Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en rigtig god og konstruktiv pensionsrådgivning af Penlys rådgiver, Ole Dalsgaard, med gode ideer til optimering. Jeg er yderst tilfreds og vil anbefale Penly til andre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Første (gratis) online møde var en god oplevelse. Har booket et møde mere, og er spændt på udbyttet. Rart at få ro i maven ved at have en uvildig professionel ind over.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min mand og jeg har netop haft et rådgivnings møde vedr. nedsparing og pension med en meget engageret og kompetent rådgiver, Kourosh. Af samme grund har vi booket opfølgning, så vi kan få overblik... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det var godt at få fokus på de “brikker” der er at flytte med i relation til pension. Desuden gav det en ide om mulighederne i den sammenhæng. Det er lidt poppet med penge der er fundet - særligt når... Se mer

Företagsinformation

1. Finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Vi ønsker at give alle danskere inspiration og handlekraft til at træffe økonomiske valg, der gør at du får mere ud af dine penge - hele livet igennem. Vi udvikler unikke digitale værktøjer, som gør dig klogere og mere bevist om dine muligheder. Tag ejerskab over din økonomi med Penly.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stor tak til Trine for et godt online…

Stor tak til Trine for et godt online møde i går. Jeg havde booket et møde via Tænk medlemsskab og havde lavet pensionstjek og stillet nogle spørgsmål på forhånd. Trine var forberedt til vores korte møde og havde nogle gode råd ift optimering. Jeg følte mig i gode hænder og kommer helt klart igen.

18 oktober 2024

Kære Eva

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du følte dig i gode hænder under dit møde, og at du har fået hjælp til optimeringen af din pension. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at forberede spørgsmål på forhånd – det gør altid vores møder endnu mere relevante.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde et super godt møde og har fået…

Vi havde et super godt møde og har fået et par gode, brugbare råd vi tager med os.

18 oktober 2024

Svar från Penly

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig, at I havde et godt møde, og at I fandt rådene brugbare. Vi er altid glade for at kunne hjælpe, og det er dejligt at høre, at I tager noget værdifuldt med jer fra mødet.

Hvis I har brug for yderligere rådgivning eller spørgsmål i fremtiden, er I altid velkomne til at kontakte os.

Penison

Tak en overskuelig og let forståelig rådgivning om min pension. Jeg har allerede foretaget lidt ændringer, og vil ikke tøve med at kontakte jer en anden gang.

16 oktober 2024

Kære Britta

Tusind tak for din flotte anmeldelse!.Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt rådgivningen overskuelig og let forståelig. Det er dejligt at vide, at du allerede har foretaget nogle ændringer, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis du har brug for det igen.

Tak for din tillid, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.

Fik svar på mine spørgsmål,

Fik svar på mine spørgsmål,
Super service.

15 oktober 2024

Kære Per

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du fik svar på dine spørgsmål.

Tak for at dele din oplevelse her.

Værdifuld vejledning af Trine

Værdifuld vejledning af Trine, hvor hun gør opmærksom på en hensigtsmæssig ændring af pensionsopsparing. Jeg bliver også vejledt i hvilke livsændringer som vil gøre det relevant med ny sparring. Planen giver super god mening og gør mig tryg.

14 oktober 2024

Kære Kaja

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse og for de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at mødet har givet dig tryghed og klarhed.

Hvis du på noget tidspunkt har brug for yderligere sparring, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen.

Fine samtaler med Trine

Fine samtaler med Trine hvor vi også bestilte en nedsparingsplan som blev gennemgået og efter gennemgangen fandt vi ud af vi var "rigere" end vi troede.
Fik masser af gode råd og har nu overblik over vores økonomi og muligheder.

10 oktober 2024

Kære Ole

Tusind tak for din positive anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse hos os. Vi er glade for at høre, at samtalerne har givet jer et nyt overblik over jeres økonomi og muligheder. Det er intet mindre end fantastisk at at høre, at I føler jer “rigere” og bedre rustet til at træffe fremtidige økonomiske beslutninger.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig og professionel rådgivning med…

Venlig og professionel rådgivning med god forståelse for vores spørgsmål

9 oktober 2024

Svar från Penly

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at I har fået venlig og professionel rådgivning, og at I har oplevet at rådgiveren har været i stand til at forstå jeres spørgsmål.

Tusind tak for at tage dig tid til at dele jeres oplevelse.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Venlig og kompetent rådgivning.

Fik en utrolig sød og kompetent rådgivning, som jeg var helt tryg ved. Jeg var først på deres gratis webinar og havde efterfølgende et onlinemøde, hvor vi heldigvis konkluderede, at alt var som det skulle være, og der derfor ikke var behov for yderligere p.t.

30 september 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Lis 🌟

Vi er virkelig glade for at høre, at du følte dig godt vejledt og tryg gennem hele forløbet – det betyder meget for os. Det er jo altid dejligt, når alt viser sig at være, som det skal være, og der ikke er behov for yderligere behandling.

Vi sætter en ære i at give ærlig rådgivning, og det er dejligt, når vi kan konkludere, at alt er i orden, uden at du behøver gå videre med noget betalt.

Endnu en gang tusind tak for dine pæne ord – vi er altid klar til at hjælpe, hvis du skulle få brug for det.

Udbytterig samtale

Jeg havde en rigtig god indledende gratis samtale med John (online), der bl.a både gav forslag og ideer om muligheder i forbindelse med nedsparing. Også konkrete ting.
Jeg valgte derfor også at bestille nedsparingsplan, da jeg mangler sparring for at opnå optimal pensionsøkonomi. Jeg tror at udgiften hurtigt er tjent hjem, og det giver ro i maven.

25 september 2024

Svar från Penly

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at I havde et godt møde og at du har fået konkrete forslag og ideer, som kan hjælpe dig i din planlægning.

Kære Bjarne

Det er dejligt at høre, at du nu har valgt at tage næste skridt og bestille en nedsparingsplan.

John og resten af vores team ser frem til at fortsætte rådgivningen og hjælpe jer med at realisere jeres mål.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En venlig og informerende samtale

En venlig og informerende samtale om mine muligheder for at få mest muligt ud af min pension.

18 september 2024

Kære Hanne

Tusind tak for, at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god samtale med en af vores tilknyttede rådgiver omkring dine pensionsmuligheder.

Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres pension.

God samtale

Havde en god, kort samtale med John (online), der bl.a både gav forslag og tanker om muligheder ifm pension/ fortsat arbejde.
Jeg valgte derfor også at bestille nedsparingsplan, da det vil mig større ro at have god kontrol med - og planer - for økonomien, uanset om jeg fortsætter med at arbejde eller ej.
Mvh Anni

3 september 2024

Kære Anni

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du havde en god og konstruktiv samtale med John, og at hans forslag og råd har hjulpet dig med at få større ro omkring din økonomi og pensionsplan.

Vi er glade for, at vi kan være med til at sikre, at du har god kontrol og klarhed, uanset om du vælger at fortsætte med at arbejde eller ej.

Velforberedt

Velforberedt. God samtale

2 september 2024

Kære Majken

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede samtalen som både velforberedt og god. Det betyder meget for os, at vi kan give vores kunder den bedst mulige rådgivning.

Anbefaler et møde

Anbefaler et møde

29 augusti 2024

Hej Anette

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du kan anbefale vores møde med rådgiverne. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din feedback. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Et god samtale med en behagelig og…

Et god samtale med en behagelig og venlig person, der kunne give mig værdifuld viden som jeg kan bruge til noget.

21 augusti 2024

Svar från Penly

Tusind tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du fik værdifuld viden med på vejen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jørgen hadde forberedt seg godt og ga…

Jørgen hadde forberedt seg godt og ga på kort tid oversiktlig gode råd.

31 juli 2024

Svar från Penly

Tusind tak for de fem flotte stjerner og de pæne ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået en masse ud af dit møde med Jørgen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Gratis tlf. rådgivning

Gratis tlf. møde med Penly med rådgivning om start af min folkepension, samt egen opsparede pension og ratepensions udbetaling samtidig. Hvad er vigtigt at tilrettelægge fremover, så jeg får mest ud af pensionerne og hvad modregnes i hinanden??

8 juli 2024

Svar från Penly

Det lyder til at du har fået dejlig meget ud af din gratis snak med en af vores rådgivere.

Tak for dine 5 flotte stjerner og for at dele din oplevelse.

God opstartsrådgivning

God opstartsrådgivning og glæder mig til det videre forløb med meget kompetent rådgiver.

12 juni 2024

Kære CS

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft et godt opstartsmøde og at du har lyst til at fortsætte med yderligere rådgivning.

Tak for at dele din oplevelse.

Penly - God opstartsrådgivning

Efter 15 minutters uforpligtende samtale, jeg var yderst tilfreds med, har jeg booket Penly som uvildig pensionsrådgiver. Jeg er sikker på, udgiften til rådgivning er godt givet ud! 😊

24 juni 2024

Kære Anita

Tusind tak for tilliden. Vi er glade for at høre, at du har haft en god samtale og er tryg ved at gå videre.

Tak for at dele din oplevelse af Penly.

God vejledning

Fik en rigtig god vejledning og fornemmelse af, hvordan de næste 20 år kan se ud rent økonomis og gå fremtiden trygt i møde

19 juni 2024

Svar från Penly

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået en god fornemmelse af din økonomiske fremtid. Tak fordi du deler det med os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik en rigtig god hjælp og vejledning

Fik en rigtig god hjælp og vejledning. Der sikrede mig flere penge i det daglige. Så TUSIND TAK.

17 juni 2024

Svar från Penly

Det er vi så glade for at høre. Det er lige præcis det vi gerne vil hjælpe vores kunder med. Tusind tak fordi du delte det med os.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.