Snabb och bra service när produkten inte passade. Tyvärr var det en miss i produktinformationen, så de funkade inte. Därav en 4a...
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Box 160, 16126, Bromma, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 75 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Jag köpte en kamera från Prylstaden och hade några frågor om dess funktioner och inställningar. Jag kontaktade deras kundsupport och blev verkligen imponerad av den utmärkta servicen jag fick. Kundsupporten var mycket vänlig och professionell och kunde hjälpa mig att lösa mina problem på ett snabbt och effektivt sätt. De var också mycket kunniga om kameran och gav mig bra tips och råd för att få ut det mesta av den <333 :)

Svar från www.prylstaden.se
Jag och min sambo var lite oroliga över hur det stod till med vår nyköpta lgh i Thailand. Vi nämnde detta för en vän som berättade att man kan sätta in en kamera för att ha en överblick 24/7. Han gav oss en idé/möjlighet som vi nappade på direkt. Efter lite diskutioner så började vi googla direkt, och hittade prylstadens hemsida. Men eftersom vi båda inte kan och begriper så mycket om det tekniska var allt vi såg och läste om rena djungeln. Men vi gjorde vårt bästa för att försöka hitta något som passade oss. Efter att ha kollat runt lite, så kom vi fram till att vi ville ha en mikrofon (min sambo var inte förtjust i kameran för att hon kände sig filmad), eftersom att vi kan slå larm till våra nära grannar om det skulle vara något. Vi kontaktade prylstaden och fick kontakt med Lukas, som jag tror ganska snappt fattade att han hade att göra med ett par som inte begrep sig på teknisk utrustning, MEN han guidade oss svarade på alla mail, tog reda på saker om produkten vi var intresserad av, och förklarade om mikrofonen vi idag har beställt skulle kunna ge oss den tryggheten vi sökte. Till honom vill vi ge högsta betyg på alla plan i kundbemötande och service.

Svar från www.prylstaden.se
Ger ut bra info, svarar alltid på frågor, bra leveranser. Inte upplevt något negativt

Svar från www.prylstaden.se
Fick ett svar på mitt tidigare inlägg av Lukas. Min bil var för gammal?? Nu är det så att jag testat på ett antal av mina + kompisars. Olika europeiska standard bilar med varierande årsmodeller. Från år 2013 till 2019. Inte speciellt gamla och inte heller "exotiska" som du skrev i Mailet. Kan köpa att det inte är fel på produkten- MEN byt då mot en produkt som utför vad ni PÅSTÅR att den utför. Som jag skrev tidigare KÖPLAGEN omfattar även prylstaden

Svar från www.prylstaden.se
Jag fick fel produkt skickad. När jag hörde av mig fick jag svar inom några timmar och ny produkt skickades ut direkt! Snyggt skött och väldigt nöjd kund!

Svar från www.prylstaden.se
Köpte en Foxwell 680 Pro felkodläsare som inte fungerar som utlovat,kontaktade Lukas om problemet,nu har det gått två månader och jag har ännu inte fått någon lösning på problemet,jag har mejlat flera gånger utan att få något svar.Väldigt besviken.

Svar från www.prylstaden.se
Lukas grav snabb service och var trevligt! +snabb leverans dagen efter

Svar från www.prylstaden.se
Produkten var slut i lagret. Efter att har tagit kontakt med kundservice, erbjöd Lucas en annan produkt (lite högre upp i skala) för samma pris, som kunde skickas omgående. Svarstiden från kundtjänst var snabb, kort, klar och koncis.
Suverän kundservice! Min leverans slarvades bort av Postnord. Lucas på Prylstaden erbjöd genast en ny produkt som kom en eller två dagar senare. Stort tack! Jag var så ledsen och såg en oändlig reklamationsprocess med PostNord framför mig. Så tacksam för att jag slapp det. Stort tack//Kerstin.

Svar från www.prylstaden.se
Finns bara positivt att säga. Rikligt sortiment, enkelt att beställa, snabb leverans och dessutom välfungerande returhantering (om behovet skulle uppstå) !

Svar från www.prylstaden.se
Gjorde nyligen min första beställning där och kan säga att det blir inte min sista!
Snabb leverans och riktigt snabba svar från kundtjänst när man frågar dem saker. Trevligt och professionellt företag, rekommenderar starkt!

Svar från www.prylstaden.se
Imponerande svarstider och väldigt hög kompetens. Tack!
Tack för all hjälp Lukas på prylstaden . Snabb leverans och väldigt lätta att ha och göra med då jag va tvungen och skicka tillbaka de jag beställt på grund av att jag inte behövde den . Supertrevligt bemötande. Gå in på prylstaden.se och gör en beställning nu på en gång .

Svar från www.prylstaden.se
Supporten är av yppersta klass, inte ofta jag möts av ett sånt engagemang, hjälp och seriositet
Mitt ärende handlades snabbt o effektivt
Supernöjd med varan och support delen
TACK!
Henrik
Jag fick super snabb service när JAG hade missat en sak.
Produkten jag beställt fanns inte på lagret men dom erbjöd sej att skicka en dyrare produkt till samma pris
det är inte många företag som gör..
Mycket bra service. Beställde 2st UFO drönare och en var defekt. Påpekade detta och de skickade genast en ny!
Behövde en bra felkodsläsare och kontaktade Prylstaden och fick mycket bra support.
Leveransen kom dagen efter beställningen.
Precis när man tror att man omöjligt kan få en bättre service så blir man överraskat ånyo. Säger nästan aldrig det men nu "säger" jag WOW!