Roligt att stå i kö före kl 7 för att handla den 25 juni. Fint organiserat! Det flöt på bra trots att det blev så många som ville ta del av öppningserbjudandena. Bra jobbat! Trevligt, trots väntan i... Se mer
Tjejen som hjälpte mig var fantastisk, följde med, visade den produkt jag ville ha samt hämtade annan personal som kunde besvara en helt annan fråga om en 6 år gammalQledTV, som fått skärmbränning. Kö... Se mer
Trevlig personal men det var väldigt ”stressigt”. Rörigt pga ombyggnad. Svårt att hitta. Fick hjälp, sen saknade jag något då fick jag vänta på att få hjälp igen. Sen funkade det inte och fick vänta i... Se mer
Jag hade inga förväntningar så allt var toppen. Toppen med såväl kaffeservicen som ljudanläggning, musik, underhållning - och ett välorganiserat kösystem!!
Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Personalen till och med gick fram självmant till mig och frågade om jag behövde hjälp.
Fick snabb hjälp.

Svar från POWER.se - Torpavallen
Kunnig personal som inte trugade på mig något utan lät mig tänka över köpet själv

Svar från POWER.se - Torpavallen
Trevligt med korv och bröd utanför. Gott om personal i butiken. Bra öppningserbjudanden.

Svar från POWER.se - Torpavallen
Bra bemötande när man kom in i butiken, men säljaren var nonchalant och ointresserad. Men jag fann tillslut själv det jag ville ha.

Svar från POWER.se - Torpavallen
Bra jobbat! Trevligt, trots väntan i köer!

Svar från POWER.se - Torpavallen
Jag blir så trött på många som jobbar inom denna bransch. Inte bara POWER utan även El-giganten.
VARJE gång jag skall köpa något så får jag frågan vilket mobilabonnemang jag har. Man kan inte bara gå in och köpa en sak utan att ha fått frågor om min mobilabonnemang och om jag kan få några rabatter. Är det så att jag vill byta abonnemang så frågar jag eller så frågar jag om Ni skulle kunna kolla om jag kan få rabatter när jag köper något.
Det är så FRUKTANSVÄRT irriterande att alltid påpackad en massa saker som man egentligen inte vill ha.

Svar från POWER.se - Torpavallen
Den mobil som låg på nätet fanns kvar enligt uppgift i den affären jag åkte till.

Svar från POWER.se - Torpavallen
Relativ snabb hantering och info om en billigare programleverantör

Svar från POWER.se - Torpavallen
Köpte högtalare den blev trasig efter några dagar återlämnade jätte smidigt och bra bemötande och köpte ny högtalare