POWER.se - Torpavallen Omdömen 2 188

TrustScore 4 av 5

4,2

Torpavallsgatan 4D, 41673 Göteborg, Västra Götalands Län, SE

Roligt att stå i kö före kl 7 för att handla den 25 juni. Fint organiserat! Det flöt på bra trots att det blev så många som ville ta del av öppningserbjudandena. Bra jobbat! Trevligt, trots väntan i... Se mer

Tjejen som hjälpte mig var fantastisk, följde med, visade den produkt jag ville ha samt hämtade annan personal som kunde besvara en helt annan fråga om en 6 år gammalQledTV, som fått skärmbränning. Kö... Se mer

Trevlig personal men det var väldigt ”stressigt”. Rörigt pga ombyggnad. Svårt att hitta. Fick hjälp, sen saknade jag något då fick jag vänta på att få hjälp igen. Sen funkade det inte och fick vänta i... Se mer

Jag hade inga förväntningar så allt var toppen. Toppen med såväl kaffeservicen som ljudanläggning, musik, underhållning - och ett välorganiserat kösystem!!

1. Nr. 7 av de 10 bästa företagen i Elektronikföretag

• Torpavallsgatan 4D, 41673, Göteborg, Västra Götalands Län, Sverige

• 08 51 76 60 00
Promotion box for POWER.se - Torpavallen

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Personalen till och med gick fram…

Personalen till och med gick fram självmant till mig och frågade om jag behövde hjälp.
Fick snabb hjälp.

28 juni 2026

Hej Biljana,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du blev bemött så proaktivt och fick snabb hjälp i Torpavallen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Mycke bra

Bra erbjudandöe

Hej Mats,

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd och uppskattade både upplevelsen och erbjudandena.

Vi hoppas att vi får välkomna dig igen.

Snabb service

Snabb service. Köpt gick smärtfritt och hittills nöjd med produkten.

28 juni 2026

Hej Mats,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att det gick snabbt och smidigt, och att du är nöjd med produkten hittills.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Torpavallen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Kunnig personal som inte trugade på mig…

Kunnig personal som inte trugade på mig något utan lät mig tänka över köpet själv

Hej gunnar,

Tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Det är väldigt roligt att höra att du fick ett kunnigt och tryggt bemötande där du kunde tänka igenom ditt köp i lugn och ro. Precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss.

Bra erbjudanden under öppningshelgen

Trevligt med korv och bröd utanför. Gott om personal i butiken. Bra öppningserbjudanden.

Hej Claes,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade både öppningserbjudandena, servicen i butiken och den trevliga stämningen utanför.

Det betyder mycket att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse från POWER Torpavallen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Bra bemötande när man kom in i butiken

Bra bemötande när man kom in i butiken, men säljaren var nonchalant och ointresserad. Men jag fann tillslut själv det jag ville ha.

Hej Glenn,

Tack för att du delar med dig.

Det är fint att höra att du fick ett bra bemötande när du kom in i butiken, även om resten av upplevelsen inte riktigt motsvarade förväntningarna. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om både det som fungerade bra och det som kunde varit bättre.

Med vänlig hälsning Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Mycket hjälpsam säljerska

Mycket hjälpsam säljerska, på rätt sätt.

Hej Björn,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick hjälpsam service på rätt sätt i Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Ingmar,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd med priserna hos POWER Torpavallen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Jag hade inga förväntningar så allt var…

Hej Sofia,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att besöket på Torpavallen blev så lyckat och att både servicen, stämningen och kösystemet gjorde ett så bra intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av upplevelsen. Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Hej Roger,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du fick snabb och smidig hjälp hos POWER Torpavallen.

Hej Bengt,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick finfin service och blev väl bemött i Torpavallen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra när vi väl kom in

Bra när vi väl kom in, enkelt att handla av en kompetent säljare 🙂

Hej kund,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att det blev en bra upplevelse när ni väl kom in, och att hjälpen på plats gjorde det enkelt att handla.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. Lite omständigt att hämta ut köpt vara.

Hej Liljeros Peter,

Tack för att du tog dig tid att lämna omdömet. Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande hos oss.

Samtidigt tar vi med oss att utlämningen upplevdes som lite omständig. Tack för att du lyfter det.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Roligt att stå i kö före kl 7 för att…

Bra jobbat! Trevligt, trots väntan i köer!

Hej kund,

Tack för den fina återkopplingen! Vad roligt att höra att besöket den 25 juni upplevdes som välorganiserat och trevligt, även med köer tidigt på morgonen.

Det är extra uppskattat att du tog dig tid att lyfta att allt flöt på bra trots många besökare. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp och varmt välkommen tillbaka.

Bra och hjälpsam personal

Bra och hjälpsam personal

Hej Marie,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen på Torpavallen som bra och hjälpsam.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Enkelt o smidigt med kunnig personal

Enkelt o smidigt med

Hej Petra,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att besöket på POWER Torpavallen upplevdes som enkelt och smidigt, och att hjälpen i varuhuset uppskattades.

Varmt tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Jag blir så trött på många som jobbar…

Jag blir så trött på många som jobbar inom denna bransch. Inte bara POWER utan även El-giganten.
VARJE gång jag skall köpa något så får jag frågan vilket mobilabonnemang jag har. Man kan inte bara gå in och köpa en sak utan att ha fått frågor om min mobilabonnemang och om jag kan få några rabatter. Är det så att jag vill byta abonnemang så frågar jag eller så frågar jag om Ni skulle kunna kolla om jag kan få rabatter när jag köper något.
Det är så FRUKTANSVÄRT irriterande att alltid påpackad en massa saker som man egentligen inte vill ha.

Svar från POWER.se - Torpavallen

Vi uppskattar att du delar med dig av dina synpunkter gällande våra säljrutiner. Vi beklagar att fokuset på abonnemang och tilläggstjänster har tagit över din upplevelse när du besökt oss.

Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig välkomna och bekväma, och din feedback hjälper oss att bli bättre. Vi tar dina ord till oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra kundmötet i våra butiker.

Felix på POWER! ⚡️

Den mobil som låg på nätet fanns kvar…

Den mobil som låg på nätet fanns kvar enligt uppgift i den affären jag åkte till.

20 juni 2026

Hej Dan,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att informationen på nätet stämde och att mobilen fanns kvar i butiken när du kom dit.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Torpavallen⚡

Relativ snabb hantering och info om en…

Relativ snabb hantering och info om en billigare programleverantör

23 juni 2026

Hej Bo,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Vad roligt att höra att hanteringen gick relativt snabbt och att informationen om en billigare programleverantör var hjälpsam. Det uppskattar vi verkligen.

Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Torpavallen⚡

Smidigt och bra bemötande

Köpte högtalare den blev trasig efter några dagar återlämnade jätte smidigt och bra bemötande och köpte ny högtalare

Hej MOHAMMAD,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det är väldigt roligt att höra att återlämningen gick smidigt och att du fick ett bra bemötande i Torpavallen. Extra fint att det löste sig snabbt så att du kunde köpa en ny högtalare direkt.