Väldigt bra rakt igenom! Datorn fungerar perfekt. Valet av komponenter dubbelkollades redan på hemsidan för kompatibilitet, sedan får man följa hela processen dag för dag när de bygger datorn, testar... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Tillverkare av specialbyggda datorer och laptoppar med hög prestanda. Skräddarsy din perfekta PC eller laptop för gaming med vår avancerade konfigurerare.
Trompenburgstraat 4, 6412 ZH, Heerlen, Nederländerna
- 0406-286 229
- info@pcspecialist.se
- pcspecialist.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
OK PC
Jag tyckte PC var bra när jag fick den men leveransen tog 1,5 vecka fick paketet den 9/3 och skickades 1/3

Återkoppling leverans upplevelse
Vi beställde datorn precis vid ny år och leverans tog tid (2-3 veckor). Däremot transparensen om vanliga ledtider hjälpte till att förstå och visa tålamod. När jag hade frågor fick jag snabba svar.
Så +poäng för leverans upplevelse trots vad jag uppskattade som en ganska lång ledtid.
Vad gäller order process, jag använde bara chatten för frågan om spec och det var inte så effektivt för att få bra svar. Det är tekniskt jag är okunnig. Det är svår att få mina frågor rätt. Ringa skulle bli mer effektivt tycker jag. Eller försöker mer stötande, öppna frågor i chatten. En allmän bedömning om min konfiguration skulle bli intressant.
Jag fick dator är vi ör nöjda. Jag ställde frågan hur man kan stänga av de belysning. Men fick inget svar. Det tyckte jag lite synd i jämförelse med min upplevelse för order och leverans.
glömde att sätta in ram.
fick min dator som inte hade några ram i, har nu väntat i flera veckor utan något besked då det "utreds internt".

Svar från PCSpecialist
Datorn var precis som jag hade tänkt…
Datorn var precis som jag hade tänkt mig och kundtjänsten var hjälpsam.
Tack för hjälpen
Till slut har jag en bra bedömning av företaget. I början var det några problem men jag märkte att de riktigt ville hjälpa och de gjorde allt möjligt för att mina bekymmer lösas. Nu systemet funkar utmärkt utom en sak. Datorn ser inte 5 Ghz wifi, bara 2,4 Ghz. Jag skulle behöva det och om jag inte kan lösa problemet själv ska vända mig till dem igen.
Super nöjd
Det har varit en mycket bra och informativ tid från beställning till leverans. Mycket proffsigt agerande, och snabb hjälp när man hade frågor. Rekommenderas å det varmaste om man ska beställa en byggd dator. Väntan från köp till leverans har känts tryggt och jag är super nöjd.
Smidig och snabb leverans
Smidig och snabb leverans. Smidig och snabb installation.
Vi har haft problem med extremt högt fläktljud och önskat hjälp från supporten. Supporten är artiga och trevliga men har inte kunnat hjälpa. Vi har fått felsöka och ta hjälp från annat håll. Nu funkar det hyfsat.

Lätt att handla
Lätt att handla, köpte en färdigbyggd stationär dator.
Eftersom min gamla krånglade, så trodde jag att detta skulle gå fortare än att bygga en. Det gjorde det också, tror jag. Men jag fattade aldrig att de fanns i England och en veckas leverans. Detta borde vara lättare att förstå på eran hemsida.
Skulle också vilja välja hur den ska levereras/hämtas. Följde leveransen på nätet och fick ett leverans datum. Men den kom en dag tidigare, ren tur att jag var i närheten och kunde ta emot datorn genom att träffa chauffören på stan.
Men är i det hela nöjd med leveransen.
Bra kundhjälp o pålitlig
Var min första egna pc. Var osäker på hur jag skulle göra, ville inte bygga en helt själv för riskerna att delar skadas. Så kollade runt o hittade er. Fortfarande en pc man själv har fått styra o välja i men haft hjälpen o säkerheten av proffs. De enda som var ett ”negativt” var betalningen, gick inte o få till de på ett par dagar men tillslut fick vi hjälp. Men pc’n är här o den funkar underbart, ska sätta in ett likadant SSD fast 500gb då. Tack!
Funkade fint förutom en grej
Allt var bra och fint förutom en grej. Fläktarna var på med full fart när jag väl startade den, och det ändrades ej under körning. Jag fick gå in i BIOs och ändra deras styrning från DC till PWM, då blev det bra
Överlag fungerade det bra
Överlag fungerade det bra, kundtjänst svarade snabbt, var kunniga, och hade tid att diskutera lösningar innan köp. Leveransen var också ok. Enda punkt till förbättring var att jag frågade om de kunde lämna möjlighet i datorn att koppla in fler hårddiskar, men detta fanns inte direkt installerat. Visserligen fanns möjlighet att sätta in egna kablar, men att dra dem genom chassit är svårt när det väl är byggt, hade varit mycket bättre om det redan hade gjorts.
PCSpecialist ja, FedEx nej
PCSpecialist: Toppen, smidigt, jag betalade extra för snabbare 3 dagars byggtid och fick pengarna tillbaka för den trots att det bara tog en halv dag extra - stor eloge för det!
Tyvärr blir det dock stort minus för att de använder FedEx som leverantör - usel paketspårning, försenades två gånger och trots att jag betalade för express även för leverans så fick jag inte pengarna tillbaka där. Fick inte skriva på för leverans heller och budet stack innan jag hann kolla att paketet såg intakt ut.
Kommer undvika företag som använder FedEx i framtiden.

Mycket bra servis
Mycket bra servis. Snabbt och professionellt. Mycket bra hemsida vid val av olika komponenter. Är mycket nöjd.
Allt gick väldigt smidigt och enkelt…
Allt gick väldigt smidigt och enkelt samt att kundservice var väldigt hjälpsam och snabb.
Lätt att beställa bra dator
Mycket nöjd med allt som har med PCSpecialist att göra, däremot frakten är jag mindre nöjd med. Dator lämnad utanför dörren 1 dag för tidigt med trasigt paket och inget meddelande.
Rätt och bra
Det var lätt att välja komponenter och man fick reda på om de inte passade ihop så man kunde anpassa sina val. Man fick reda på när bygget började, testerna startade och när paketet var skickat. Transporten från England gick snabbare än förväntat, även om det inte tog så få dagar som de specar på hemsidan. Ha lite tålamod. Maskinen fungerar bra.
För cirka 2 och halvt år sedan köpte…
För cirka 2 och halvt år sedan köpte jag en laptop hos dem. Mycket nöjd i början med pris och produkt. Tyvärr, efter cirka 2 år har datorn börjat strula. Det gick inte längre att logga in och SSD kändes inte igen av datorn. Garanti hade precis gått ut så kunde jag inte utnyttja av den men hade kvar 1 år garanti på delar av dator. Kontaktade kundsupport som hjälpte mig att skicka SSD till deras huvudkontor i England för undersökning och eventuell utbyte. Fedex tappade mitt packet med SSD i och det var tur att jag inte hade viktiga grejer sparade på. PC specialist hjälpte då mig med en reklamation hos Fedex och efter cirka 1 månad fick jag hemskickat ett nytt SSD som jag installera i datorn själv efter deras anvisningar. Det löste problem men fick installera om Windows vilket inte alls är lätt att göra om man inte är van med dator teknik. Deras support var inte av hjälp för deras instruktioner var inte tydliga och de svarar inte alltid snabbt. Efter cirka 2 och halvt månader sitter jag fortfarande med en halv fungerande dator. Aldrig hänt mig tidigare, har haft olika dator av olika bra märke och har alltid klarat mig i minst 4 år från inköp. Såklart kan det handla om otur men nästa gången ser jag till att handla på en fysisk affär i Sverige.

Bra webbsida
Bra webbsida. Enkelt beställningsförfarande. Trevligt att kunna bestämma precis vad man vill ha i datorn. Datorn fungerar finfint.
Men trist att ni använder FedEx. De är inget vidare på att leverera till privatpersoner verkar det som. De verkar dessutom vara klart långsammare än t.ex. DHL.
Jag försökte att via FedEx webbsida välja att jag skulle kunna hämta paketet på deras kontor, men det gick inte att göra där. Att ringa växeln för att göra det var jobbigt -- lång kö och de hann stänga fastän jag ringde 15 minuter före stängningsdags. Även nästa dag tog det lång tid, ca 20-30 min att komma fram till en telefonist.

smidigt och enkelt
Allt från beställning, leverans till användning av datorn har gått bra!
Är väldigt nöjd med köpet.
pcspecialist får 5 stjärnor
pcspecialist får 5 stjärnor