PIATRAONLINE Omdömen

1 392
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Leider hat die gelieferte Ware, in meinem Fall Travertin, absolut gar nichts mit der abgebildeten und beworbenen Ware zu tun. Weder farblich noch qualitativ. Es wurde absolute Billigware bzw. Ausschu... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ii stiam de cativa ani pe cei de la PiatraOnline dar comandasem doar online cateva repere. In 2025 am avut nevoie de materiale pentru doua proiecte mai maricele si am achizitionat de la dansii din s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De la piatraonline am comandat doua feluri de marmura pentru baie si blatul de bucatarie (tot din marmura) a fost facut tot la ei. Marmura din baie ne-am dus si ne-am ales-o singuri din showroom ceea... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

am comandat de 2 ori piatra flexibila si am primit de fiecare data comanda rapid. ambalatata cu grija si plata la livrare. Sunt foarte multumita de produsele lor dar si de personalul amabil si bine... Se mer

Företagsinformation

1. Inredningsarkitekt
  2. Trädgårdsbutik
  3. Butik med vardagsrumsmöbler

Skrivet av företaget

PIATRAONLINE is a Romanian brand launched in 2007 by Rock Star Construct, a company that imports and distributes natural stone and decorative products in Romania and Europe. Piatraonline.ro was the first online platform in Romania dedicated exclusively to natural stone for interior and exterior design. Since 2017, we are the only company in Romania dedicated to natural stone that has the full version of the site in English - piatraonline.com.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 392)

51 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Good job

Beautiful experience. The presence of professionalism.

9 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Va multumim pentru cuvintele frumoase !

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Very good communication with Loredana…

Very good communication with Loredana Neagu!!!
Every order is professionally approached that includes helpful instructions and recommendations.
Various and high-quality products offer for our needs.
Its a pleasure to work with you

7 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Thank you so much for kind review and Loredana's appraisal. We strive to maintain our customers happy. We hope your decoration project turned out as expected and we are looking forward to your next visit!

Recomand

De data aceasta . Foarte ok

6 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Va multumim pentru review-ul favorabil. Mult succes cu proiectul de amenajare!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Foarte slab raspunsul consilierului…

Foarte slab raspunsul consilierului caruia i-am cerut o oferta pt 230mp de granit. Mi-a promis ca va reveni cu raspuns pt ce variante sunt disponibile si nu am primit niciun semnal. Dezamagitor.

5 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Domnule Silviu, conform celor discutate si stabilite cu consilierul alocat dvs., oferta va fusese transmisa pe una din cele 2 adrese de e-mail pe care ni le-ati furnizat. Suntem dezamagiti pentru evaluarea primita si ne dorim sa ne mentinem clientii multumiti.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Comanda si transport blaturi de travertin

Am comandat/ rezervat 3 blaturi de travertin. Nu numai ca am primit alte blaturi, dar acestea erau si ciobite in zonele in care au fost prinse ptr transport. Am cerut schimbarea lor, mi-au fost schimbate dar mi s-a cerut sa platesc eu transportul (700 lei ptr max 10km). In final, desi am platit eu transportul (fara a avea eu vreo vina ptr ciobirea blaturilor), am primit alte doua blaturi, tot ciobite. Ce era sa fac sa mai platesc 700 lei sa primesc alte blaturi ciobite?

4 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Suntem foarte dezamagiti din cauza celor relatate si va asiguram ca acesta nu este modul de lucru obisnuit la PIATRAONLINE. Daca exista o problema in ceea ce priveste placile, la receptia marfii va rugam sa faceti o fotografie cu problema, pe care o expediati impreuna cu datele comenzii (nr. de factura, numele, etc.), pe adresa de email office@piatraonline.ro, cu notificarea in prealabil a consultantului PIATRAONLINE care s-a ocupat de comanda dvs. In acest caz, aveti optiunea de a refuza comanda, adica sa nu faceti receptia (caz in care transportul catre depozit este responsabilitatea noastra) sau, daca acceptati livrarea si va razganditi ulterior, costul transportului va revine in totalitate. Ne straduim sa analizam in foarte scurt timp fiecare posibila problema si sa va raspundem in timp util. Pentru acest tip de sesizare mai puteti folosi si adresa de e-mail conciliere@piatraonline.ro. Prin tot ceea ce facem, dorim sa ne mentinem clientii multumiti, de aceea am aprecia daca ne-ati oferi o a doua sansa pentru a va convinge.

5 stars

Atitudinea vânzătorului a fost ok. Mi-a oferit alternativa pt cumpărarea produsului desi nu puteam sa ajung în posesia lui prea curând din diverse motive. Shop-ul arata foarte bine. Angajații sunt deschiși și sociabili. Produsul e perfect. O sa revin cu o noua comanda. Mulțumesc piatraonline!!

4 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Prin acest review ati reusit sa ne faceti ziua mai frumoasa! Va suntem recunoscatori pentru cuvintele frumoase si va multumim pentru ca le-ati facut publice. Ganduri bune!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Daca s-ar fi si livrat comanda facuta…

Daca s-ar fi si livrat comanda (912147) facuta de mine in urma cu 10 zile, poate as fi avut pentru ce sa dau rating. Asa, nu stiu nici macar daca merita 1 stea. Pacat de produsele frumoase, daca nu exista oamenii care sa le gestioneze.

2 april 2021

Svar från PIATRAONLINE

Suntem dezamagiti pentru experienta mai putin placuta si va asiguram ca este o situatie exceptionala. Va rugam sa ne transmiteti numarul dvs. de comanda pentru verificari. Prin tot ceea ce facem, ne dorim sa ne mentinem clientii multumiti, de aceea am aprecia daca ne-ati oferi o a doua sansa pentru a va convinge.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Svar från PIATRAONLINE

We are deeply sorry and we apologize for any inconvenience caused. We would like to investigate this further to find out what really happened. Please provide us your order number and we will do our best to assure you of our best intentions.

Svar från PIATRAONLINE

Domnule Purcarea, aceasta nu este o situatie obisnuita la PIATRAONLINE. Va rugam sa ne transmiteti numarul dvs. de comanda pentru verificari suplimentare. Ne dorim numai clienti multumiti si am apreciao a doua sansa din partea dvs.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

neseriosi

neseriosi. am cumparat 4 placi de ardezie si au venit ciobite, si 2 de un fel, 2 de alt fel.
produsele de curata nu sunt bune de nimic.
am comandat un praf de curata care se foloseste impreuna cu un alt produs si a venit decat unul

31 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Suntem dezamagiti pentru evaluarea primita si ne dorim sa aflam mai multe detalii despre sursa nemultumirii dvs. Va rugam sa ne transmiteti numarul de comanda pentru clarificari. Ne dorim sa ne mentinem clientii fericiti si am aprecia daca ne-ati oferi o a doua sansa pentru a va convinge.

Promptitudine

Promptitudine, seriozitate, calitate!

31 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Va multumim pentru review-ul favorabil. Mult succes cu proiectul de amenajare!

colaborare Iulian

Am colaborat excelent cu Iulian Fintoiu. Am avut comenzi complicate, cu piese speciale, cu suplimentari, cu reconfigurari, etc., si le-a facut fata. Stie materiale, stocuri, raspunde la telefon si transmite imediat documentele solicitate. Ca si proiectant/designer, aleg sa ramana consultantul meu in materie de piatra si pentru urmatoarele comenzi.

30 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Cu acest review ati reusit sa ne faceti ziua mai frumoasa! Va suntem recunoscatori pentru cuvintele frumoase, alaturi de aprecierile la adresa colegului nostru Iulian si va multumim pentru ca le-ati facut publice. Ganduri bune!

Neserioși...

29 mars 2021

Great customer service

Cozy atmosphere, helpful personnel, well organized shop.

27 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Thank you so much, Mr. Florea. We are grateful that you took the time out to leave us a review.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

26.03.2021 am fost pt prima data la…

26.03.2021 am fost pt prima data la showroom, incantati de profesionalismul angajatilor, respectiv Iulian...multumim pt rabdare si sfaturule utile pe care ni le-a dat, gama de produse prezentate.
Sincer mi-as fi dorit sa vad mai multe lucrari realizate cu produsele expuse.
O experienta ok...acum astept oferta si sa ne certam la preturi :)

26 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Va multumim pentru review-ul favorabil. Va invitam sa reveniti pentru a vizita si etajul showroom-ului dar si pavilionul exterior, unde veti putea putea admira o gama larga de lucrari, #generatoaredeinspiratie pentru clientii care ne viziteaza.

Servicii multumitoare.consilierul f…

Servicii multumitoare.consilierul f amabil si profesionist. Tefuxa sa si mentioneze numele . Felicitari !

25 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Va multumim pentru ca v-ati facut timp sa ne scrieti acest review favorabil.
Suntem incantati pentru ca experienta avuta s-a ridicat la inaltimea asteptarilor

Crapata peste 10 la Sura

Crapata peste 10 la Sura, inghetata ,a trebuie SA descarc la mana , SA Mai crapat cel Putin 7 la suta

25 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Va multumim pentru feedback.
Ne pare foarte rau pentru ca nu ati avut o experienta pe masura asteptarilor dvs.
Va asiguram ca este o situatie expceptionala si facem tot posibilul sa o evitam pe viitor.
Daca mai aveti si alte comentarii sau sugestii pentru noi, le asteptam pe adresa: office@piatraonline.ro.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Magazin complet solutii rapide si f…

Magazin complet solutii rapide si f profy recomand

24 mars 2021

Svar från PIATRAONLINE

Tocmai ne-ati facut ziua mai frumoasa! Va suntem recunoscatori pentru cuvintele frumoase si va multumim pentru ca le-ati facut publice.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.