POWER.se - Kungsgatan Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Kungsgatan 27, 111 56 Stockholm, Stockholm, SE

Jag vara med invingning på Kungsholmen sist. Jag tror att det ska bli perfekt om du företag räknar 200 produkter som IPhone eller Apple Watch och man kan köpa bara 1 stycken per person. Jag står... Se mer

Köpte nya telefoner till familjen och skulle lämna in gamla telefoner i utbyte. Krånglade till det genom att köpa telefonerna online och gick in med inbytesenheterna en vecka senare. Superproffset Jes... Se mer

En av era manliga försäljare är både misogyna och har svårt att lyssna på vad man säger. Ni behöver förbättra er utbildning av en del av era försäljare. 3 av fyra försäljare var utmärkta men den först... Se mer

Mycket hjälpsam och trevlig personal! Trots att det var jag som strulade till det lite vid beställningen så löste dom problemet åt mig på ett smidigt sätt. Flera som jobbade i butiken var lyhörda och... Se mer

1. Nr. 7 av de 11 bästa företagen i Elektronikföretag
  2. Nr. 8 av de 12 bästa företagen i Vitvaror och hushållsapparater
  3. Nr. 17 av de 24 bästa företagen i Mobiltelefoner
  4. Nr. 6 av de 10 bästa företagen i Datoraffär
  5. Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Elektronikreparatör
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i TV-butik

Promotion box for POWER.se - Kungsgatan

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

15 652 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stor besvikelse när jag stod sedan…

Stor besvikelse när jag stod sedan klockan 4 på natten och inte får köpa varken iPhone eller Apple Watch jag har önskar mig. Dåligt!!!!

Hej Linnea,

Tack för att du delar din upplevelse med oss, vi beklagar verkligen att du fick en så negativ erfarenhet.

Vi förstår hur besviken du måste känna dig efter att ha stått och väntat sedan klockan 4 på natten och ändå inte ha kunnat köpa din iPhone eller Apple Watch. Det är en stor besvikelse, och det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska få.

Vi har tyvärr begränsad möjlighet att påverka produkttillgången vid lanseringar, men vi tar din feedback på allvar och kommer att lyfta den internt.

Tack för att du gav oss din feedback, och vi hoppas på chansen att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Felix på POWER! ⚡️

Fick bra hjälp i butiken

Fick bra hjälp i butiken, flera timmars köande det var jobbigt

Hej Aila,

Tack för att du delar med dig.

Det är väldigt fint att höra att du fick bra hjälp i butiken. Samtidigt förstår vi att flera timmars köande gjorde upplevelsen tung.

Vi uppskattar verkligen att du lyfter båda delarna.

Genomgående fantastiskt trevlig…

Genomgående fantastiskt trevlig personal.
Speciellt Amanda H

Hej Jan,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen glädjande att höra att upplevelsen på Kungsgatan var genomgående så bra och att bemötandet gjorde extra stort intryck.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela detta med oss.

Hej Alaa,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att både service och priser levde upp till förväntningarna.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig.

Felaktig produktspecifikation

Felaktig produktspecifikation

Hej Johan,

Tack för ditt feedback, det är viktigt för oss att veta när vi inte levererar som vi ska.

Vi ber om ursäkt för att produktspecifikationen du hittade var felaktig. Vi strävar efter att ha korrekt och tydlig information om alla våra produkter, och vi tar detta på allvar.

Om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig med ditt köp eller om du har frågor kring produkten, kontakta gärna vår kundservice på kundservice@power.se eller ring 08 517 66 000 så hjälper vi dig vidare.

Vi värdesätter din feedback och ser fram emot att få hjälpa dig.

Hej till er

Hej! Jag köpte mina AirPods förra torsdagen, så det har inte ens gått en vecka sedan köpet. Jag har märkt att det verkar vara något fel på dem eftersom locket på fodralet rör sig och känns löst. Jag skulle vilja få hjälp med detta.

Hej Gursimran,

Tack för ditt meddelande, vi är verkligen ledsna att du har fått AirPods med ett löst lock på fodralet, särskilt bara några dagar efter köpet.

Detta är ett fall där garantiservice kan vara relevant, och vi vill hjälpa dig att få detta åtgärdat. För att vi kan starta processen behöver vi uppgifter om köpet, såsom ordernummer eller köpbevis.

Skicka dessa till kundservice@power.se eller ring 08 517 66 000 så tar vi emot ditt ärende och ser hur vi kan lösa det för dig, exempelvis genom garanti eller byte.

Vi hoppas på att få hjälpa dig snabbt!

Mycket nöjd

Mycket nöjd

Hej Rami,

Tack för de fina orden. Det är verkligen roligt att höra att du är mycket nöjd.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Mycket trevligt bemötande av…

Mycket trevligt bemötande av säljaren..sprang upp en trappa o kollade om man kunde beställa hörlurarna online som var slutsålda..Satte en tejp på paketet så det blev lättare att bära på T-banan..

Hej Pelle,

Tack för att du delar med dig!

Det är verkligen roligt att höra om ett så trevligt bemötande och att hjälpen på plats gjorde skillnad. Sådant engagemang uppskattas mycket, särskilt när det lilla extra också följer med.

hörlura

rätt hörlurar

Hej Philip,

Tack för det fina omdömet!

Härligt att höra att det blev rätt hörlurar.

Köupplevelsen

Det kunde gått ut lite info om hur lång tid som estimerades för att komma in.
Det kunde också informeras om vilka saker som fortfarande fanns kvar.
Ni kunde haft lite försäljning/bjudning av mackor eller så längs med kön.
Även möjlighet att ladda mobilen längs med kön hade varit uppskattat.
Men plus för trevlig personal när man väl kom in.

Hej Javier,

Tack för en genomtänkt recension!

Du lyfter flera riktigt bra punkter. Tydligare information om väntetid och vad som finns kvar är något som hade gjort upplevelsen betydligt bättre för alla i kön, och vi tar det med oss. Mackor och laddning längs kön är vi inte sena att hålla med om heller!

Roligt att höra att personalen inne i butiken var trevlig, det gläder oss verkligen.

Super bra butik

Jag var jätte nöjd

Hej Nebojsa,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du var jätte nöjd med butiken.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Tack för säljaren som gav information…

Tack för säljaren som gav information och hjälpte mycket. Han var en snäll kille! Tack en gång till. Ursäkta jag glömde hans namn. Mvh Hasan ÖZKAYA

Hej Hasan Ozkaya,

Tack för de fina orden!

Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och vänlig hjälp i varuhuset. Sådan feedback uppskattas verkligen.

Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd med ditt köp och varmt välkommen tillbaka.

Allt utmärkte

Hej Mohamed,

Tack för de fina orden.

Det är väldigt roligt att höra att allt var utmärkt och att upplevelsen levde upp till förväntningarna.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

När jag kom in fick jag direkt hjälp av…

När jag kom in fick jag direkt hjälp av en väldigt trevlig och kunnig kille.
Han informerade om laddare o övrigt som jag kunde behöva.
TACK!!!

Hej Annalena,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att du fick snabb hjälp och ett trevligt bemötande i varuhuset. Extra kul att hjälpen också gav bra vägledning kring laddare och annat som kunde vara användbart.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Allt gott, Erik på POWER! ⚡

Trots att det var mycket folk pga…

Trots att det var mycket folk pga invigning dagen innan tyckte jag att besöket gick relativt snabbt. Lite förvirring med kassakön, men det ordnade upp sig till slut. Nöjd med mitt besök.

Hej Sandra,

Tack för att du delar med dig.

Vad roligt att höra att besöket ändå gick relativt snabbt trots mycket folk, och att det löste sig med kassakön till slut. Det uppskattas verkligen att du tog dig tid att lämna omdöme.

Väldigt bra service

Väldigt bra service

Hej Susanne,

Tack för de fina orden!

Det är verkligen roligt att höra att servicen var väldigt bra.

Visiterade av väktare

Vi handlade min vänina och jag och blev visiterade av väktare när vi kom ut. Vi blev tvunga att visa vad vi hade köpt ochkvitton .
Vi kommer att returnera det.
Hur förklarar ni det.????vilket fruktansvärd upplevelse!!!

Hej Margarita,

Vi ber om ursäkt för den upplevelse du beskriver i samband med ditt besök. Det är tråkigt att höra att säkerhetsrutinerna vid vår nyöppning skapade en negativ känsla, då vårt mål med eventet var att skapa en positiv och spännande dag för alla våra besökare.

Då vi hade en tillfällig kassaorganisation och väldigt många besökare samtidigt, var dessa rutiner en nödvändig del av vårt arbete för att säkerställa att alla transaktioner hanterades korrekt. Vi beklagar att detta gick ut över din kundupplevelse och vi värdesätter att du berättar för oss hur det kändes, så att vi kan bli bättre i framtiden.

Säljaren löste vårt problem

Säljaren löste vårt problem på ett bra sätt genom att lägga beställningar på telefoner till ett bra pris.

Hej Stefan,

Tack för den fina återkopplingen.

Det är verkligen glädjande att höra att problemet löstes på ett bra sätt och att ni fick hjälp med beställningen.

Vi uppskattar att ni tog er tid att dela er upplevelse med oss.

Okunnig personal på kassan

Jag skulle betala med faktura men kassa personal gav mig kredit kort och sa att det jätte jobb att skapa en faktura för mig.

30 maj 2026

Hej Mallak,

Tack för att du hör av dig till oss. Vi beklagar att bemötandet i kassan inte motsvarade dina förväntningar och att det uppstod problem när du ville betala med faktura. Vårt mål är alltid att hitta de bästa lösningarna för våra kunder.

Vi vill gärna se över ditt ärende för att se om vi kan korrigera detta i efterhand. Kontakta oss gärna med uppgifter kring ditt köp via mail på kundservice@power.se eller per telefon på 08 517 66 000, så hjälper vi dig vidare därifrån.