Gjorde en beställning med hjälp av mobilen. Fick svar på SMS att jag kunde hämta min vara. Blev uppringd strax efteråt. ”Bokföringen” stämde inte.Men varan skulle beställas till samma pris och jag sku... Se mer
Betongvägen 1f, 973 45 Luleå, Norrbottens län, SE
Professionell, rak & ärlig personal som inte säljer på/tvingar på en det man inte vill ha. Kommer med tips, råd & förklarar grundligt för och nackdelar med olika produkter. Rekommenderar varmt!
Jag och killen var och skulle köpa hörlurar b.la av er. Han skulle köpa dom rättare sagt och vi kände att vi blev lurade på vad dom skulle kosta egentligen. Han dubbelkollade och läste på skyl... Se mer
Brauns kaffebryggare blev mitt val denna dag. Har nu provat kaffebryggaren och kaffet blir smakrikt och varmt. Uppmärksam Kundservice. Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev et... Se mer
Betongvägen 1f, 973 45, Luleå, Norrbottens län, Sverige

Ber kunder att lämna omdömen
Han dubbelkollade och läste på skylten att dom skulle kosta 1999 kr och även säljaren bekräftade att det skulle gå in för det priset.
Men sen när vi kom till kassan gick hörlurarna in för 3740 kr och då skyllde dom på att någon kund hade lagt dom fel och att hörlurarna inte alls skulle kosta 1999. Sagt pris från början gäller.
Så dåligt av dom att köra med lockpriser för att få folk att köpa mer. Inte nöjd med upplevelsen hos Power...ni kan bättre!

Svar från POWER.se - Luleå
Hade reserverat torktumlaren, snabbt och bra när jag hämtade

Svar från POWER.se - Luleå
Trevlig personal som både gav fakta och gav lite tips på ett roligt sätt. Väldigt nöjd med produkten.

Svar från POWER.se - Luleå
Tycker det är toppen att kunna få hjälp med varor för kunna få bästa möjliga hjälp

Svar från POWER.se - Luleå
När jag skulle betala med mitt bankkort så gick det inte, ej heller med mitt Eurocard gold. Vid kontakt med banken, Nordea, så visade det sig att korten var spärrade för användning just hos er?! Så problemet var alltså hos er! Inte trevligt alls!!

Svar från POWER.se - Luleå
Bra bemötande. Effektiv hantering med köp, hemleverans och förhoppningsvis montering (det sker på torsdag)

Svar från POWER.se - Luleå
Noll väntetid i kassan och kassören frågade om jag hade fått hjälp av en säljare. Jag hade inte fått hjälp av en säljare så hon löste köpet själv. Smidigt och bra.

Svar från POWER.se - Luleå
Köpte två diskmaskiner kom överens ett pris. Vid betalning höjde Power priser pga betalning skedde med två olika bankkort 295 skr x 2.
Installation köpte jag också men fick betala dubbelt där ockdå pga elutaget enligt Powers installatör får inte vara bakomdiskmakin, fick ingen information i förväg om detta, 1390 skr extra där också instsllatörrn vägrade montera pga elutaget var bakom diskmasinen. Andra besöket fulltpris. Det är inte ett lagkrav att det ska vara så bara rekomentation men han vägrade installera fästan det fanns redan en diskmasin med utaget bakom.
Fick ta en elistallatör och flytta utaget till skåpet brevid. Elinstallartörens kostnad ×2.
Extremt dyrt affär med Power.
Rekomederar absolut inte att handla från Power.Bara strul med det hela!

Uppmärksam Kundservice.
Kassapersonalen hjälpte mig att hitta min bonus och det blev ett riktigt bra köp.

Svar från POWER.se - Luleå
Funkade bra men trots få kunder i butiken fick vi verkligen söka upp en säljare som kunde hjälpa oss.