Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pięknie wydana fotoksiążka. Bardzo prosty proces dodawania zdjęć, a co najważniejsze mogłam dodawać zdjęcia z różnych urządzeń (telefon, komputer, dysk zewnętrzny). Na pewno tu wrócę

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Albumy i fotoksiążki można bardzo wygodnie samodzielnie komponować. W każdym czasie dostępny ktoś na czacie, kto służy pomocą. Zamówienie z gwarancją dostarczenia na Święta zostało zrealizowane ale na... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Chcąc skorzystać z promocji czułam presję czasu, a słabo mi idzie w pracy na komputerze, natomiast tutaj spotkałam się z sympatycznym przyjęciem przez Panią Patrycję, została mi udzielona pomoc i cał... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kalendarz ze zdjęciami okazał się strzałem w dziesiątkę! Jakość wydruku jest świetna – kolory są żywe, a zdjęcia bardzo wyraźne. Całość wygląda elegancko i solidnie, idealnie nadaje się na prezent. Ka... Se mer

Företagsinformation

1. Fotoutskrift

Skrivet av företaget

Stwórz fotoksiążkę według własnego pomysłu! W projektowaniu pomogą Ci gotowe szablony na każdą okazję oraz prosty w obsłudze edytor. Zapewniamy, że Twoje wspomnienia zostaną wydrukowane z dbałością o najmniejsze detale.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Zaprojektowałam fotoksiążkę dla…

Zaprojektowałam fotoksiążkę dla chłopaka z okazji rocznicy. Oboje byliśmy zachwyceni. Serdecznie polecam!!

20 september 2025

Pani Olu,

jest nam bardzo miło czytać taką opinię :) Cieszymy się, że wspólna pamiątka Państwa zachwyciła! ❤

Grafika albumu jest perfekcyjna

Grafika albumu jest perfekcyjna, dostawa w 4 dni robocze czyli jak na mnie bardzo szybko, bardzo polecam

18 september 2025

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i polecamy się na przyszłość 📸🤩

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Album okej wykonany jednak czas…

Album okej wykonany jednak czas oczekiwania wydłużony bez żadnej informacji i w taki sposób album szedł do mnie prawie 20 dni gdzie na stronie informacja o czasie realizacji i wysyłki jest zupełnie innna

10 september 2025

Svar från PRINTU

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jakości wykonanego fotoalbumu. Czas realizacji zamówień zawsze podajemy na naszej stronie i dokładamy wszelkich starań, żeby klient otrzymał swoje zamówienie we wskazanym terminie. Staramy się również informować klientów o wszelkich opóźnieniach. Jeżeli jednak zdarzyła się sytuacja, że termin uległ nieoczekiwanemu wydłużeniu bez powiadomienia, prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem pomoc@printu.pl – pomożemy znaleźć najlepsze rozwiązanie.

Fotki z podróży

Fotki z podróży podobały się bardzo w formie zaproponowanej przez aplikację

30 augusti 2025

Panie Marku,

dziękujemy za opinię i cieszymy się, że zdjęcia z podróży wywołane z naszą pomocą się Panu podobają :)

Rewelacja

Rewelacja! Mamy już 4 fotoksiążki z printu i każda jest piękna! Cudowne chwile zatrzymane w jednym miejscu🤗 ogromny wybór szablonów a jakość idealna! Polecam 🥰

15 maj 2025

Svar från PRINTU

Niezmiernie dziękujemy za podzielenie się opinią ❤

Top Top

Szybka dostawa, super jakość. Łatwość w projektowaniu. Pozdrawiam 🫡

18 juli 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię 💖

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sprawnie wykonany fotoalbum, w pięknym pudełku, jakość zdjęć super. Polecam

18 juli 2025

Pani Marto,
bardzo dziękujemy za docenienie naszych działań 📸❤

Książka z okazji 18 urodzin

Zamówiłam już drugi raz, Książkę ze zdjęciami dla moich dzieci z okazji ich 18 urodzin. To piękna pamiątka, którą można świetnie indywidualnie dopasować, kompozycją zdjęć i swoimi tekstami. Polecam Printu, świetna jakość i szybki czas wykonania.

7 juli 2025

Pani Aldono,

jest nam bardzo miło czytać taką opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w zachowaniu wspomnień. Mamy nadzieję, że obdarowane osoby będą często zaglądać do fotoksiążek 😍📸

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Przejrzysta forma,łatwość i…

Przejrzysta forma,łatwość i intuicyjność przy przesyłaniu zdjęć co jest ważne przy niemowlaku,można to zrobić jedną ręką a drugą bujać wózek

27 juni 2025

Svar från PRINTU

Ogromnie się cieszymy, że nasza strona okazała się tak wygodna w obsłudze – nawet w tak wymagających okolicznościach! 😊 Wiemy, jak cenny jest czas opieki nad dzieckiem, dlatego tym bardziej doceniamy, że zechciała Pani podzielić się swoim doświadczeniem projektowania. 📸💖💖

Zamawialiśmy fotoalbumy

Zamawialiśmy fotoalbumy - tak szybkiej i pięknej realizacji się nie spodziewaliśmy! Jakość wydruku, duży wybór szablonów jak i możliwość samodzielnego komponowania elementów, szybka wysyłka - wszystko idealnie. Firma godna polecenia! 🍀

16 juni 2025

Svar från PRINTU

Bardzo dziękujemy za piękne słowa i zaufanie! 🌟 Cieszy Nas, że fotoalbumy spełniły Państwa oczekiwania – zarówno pod względem jakości, jak i procesu zamówienia. Zależy nam, by każdy detal był dopracowany. Mamy nadzieję, że nasze albumy będą wywoływać uśmiech na twarzy przez długie lata! 💕
Zapraszamy ponownie – zawsze jesteście Państwo mile widziani.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Foto książka

Sama foto książka ok, jednak cena zdecydowanie zbyt wygórowana jak za taką jakość.. dość kiepska. Zamawiałam u konkurencji i zdecydowanie wyglądają lepiej i cena też konkurencyjna.

5 juni 2025

Pani Aleksandro,
dziękujemy za podzielenie się opinią. Zależy nam, aby jakość była zawsze adekwatna do ceny, dlatego stale pracujemy nad ulepszaniem naszych produktów i usług. Zachęcamy jednak do obserwowania naszej strony na bieżąco, ponieważ dość często oferujemy zniżki na nasze fotoprodukty. Przykro nam, że nie spełniliśmy Pani oczekiwań – jeśli zechce Pani podzielić się szczegółami, zapraszamy do kontaktu pod adresem: pomoc@printu.pl

Fotoksiążka

Narzędzie do tworzenia fotoksiążki mega łatwe i przyjazne, a wysyłka bardzo szybka. Polecam 😊

31 maj 2025

Dziękujemy bardzo za polecenie! 😘

Foto książka

Żadnego, nawet najmniejszego problemu z zamówieniem.

23 maj 2025

Pani Jakubie,
bardzo się cieszymy, że cały proces zamówienia przebiegł bez problemu 😊📸

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zdjęcia były poucinane

Zdjęcia były poucinane. Format niedopasowany przez grafika do książki

28 maj 2025

Pani Anno,
dziękujemy za opinię. Zależy nam, aby efekt końcowy był zgodny z oczekiwaniami, dlatego w edytorze umieszczamy żółtą ramkę bezpieczeństwa jako pomoc przy rozmieszczaniu zdjęć i tekstów. Jeśli ważne elementy znajdą się zbyt blisko jej krawędzi, mogą zostać przycięte podczas druku. Zachęcamy do dokładnego sprawdzenia projektu przed zatwierdzeniem lub skorzystania z dodatkowej usługi weryfikacji projektu – zawsze służymy też pomocą na etapie przygotowania. W razie pytań lub wątpliwości jesteśmy do dyspozycji pod adresem: pomoc@printu.pl.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zamówiłam z printu już dwie fotoksiążki…

Zamówiłam z printu już dwie fotoksiążki i z obu jestem bardzo zadowolona. Świetna jakość zdjęć, duży wybór szablonów i możliwość dostosowania projektu pod siebie.
Pozytywnie zaskoczył mnie również prezent załączony do zamówienia w postaci zniżki na kolejne zakupy. Na pewno z niego skorzystam!
P.S super pomysł na kupon zniżkowy w formie magnesu.

27 maj 2025

Svar från PRINTU

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie starań 😊 Mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze możliwość współpracy!

Druk jest wspaniałej jakości

Druk jest wspaniałej jakości, jestem bardzo zadowolona z efektu fotoksiążki. Strona do tworzenia jest bardzo intuicyjna, ma sporo ciekawych szablonów. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Printu. Gorąco polecam, fotoksiążka ze ślubu i wesela wyszła przepięknie :)

13 maj 2025

Pani Katarzyno,
jest nam bardzo miło czytać taką opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc Pani zachować wspomnienia z tak ważnego wydarzenia! 😊😍

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.