Pips Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Artikel kam defekt an Bisher leider keine Rückmeldung vom Verkäufer Problem es war mir in einem Plastikumschlag, man weiß wie Versanddienstleister mit Paketen umgehen. Ich hätte gerne Ersatz f... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super!! Binnen 1 dag reactie toen ik gemaild had dat ik een andere variant van het bestelde product (Earth Rated) had ontvangen. Snel alsnog het juiste product ontvangen en andere product kon ik koste... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Bestelling kon niet helemaal geleverd worden. Daarom kreeg ik mijn geld terug van het deel wat niet geleverd kon worden en een kortingscode voor de volgende bestelling. De rest van de bestelling gewoo... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Duidelijke site, goede prijzen (in ieder geval voor waar ik naar op zoek was), en beloofde levering binnen 1 werkdag bij bestelling voor 17:30 uur. Alleen heb de T&T link nooit ontvangen (ook niet in... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Djuraffär

Skrivet av företaget

Ontdek een breed assortiment van topkwaliteit dierenvoeding, speelgoed, accessoires en meer bij Pip's. Wij bieden alles wat uw huisdier nodig heeft voor een gezond en gelukkig leven!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 52 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

42 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij incomplete bestelling geen oplossing bieden

Ik heb meerdere kattenbakken besteld en hierbij ontbreekt bij beide bakken een onderbak. waardoor deze dus niet bruikbaar is.
Hier over gemaild en er zou nieuwe toegestuurd worden, Dus niet.
Nogmaals gemaild. het zelfde verhaal oh wat vervelend ga het direct in orde maken en versturen. Enkele weken later nog steeds niks.
Eerste levering was snel, maar als er iets niet klopt wel beloven opnieuw te sturen maar niks ontvangen!

3 maj 2026

Redelijk duidelijke product…

Redelijk duidelijke product beschrijving, snelle levering.
Wel mogen er iets duidelijkere foto’s en wellicht wat uitgebreidere beschrijving bij het product. Het was me namelijk nog niet helemaal duidelijk waar de slotjes bovenop de kooi voor waren, ik ging er van uit dat het een soort deurtje zou zijn maar begreep niet of dat dat de volledige voorkant of bovenkant van de kooi betrof. Dat bleek dat de bovenkant te zijn, maar daar kwam ik achter door dezelfde kooi op andere websites te bekijken.

24 mars 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snelle levering. Grit niet stoffig. Lijkt t goed te doen in de automatische kattebak. Geuren worden niet geheel opgenomen.

8 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Totaal niet bereikbaar voor leverproblemen

Een deel van de levering ontvangen (zeer tevreden van), maar er ontbraken drie zaken die ik besteld had. Geen communicatie dat deze drie zaken ontbraken, ook nergens informatie te vinden wanneer de overige dingen geleverd gingen worden. Email gestuurd, nooit respons op ontvangen. Tiental keren proberen telefonisch contact proberen opnemen, en telkens zijn ze niet telefonisch beschikbaar. Jammer dat een bedrijf zo slecht is in communicatie. Ik wacht nog steeds op het tweede deel van mij bestelling. Geen idee of dit ooit mijn huis zal bereiken...

_____

Bijzonder dat er via dit platform wel reacties gestuurd worden, maar mails met vragen onbeantwoord blijven. Tot op heden heb ik nog geen enkele mail gekregen en weet ik niet wanneer mijn bestelling volledig geleverd zal worden.
Misschien dan via deze weg, wanneer komt bestelling 000005480 volledig toe?

23 november 2025
Logotyp för Pips

Svar från Pips

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor deze review.

Wanneer wij een verzending versturen, sturen wij altijd een pakbon mee. Dit gaat via de mail. Daarin staat vermeld welke producten verzonden zijn en welke later geleverd worden.

Vanzelfsprekend ontvangt u de nalevering. Onze klantenservice neemt hierover contact met u op.

Qua telefonisch bereik heeft u gelijk, wij werken eraan om dit te verbeteren.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hondervoer voor volwassene hond…

Hondervoer voor volwassene hond besteld, 2 zakjes voor pups gekregen, telefonisch niet te bereiken, emails niet beantwoord, 150€ kwijt. Ik ga stappen nu maken, want dat kan niet zo zijn

28 november 2025
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Pips

Svar från Pips

Beste,

u heeft dit artikel besteld:

YOURDOG Hondenvoer Ierse Setter Pup 12 KG – Buffel en Kip

Lijkt mij duidelijk dat u pup heeft besteld en ontvangen.

Daarnaast hebben wij van u geen email of telefoontjes ontvangen van.

Wanneer u wilt ruilen dan kan dit zeker. Neem daarvoor dan gewoon contact op met onze klantenservice op

klantenservice@pips.nl

bestelling niet ontvangen

Op dit moment moet ik de bestelling nog ontvangen. Ze hebben ook niet gereageerd op mijn e-mail over de leveringstermijn. De website ziet er verder wel netjes uit.

26 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.