Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn hond is erg kieskeurig als het om brokken gaat, maar sinds we deze hebben gevonden eet ze eindelijk met smaak! Ze heeft nog nooit zo goed gegeten. Ook de snacks zijn een groot succes. Echt een aa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel en keurig verzonden, onze hond is heel blij met alle nieuwe snacks en sinds hij de zalmolie door zijn eten krijgt, eet hij met veel meer smaak en zijn huid is echt lekker zacht geworden. :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Deze tijdelijke aanbieding van kauwstaven met extra korting was zeer welkom. Wij gebruiken er dagelijks twee, dus dat kwam goed uit. De kauwstaven zijn van goede kwaliteit en vergelijkbaar met degen... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik vind het prettig om op de hoogte gehouden te blijven met betrekking tot de status van mijn bestelling. Petfactor liet me de nodige statusupdates weten tot en met de track & trace code. Helemaal... Se mer

Företagsinformation

1. Djuraffär

Skrivet av företaget

Welkom bij Petfactor! De online speciaalzaak waar je alles vindt voor jouw hond of kat. Wij verkopen niet zomaar alles. Wat je bij ons vindt is zorgvuldig geselecteerd om de juiste zorg aan jouw huisdier te geven. Keuzehulp voor het juiste voer of snacks Je wilt het beste voor jouw huisdier. Maar door het grote aanbod zie je door de bomen het bos niet meer. Welk voer of snack is het meest geschikt voor jouw huisdier? We denken graag met je mee, bij twijfel of vragen neem gerust contact met ons op via info@petfactor.nl of chat direct met ons via de whatsapp button op onze website! Onze merken Wij kiezen onze merken zorgvuldig, want we staan voor de kwaliteit die we bieden. Daarom verkopen we alleen merken waarop kwaliteit voorop staat, wij willen alleen het beste voor jouw huisdier! Wij staan voor je klaar! Heb je een vraag over een product? Of hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? We staan graag voor je klaar met deskundig advies. Je kunt gebruik maken van de whatsapp button of stuur je vraag via info@petfactor.nl en je ontvangt dezelfde (werk)dag nog een reactie. Volg je ons? Wil je op de hoogte blijven van scherpe aanbiedingen en regelmatig tips krijgen voor de verzorging van jouw huisdier? Volg ons dan via Facebook en Instagram. Hier plaatsen we ook regelmatig leuke winacties!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Goede service na vergissing

Er was bij Petfactor een vergissing gemaakt bij mijn bestelling, maar vlot, vriendelijk en goed rechtgezet. Producten die ik bestelde hadden goede prijs/kwaliteit.

1 december 2025

Svar från Petfactor

Dank voor het begrip. We doen ons best om fouten direct goed op te lossen, fijn dat dat zo is overgekomen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit voor een (met korting) mooie prijs

Deze tijdelijke aanbieding van kauwstaven met extra korting was zeer welkom.
Wij gebruiken er dagelijks twee, dus dat kwam goed uit.
De kauwstaven zijn van goede kwaliteit en vergelijkbaar met degene die wij altijd in een grote hoeveelheid kopen bij een andere verkoper.

27 november 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Petfactor

Mooi dat de aanbieding goed van pas kwam. Fijn dat de kwaliteit aan de verwachting voldoet!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superblij met deze bestelling!

1 december 2025
Omdöme utan inbjudan

Svar från Petfactor

Fijn dat de zalmolie van Kapitein Jacob zo’n positief verschil maakt. Puur en natuurlijk, precies zoals bedoeld!

Top bedrijf

Gewoon topproducten voor onze woefjes, ze smullen ervan.
Vandaag besteld en morgen in huis.
Kortom niks negatiefs te melden.

30 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.