POWER.se - Malmö Omdömen

2 229
TrustScore 4 av 5

Långhusgatan 3, 215 86 Malmö, Väster, SE

Produkten är jag supernöjd med! MEN servicen var väldigt dålig. När jag skulle åka hem vägrade taxin ta med tv:n eftersom den var för stor. Trots att jag sa att jag kom med taxi bad personalen mig häm... Se mer

Skulle betala för en mobil jag hade köpt, en anställd hämtade telefonen och gav det till en annan vid kassan som sen gav det ytterligare till en annan. Detta trots att den vid kassan precis hade avslu... Se mer

Säljaren av kylskåpet gjorde ett bra jobb. Men när jag skulle hyra er Freetrailer så kostade den 69 kronor. Ett bättre namn på tjänsten skulle vara 69-trailer. Försökte höra mig för i kassan om... Se mer

Jag skulle köpa en högtalare och fick fantastisk hjälp av säljaren Patrik. Han var mycket kunnig, trevlig och hjälpsam. Lagret visade att det fanns en kvar, men den var svår att hitta. Efter flera... Se mer

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 9 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 17 av de 24 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 6 av de 10 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se - Malmö

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(2 229)

15 640 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

allt bra

allt bra! rekommenderas

21 juni 2026

Hej Henrik,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att allt gick bra och att du rekommenderar oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Trevlig och bemötande personal som…

Trevlig och bemötande personal som försöker göra sitt bästa för kunden.

17 juni 2026

Hej Zvonko,

Tack för de fina orden om vårt varuhus i Malmö.

Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och engagerad, och att de gjorde sitt bästa för att hjälpa till.

Varmt tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Trevlig säljare och billigt att handla…

Trevlig säljare och billigt att handla dom saker jag behövde💙

20 juni 2026

Hej Sehada,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse i Malmö och att du hittade det du behövde till ett bra pris.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Nils-hugo,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och hjälp av en kunnig säljare i Malmö.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Sådan återkoppling betyder mycket.

personalen skickade mig annan avdelning…

personalen skickade mig annan avdelning gå ditt sen väntade tills jag sa finns inte nån som kommer här..

19 juni 2026

Hej Pranvera,

Tack för att du tar dig tid att skriva, och vi beklagar verkligen att du har fått en så pass negativ upplevelse. Att personalen skickade dig till en annan avdelning och sedan väntade tills du själv frågade om någon kommer, är tyvärr inte det vi vill erbjud våra kunder.

Vi tar din feedback till oss och kommer att använda den för att jobba vidare med vårt team så att alla kunder får en bättre upplevelse.

Felix på POWER! ⚡️

Kvick personal

Kvick personal. Effektivt skött.

15 juni 2026

Hej Lasse,

Tack för de fina orden! Härligt att höra att du upplevde besöket som kvickt och effektivt skött.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att lämna omdömet.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Damen som expierade mig gjorde det på…

Damen som expierade mig gjorde det på ett trevligt sätt och hon gjorde det dessutom snabbt .Med andra ord en trevlig upplevelse.

15 juni 2026

Hej Lars,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt och snabbt bemötande i Malmö, och att besöket gav en så bra upplevelse.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av detta.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Bra och trevligt bemötande.

Bra och trevligt bemötande.
Serviceminded personal.

10 juni 2026

Hej Linda,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och trevligt bemötande och att personalen i Malmö upplevdes som serviceminded. Sådan återkoppling uppskattas verkligen.

Bra säljare som inte var påtryckande

Bra säljare som inte var påtryckande

10 juni 2026

Hej Charlotte,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra bemötande och hjälp utan att känna dig pressad.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Malmö, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Vi hade förbokat produkten och det gick…

Vi hade förbokat produkten och det gick väldigt smidigt och snabbt inne i butiken. När vi skulle hämta ut på den på baksidan mötte vi en herre som väntat i 20 minuter på hjälp. Vi insåg att ringklockan var sönder. Men efter en sväng tillbaka in i butiken löste personalen det hela snabbt.

Hej Sanna,

Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vad roligt att höra att förbokat och utlämningen i butiken till stor del gick smidigt och snabbt. Samtidigt uppskattar vi verkligen att du uppmärksammar att ringklockan på baksidan inte fungerade och att det skapade väntetid innan personalen kunde hjälpa till.

Det är värdefull återkoppling, och extra fint att höra att situationen ändå löstes snabbt när ni gick tillbaka in i butiken.

Bra service

Bra
Service

Hej Kund,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Malmö, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Varmt välkommen tillbaka.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Trevlig personal och just pris på varan…

Trevlig personal och just pris på varan vi köpte

Hej Leif,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och ett bra pris på din vara.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Malmö.

Kind regards Erik, POWER Kundservice on behalf of POWER Malmö⚡

Vet inte var jag ska börja. Skitbutik helt enkelt!

Vet inte var jag ska börja.
Andra gången detta händer. Gör ett köp genom "Click and collect" men när jag kommer dit efter sms så finns varan inte där. Hänt tidigare och då var det en tv jag beställde och denna gången var det en kamera till dottern.
Sämsta butik! Hur kan man inte ha koll på en reserverad vara. Så jäkla glad att jag inte betalde innan jag hade varan framför mig. Inga fler köp där inte. Och skoja om detta kommer vidareförmedlas.
Skämtbutik!

9 juni 2026

Hej Ronny!

Tack för ditt omdöme! Vi förstår att det här blev en besvikelse. När man får ett sms om att en beställning är redo att hämtas ska man naturligtvis förvänta sig att varan faktiskt väntar på plats. Det är extra tråkigt att läsa att detta inte var första gången du upplevde samma sak. Då är det förståeligt att förtroendet får sig en törn.

Vi vet att många väljer Click & Collect just för att slippa osäkerhet och för att snabbt kunna hämta det man behöver. Därför är det synd när upplevelsen blir raka motsatsen. Feedback som denna ger oss möjlighet att uppmärksamma sådant som behöver fungera bättre.

Tack för att du delade med dig av din upplevelse och gav oss en ärlig bild av hur besöket uppfattades!

Ha en fin dag,
Ebba på POWER!⚡

Köhanteringen är knappast optimal

Köhanteringen är knappast optimal. Man står och köar. Det går långsamt. Man vet inte varför. Vissa får gå föra. Man vet inte varför. Inget kul. Inte smidigt. Personalen jobbar på och gör rätt, men de är inte där för min skull

Hej där,

Tack för att du delar med dig.

Det är värdefullt att få höra att personalen upplevdes göra sitt bästa, samtidigt som köhanteringen kändes långsam och otydlig. När väntan blir oklar och flödet upplevs osmidigt påverkar det hela besöket.

Vi tar med oss din feedback om både väntetiden och att det saknades tydlighet kring turordningen.

Funkar bra 👍

Funkar bra 👍

5 juni 2026

Hej Olga,

Tack för din fina recension!

Härligt att höra att allt fungerar bra och att du är nöjd.

Service

Bra service från början till slut. Beställt o lagt undan en produkt, skulle betala med klarna, väl inne i affären upptäckte jag en vara som jag tyckte var bättre och fick hjälp att annullera den och köpa den jag tyckte passa mig bättre. Inga konstigheter där.

Hej David,

Tack för de fina orden!

Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från början till slut och att du fick hjälp att byta till en produkt som passade dig bättre.

Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra service.

7 juni 2026

Hej Patrik,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med servicen.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Service inriktat personal,och snabb…

Service inriktat personal,och snabb hjälp

Hej Ulrika,

Tack för de fina orden om den serviceinriktade personalen och den snabba hjälpen.

Det är väldigt roligt att höra att besöket gav en så bra upplevelse.

Blev bra bemöt

5 juni 2026

Hej kicki,

Tack för de fina orden.

Vad roligt att höra att du fick ett bra bemötande. Det uppskattas verkligen.