Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Tillverkare av specialbyggda datorer och laptoppar med hög prestanda. Skräddarsy din perfekta PC eller laptop för gaming med vår avancerade konfigurerare.
Trompenburgstraat 4, 6412 ZH, Heerlen, Nederländerna
- 0406-286 229
- info@pcspecialist.se
- pcspecialist.se
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Mycket nöjd med hela processen fram…
Mycket nöjd med hela processen fram till leverans. Mycket nöjd med levererad produkt
Perfekt företag att handla från.
Bra och snabb leverans
Bra och snabb leverans, enkel att installera, var helt enligt min beställning. Jag är mycket nöjd.
Bara att packa upp, koppla ihop och köra.
Bra guidning på beställningssidan, vad som funkar och vad som funkar mindre bra ihop. Tydlig info under bygge och leverans. Extra plus för mail med installationsanvisningar, bara att packa upp, koppla ihop och köra, var igång på ingen tid alls.
Transparens i hela flödet
Möjligheten att konfigurera en laptop helt enligt mina önskemål var toppen, samt väldigt granulär information om var i orderflödet min order befann sig. Från att order mottagits till att se vem som jobbade med testning.
Produkten motsvarar fullt ut…
Produkten motsvarar fullt ut beskrivningen och mina krav.
De bygger väldigt rena och fina datorer…
De bygger väldigt rena och fina datorer och workstations. Skräddarsydda som dessutom är snyggt byggda med minimal kabeldragning. Produktionen tog lite tid pga en komponent som fattades, men de prioriterade min order och jag kunde få datorn efter 1,5 veckor. Detta är mitt tredje köp hos PCSpecialist
Datorn funkar jätte bra och är byggd…
Datorn funkar jätte bra och är byggd korrekt. Väldigt nöjd och tacksam.
Nöjd
Jag är mycket nöjd. Bra kundservice och jag fick det jag beställde. Bra hemsida där jag kunde följa min beställning.
Bra och smidigt, förutom leverans
- ok service.
- snabba med att bygga datorn.
- enkelt och smidigt att ha kolla på hur processen går.
- Den enda negativa är egentligen att dom har UPS som leverantör.
Annars hade det varit 5 stjärnor
Proffsiga, användarvänliga och pålitliga
PC Specialist har en precis lagom ingående hemsida med god information om sina varor. Bra precis, stabil leverans. Känns väldigt proffsigt och pålitliga.
Fungerar bra direkt ur kartongen
Fungerar bra direkt ur kartongen, inga problem har upstått. Är nöjd med mitt köp från PCSpecialist.
Jag är nöjd med mitt köp från…
Jag är nöjd med mitt köp från pcspecialist eftersom dem har den möjligheten att kunden själv kan bygga sin dator.
Dem är hjälpsamma och erfarna.
Enkel och bra hemsida
Enkel och bra hemsida!
Bra support även när det krånglar med datorn.
Tog lång tid o få datorn
Tog lång tid o få datorn. Sen var det en skada på chassit med en skruv. Sen dom 2 gratis spel som skulle vara med går inte ta hem till Sverige

Svar från PCSpecialist
Väldigt bra från A till Ö!
Väldigt bra rakt igenom! Datorn fungerar perfekt. Valet av komponenter dubbelkollades redan på hemsidan för kompatibilitet, sedan får man följa hela processen dag för dag när de bygger datorn, testar den, man får bilder under loppet. Sedan skriver de när de skickar datorn. Toppbetyg!
Bra byggd dator
Bra byggd dator. Trevligt att få uppdateringar under tiden datorn byggdes. Bra användargränssnitt för konfiguration av datorn. Datorn fungerar utmärkt.
Enkelt och tydligt
Enkelt och tydligt att välja komponenter utifrån egna önskemål.
Tydliga uppdateringar om händelseförloppet innan leverans.
Och datorn fungerar perfekt!
Rekommenderas varmt
Ville ha en mindre dator och fastnade…
Ville ha en mindre dator och fastnade för denna firmans valfrihet. Det tog lite tid att få grejerna men info var perfekt och jag fick besked när datorn passerade de olika stationerna. Bygge testning osv... Lite smågrejor drar ner betyget. Men jag är väldigt nöjd. Blir spännande att se hur garanti fungerar om något skulle ske. Måste ge ups en elego. Funkade perfekt trots att jag flyttade leveransdag. Priset är ok.
Ljög om att varorna hade returnerats efter att jag begärt pengarna tillbaka
Jag köpte en dator från PCSpecialist och även om de på sin webbplats annonserade 5–6 dagars leveranstid, tog det 3 veckor innan den kom fram. Men det värsta är inte det: när datorn väl levererades var den helt trasig och fungerade inte.
Jag förstår att det förmodligen inte är deras fel utan att UPS klantade till det. Men efter att jag kontaktade PCSpecialist för att få datorn returnerad och reparerad, satt de i över två veckor utan att ge några uppdateringar. Så om man räknar ihop tiden det tog att leverera datorn första gången och den extra tiden för reparationen, har det gått mer än en månad.
Därför bad jag om återbetalning och nu säger de att det kommer ta så lång tid att de inte ens kan ge ett datum för när pengarna kommer tillbaka. Dessutom visade deras webbplats efter att jag returnerat datorn att allt de begärt tillbaka (datorn och strömkabeln) hade kommit in, men när jag senare begärde återbetalning ändrade de plötsligt statusen för strömkabeln till “inte returnerad”. Som tur är har jag en skärmdump från deras webbplats innan ändringen, som bekräftar att de faktiskt tog emot kabeln tidigare. Det känns som en onödig petighet bara för att jag valde att avbryta ordern efter att ha väntat en evighet på att problemet skulle lösas.
Min rekommendation är att inte köpa något där. De tar inte bara evigheter på sig att leverera och fixa problemen, utan försöker även skapa hinder när man vill avboka. Det verkar som att det här fallet får avgöras av ARN och jag kommer kontakta min bank för att få pengarna tillbaka.

Svar från PCSpecialist