Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en rigtig god og konstruktiv pensionsrådgivning af Penlys rådgiver, Ole Dalsgaard, med gode ideer til optimering. Jeg er yderst tilfreds og vil anbefale Penly til andre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Første (gratis) online møde var en god oplevelse. Har booket et møde mere, og er spændt på udbyttet. Rart at få ro i maven ved at have en uvildig professionel ind over.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min mand og jeg har netop haft et rådgivnings møde vedr. nedsparing og pension med en meget engageret og kompetent rådgiver, Kourosh. Af samme grund har vi booket opfølgning, så vi kan få overblik... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Det var godt at få fokus på de “brikker” der er at flytte med i relation til pension. Desuden gav det en ide om mulighederne i den sammenhæng. Det er lidt poppet med penge der er fundet - særligt når... Se mer

Företagsinformation

1. Finansiella tjänster

Skrivet av företaget

Vi ønsker at give alle danskere inspiration og handlekraft til at træffe økonomiske valg, der gør at du får mere ud af dine penge - hele livet igennem. Vi udvikler unikke digitale værktøjer, som gør dig klogere og mere bevist om dine muligheder. Tag ejerskab over din økonomi med Penly.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Super god vejledning

15 min vejledning i optimering af min pension; selvom det var kort tid, blev jeg opmærksom på områder, som der kan optimeres på - og lyst til at fordybe mig mere og blive oplyst, så jeg selv kan tage stilling. Super god indgangsvinkel til at blive klogere på min pension. Ser frem til næste møde

7 februari 2025

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at de 15 minutters gennemgang gav dig både indsigt og motivation til at dykke endnu mere ned i din pension. Det er netop vores mål – at give klarhed og overblik, så du selv kan tage de bedste beslutninger for din økonomi.

Vi glæder os til at hjælpe dig videre i processen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En venlig, konstruktiv og informativ snak

En venlig, konstruktiv og informativ snak, som jeg blev meget klogere af. Kan anbefales :)

9 januari 2025

Svar från Penly

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi er så glade for at høre, at du havde et godt møde, som gjorde dig meget klogere. Det betyder meget for os at høre, at vi faktisk gør en forskel og for vores kunder.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse og dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god og personlig rådgivning

Super god og personlig rådgivning. John gav sig god tid til at forklare og give et overblik over de midler vi har. Også hvilken vej vi skal gå, for at kunne indfri drømmen om at gå tidligere på pension. Super møde.

2 januari 2025

Kære Mette

Tak for de 5 flotte stjerner. Vi er glade for at høre, at rådgivningen hjalp med at skabe overblik og give jer en retning i forhold til jeres drømme om en tidligere pension.

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse.

De bedste hilsener

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kompetent og forståelig online møde

Kompetent og forståelig online møde. Vil anbefale videre.

19 december 2024

Kære Else

Tusind tak for din flotte anmeldelse og ikke mindst for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du fandt rådgiveren kompetent og indholdet forståeligt.

Vores mål er netop at gøre pension og økonomi mere overskueligt, så vores kunder kan træffe de bedste beslutninger for fremtiden.

Professionel og i øjenhøjde

Venlig og professionel rådgivning, og jeg blev mødt i øjenhøjde. At få skabt et overblik giver mig overskud til at få det bedste ud af mine midler.

13 december 2024

Kære Kristine

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du følte dig mødt i øjenhøjde og oplevede venlig og professionel rådgivning. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det betyder rigtig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Tak for din tillid og de pæne ord. Vi ser frem til at hjælpe dig videre, hvis du skulle få brug for det.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for en god vejledning 👏

10 december 2024

Kære Liss

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har fået god vejledning.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak til Kouroch for et godt…

Tak til Kouroch for et godt introduktionsmøde.
Netop blevet pensionsberettiget og har svært ved at få styr på økonomien og skatten mht min pension.
Har arvet en pæn sum penge. Har pårørende som sagtens kan hjælpe mig med at investere, men som ikke kender pensions og skatteregler. Investerings beskatning mm
Kouroch tog sig god tid og gennemgik både min pension og mine investeringer på en god og forståelig måde.
Har fuld tillid til at han kan hjælpe mig med at få lavet en god nedsparingsplan.
Kirsten

2 december 2024

Kære Kirsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du fik indblik i både din pension og dine investeringer på en måde, der var let at forstå.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at lave en god nedsparingsplan.

De bedste hilsener,

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg fik svar på det meste.

29 november 2024

Svar från Penly

Tak for din anmeldelse, Lars. Det glæder os, at du på bare 15 minutters gratis møde har fået svar på det meste. Det er dejligt at høre, at vi har kunnet hjælpe dig på så kort tid. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os.

Fin opstart

Et rigtigt fint opstartsmøde med Trine. Fik en god oplevelse som gjorde at vi arbejder videre med en pensionsplan.

22 november 2024

Kære Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at opstartsmødet var en god oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig videre i processen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nedsparingsplan til og efter pension

Jeg havde et givtigt møde med John, som kunne komme med forslag til, i hvilken rækkefølge vores midler skal bruges, samt ændringer til pensionsudbetalinger, så vi får mest mulig ud af pengene og sparer gebyrer. Hvis vi følger planen (som vi efter overvejelse har igangsat) vil vi have en pæn sum penge hvert år, samt opnå en stor økonomisk gevinst. Det er fint at få pensions råd af banken, men de skal jo også tjene penge og er måske ikke altid de mest fordelagtige for deres kunder, så jeg kan kun anbefale at benytte Penly til at få lavet en nedsparingplan til pensionen. Vi er meget tilfredse med Penly.

6 november 2024

Kære Rene

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord om. Det betyder meget for os, at I føler jer godt hjulpet og trygge ved den plan, vi har lagt sammen. Vi er glade for, at vi kunne bidrage til at optimere jeres pensionsudbetalinger og skabe økonomisk overblik.

Det er netop vores mål at levere uvildig rådgivning, der sætter jeres behov først – så det glæder os at høre, at det har været værdifuldt for jer.

Endnu en gang tak for jeres tillid og anbefaling.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Informativ og grundig gennemgang.

Informativ og grundig gennemgang.
Behagelig tilstedeværelse i mødet.

18 november 2024

Kære Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for, at du fandt gennemgangen både informativ og grundig. Det betyder meget for os at skabe en tryg og professionel oplevelse for vores kunder.

Vi står altid klar til at hjælpe dig igen, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning i fremtiden.

god og kompetent vejledning

god og kompetent vejledning. tak for det

12 november 2024

Kære Jes

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for de rosende ord. Vi er glade for, at du oplevede vores vejledning som god og kompetent. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback, og vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen i fremtiden.

Kompetent rådgiver

Kompetent rådgiver, der gav en meget tilfredsstillende og indlevende mødeoplevelse.

11 november 2024

Kære Flemming

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede rådgivningen som kompetent og indlevende, og at mødet levede op til dine forventninger.

Forventning blev indfriet.

Forventninger til mødet blev indfriet.
Personlig tilstedeværelse og fagligheden var målrette.

8 november 2024

Kære Kjeld

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at mødet levede op til dine forventninger, og at både den personlige tilstedeværelse og fagligheden var målrettet dine behov. Vi ser frem til at kunne assistere dig igen i fremtiden.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse af en kort…

Rigtig god oplevelse af en kort rådgivning, hvor vi nåede lidt omkring det hele. Så stor tak til Trine for et godt omline møde

8 november 2024

Kære Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi er glade for at høre, at du fik værdi ud af rådgivningen, og at Trine kunne hjælpe dig godt videre på kort tid.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig igen, når behovet opstår.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god oplevelse af en kort 15 min…

Rigtig god oplevelse af en kort 15 min session, hvor jeg på en rar og behagelig måde fik vendt op og ned på min egen - indtil dato ;-) - enestående plan for de sidste år i mit arbejdsliv. Jeg kan varmt anbefale at tage kontakt til Penly for rådgivning ved den mindste tvivl.

5 november 2024

Kære Lone

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at vores 15-minutters session kunne give dig nye perspektiver og skabe klarhed i din plan for de sidste år af arbejdslivet. Hos Penly er det vores mål at skabe tryghed og give værdifuld rådgivning, og det er dejligt, at det har haft en positiv betydning for dig.

Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ser frem til at hjælpe dig og andre med spørgsmål omkring økonomisk planlægning.

Tusind tak for at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os og andre – det betyder virkelig meget.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig god og konkret rådgivning som er…

Rigtig god og konkret rådgivning som er let at forstå.

30 oktober 2024

Kære Berit

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du fandt rådgivningen både konkret og let at forstå. Det er vores mål at gøre økonomisk rådgivning tilgængeligt og meningsfuldt for alle vores kunder.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget kyndig og venlig rådgivning med…

Meget kyndig og venlig rådgivning med et helhedsperspektiv.

30 oktober 2024

Kære Birte

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede rådgivningen som både kyndig og venlig, og at vi kunne give dig et helhedsperspektiv. Det er netop vores mål at sikre, at vores kunder får den bedst mulige rådgivning med udgangspunkt i deres samlede økonomiske situation.

En god oplevelse

En god oplevelse
John var velforberedt i forhold til de spørgsmål og den info, jeg havde sendt forud for vores online møde i dag. Jeg fik klare og kompetente svar og en sparring, som jeg er ovenud tilfreds med

24 oktober 2024

Kære Ove

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at John kunne give dig den sparring og de svar, du havde brug for.

Vi gør os altid umage med at være godt forberedt, så vores rådgivning kan være præcis og kompetent.

Rigtig god sparring

Jeg havde et glimrende 15 minutters møde med Trine, som hjalp med at sætte en overordnet retning for hvordan vores penge skal fordeles de kommende år. Kan varmt anbefale dem!

21 oktober 2024

Kære Dennis

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft et glimrende møde, og at vi kunne hjælpe med at skabe en klar retning for din økonomi de kommende år. Det betyder meget for os, at du kan anbefale vores rådgivning videre, og vi sætter stor pris på din feedback.

Vi står altid klar, hvis du har brug for yderligere sparring fremover.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.