd.
23 oktober bestelling gedaan
Hoorde niks
Week later gebeld werd niet terug gebeld
Mail gestuurd daar kwam een reactie op en ton kon het pas snel

Svar från PureHygiëne
23 september Suma Calc D5 besteld bij hen. Ik ontving niets en na informeren kreeg ik een berichtje dat het momenteel niet leverbaar is. Na nogmaals aan te kloppen vinden ze de order niet. En nu krijg ik telefonisch geen contact met hen.
Dit lijkt foute boel!!!!!
TIP aan het bedrijf, na hun reactie hieronder: BLIJF COMMUNICEREN!

Svar från PureHygiëne
Het product is te laat verzonden en er is niet gereageerd op onze ingestuurde mails. Product was verder in orde maar ontvingen wij hierdoor wel 1 dag te laat.
Als de bereikbaarheid en stiptheid van verzenden verbeterd zullen wij hier zeker vaker bestellen.

Svar från PureHygiëne
Excellente service. Er was even iets misgegaan met de levering en dat is naar 100% tevredenheid opgelost door de klantenservice.
Ook de bestelde handschoenen zijn van goede kwaliteit, dat is ook altijd maar de vraag, wat je krijgt heb ik al in de jaren gemerkt.
Goede prijs/kwaliteitverhouding
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.