PolatronOmdömen

TrustScore 2 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kupiłem lornetkę w firmie "POLAZENS" nie jest najgorsza ale wydaje mi się że jest sporo tańsza niż zapłaciłem. Chciałem ją zwrócić ale niestety się nie da bo na maila odpisuje bot i nie podaje adresu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Firma oszust. Nie ma adresu, telefonu, zakupionego towaru nie da rady zwrócić, jedyny kontakt przez email, gdzie odpisuje chyba bot, co i rusz wymyśla problemy z odsyłką, grozi karami manipulacyjny... Se mer

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

60 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Chciałem anulować zamówienie po…

Chciałem anulować zamówienie po godzinie od jego złożenia. Po wysłaniu odstąpienia od umowy problem, żeby podali adres na który należy zwrócić towar. Problem z jakąkolwiek komunikacją, dostaje tylko automatyczne odpowiedzi, w ogóle bez odniesienia się do sprawy.

17 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Przestrzegam wszystkich przed firmą…

Przestrzegam wszystkich przed firmą Polatron! Kupiłam maszynkę do golenia dla męża i niestety ale prezent się nie spodobał i chciałam tę maszynkę zwrócić. Firma nie chce podać adresu zwrotnego na który mam dany produkt odesłać, straszy mnie że potrąci 15% wartości produktu jako opłata manipulacyjna i co trochę to oferuje nowe zniżki aby tylko konsument produkt zatrzymał. Od tygodnia nie są w stanie podać mi adresu na jaki mam wysłać zwrot. Ta firma to porażka, nie kupujcie tam nic bo stracicie pieniądze!

12 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Strona Polatron.net zniknęła

Strona sklepu Polatron.net wygasła. Brak kontaktu z firmą! Po przelewie za produkt firma zniknęła :( Zakupiony produkt dotarł do nas, jednak wrazie problemów, nie ma się do kogo zwrócić z reklamacją. Nie polecam zakupów.

5 december 2025

Popieram wszystkie negatywne…

Popieram wszystkie negatywne komentarze.
Nie można zwrócić towaru, bardzo to utrudniają, mając bliższe magazyny, kaza odsyłać do najdalszego, pisząc że wszystkie opłaty jakie ponieśli przechodzą na Ciebie, nieudane doręczenie lub odmowa to 240 zł wg ich polityki i dzień po zamowieniu nie mogłam anulować go , i kazali mi zrobić odmowę i kuriera,
Właściwie to stoisz w sytuacji iże albo zostawisz sobie bubel, albo nie będziesz miał ani bubla ani kasy zwrotnej bo ukrywają koszty zwrotu, czyli np jakie koszty poniesli za transport w Twoją stronę , tylko Ci piszą że to poniesiesz.

Prowadzę z nimi korespondencję od prawie 2 tygodni bo to rozmowa na zasadzie jak się czujesz - jak się czuje tak się czuję, co się pytasz,

Dramat dramat.
Wykupują artykuły sponsorowane ze swoimi produktami, które są bardzo ponaciagane.

2 december 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Parownica do Ubrań

Parownica od polatron ogólnie mi się podoba, bo to wygodna opcja do szybkiego ogarnięcia ubrań. Muszę jednak zaznaczyć jeden minus: nagrzewa się trochę wolniej, niż się spodziewałem.

6 november 2025

Oszuści

Oszuści. Zamówiłam Polatron Gimbal za 550 PLN, otrzymałam gimbal z temu o wartości 100 PLN . Firma utrudnia zwrot strasząc, że jest to nieopłacalne, nie wystawia też faktury za opłacone zamówienie. Przelew poszedł przez payu i nie ma możliwości weryfikacji firmy. Firma zgłoszona do Europejskiego Centrum Konsumenckiego (UE). Dodatkowo sami tworzą strony z recenzjami swoich produktów, aby wprowadzać konsumentów w błąd.

28 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeżeli przyślą ci coś co nie spełnia twoich oczekiwań i zechcesz to zwrócić, zapomnij o czymś tak oczywistym jak zwrot towaru i zwrot pieniędzy.

Kupiłem dmuchawę A10 Leaf Blower. Parametry pracy podane na stronie zakupowej nie odpowiadają rzeczywistości. Niezadowalająca energia dmuchu - do wydmuchania wilgotnych liści z krótko przyciętej trawy lepiej się nie zabieraj, od razu użyj grabi, będzie szybciej i skuteczniej. Krótki cykl pracy przy pełnym akumulatorze - ok. 15 minut. Długi czas ładowania akumulatora 4,5 Ah - ok. 3 godziny.
Postanowiłem zwrócić towar. Zaproponowali mi upust 10% ceny zakupu i kupienie u nich drugiego akumulatora.
Nie zgodziłem się, poprosiłem o adres do zwrotu towaru. Adresu nie przysłali, zaproponowali 15% upustu. Kiedy odmówiłem i stanowczo zażądałem adresu zwrotu, przestali się odzywać i odpowiadać ma moje maile.
W końcu zgodziłem się na 15% upustu, no bo jak długo można się kopać z koniem. Zwrócili 15% ceny zakupu. Zostałem z czymś co praktycznie jest mi mało przydatne.
Moja rada. Skoro robią problemy ze zwrotem zakupu, lepiej kupić gdzie indziej, a ich omijać szerokim łukiem.

7 november 2025

Dmuchawa do liści

Zakupiłam dmuchawa do liści 30.10.2025 roku, niestety do dnia dzisiejszego brak zamówionego towaru. Wysyłam maile, ale odpowiada bot, że jest wysłany. Nie wiadomo kiedy dojdzie i czy wogle dojdzie, żadnych konkretnych informacji. Sądzę, że wogle nie dojdzie. Nie ma gdzie się odwołać, żadnego numeru telefonu, tylko mail i odpowiedzi bota. Dramat i bezsilność. Nie kupujcie w tym sklepie!

19 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wygodna w codziennym użytkowaniu

Kupiłem kamerę sportową i mini lornetkę. Kamera świetnie się spisuje na rowerze - nagrania są stabilne, a jakość obrazu jest dobra. Lornetka jest lekka i poręczna, w sam raz do plecaka.

25 oktober 2025

Kupiłam depilator IPL za 559 zł

Kupiłam depilator IPL za 559 zł. Pr,y drugim użyciu padł. Chcę to odesłać i czekam na informację gdzie. Myślę że będzie problem ze zwrotem i odzyskaniem kasy. Zobaczymy. Jeśli będzie problem na pewno zgłoszę to odpowiednim organom.

4 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Przestrzegam przed zakupem w tym…

Przestrzegam przed zakupem w tym sklepie.Zamowilsm maszynkę do strzyżenia włosów utopiłam 435zl ,to co przyszło to kpina ,jakieś dziadostwo słabajakość, chińskie dziadostwo nie warte 30 zł. Nie ma adresu sklepu ,kontakt utrudniony piszesz z botem.Zaproponowali ze zwrucą mi 5 % z 435 .Oszuści i złodzieje omijajcie ten sklep POlATRON.

23 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.