Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Til alle :] Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse med PC-klinik. Shawn og Ramon virkelig profesionelle og hjælpsomme. Stor tak til Ramon som forklarede tingene grundigt. Han hjalp mig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hermed mine varmeste anbefalinger af PC-klinik. Jeg har brugt Shan i snart mange år og har altid fået den bedste service og hjælp til meget rimelige priser, uanset om det drejer sig om reparationer,... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Under 0 stjerner …! Og overfaldet fra baglokalet

Magen til fusker amatør !!
Fik lavet en fejlfinding, hvor min datter endda havde fundet fejlen selv (strømforsyningen), men ville være sikker før hun købte ny.
Manden hos Pc klinik påstod det IKKE var strømforsyningen, men bundkortet.
Købte nyt bundkort og satte i, PC’en kørte ikke optimalt, men “hostede” sig igennem en uge, før min PC endte nøjagtig som fra start!
Blev mistænksom om der nu var lavet en korrekt fejlfinding af Pc klinik, så kørte ned forbi for at høre hvordan de havde fejlsøgt, og forklare situationen.
Fik dårligt stillet spørgsmålet, før en ældre meget modbydelig nusset mand, -kom springende ud fra baglokalet… råbende og truende!!
Han ville på ingen måde høre, havde mere travlt med det var min datters skyld, og ville ikke tage imod reklamationen.
Tog videretil en rigtig, professionel Ps service og forklarede dem situationen.
De sagde at han self skulle have forsøgt med en strømforsyning (som vi slet ikke fik svar på om han havde gjort, men han smed en lille plastik boks fra Temu på disken, som han råbte han havde målt med)
Nu er der købt ny strømforsyning… og vupti! PC’en virker upåklageligt.
Nu kasserede datter bundkortet pga hans amatøragtige vurdering …!
Plus er blevet overfladet da vi ville reklamere over hans amatør arbejde

SÅ HOLD JER FOR GUDS SKYLD VÆK !!!

18 november 2025

5 rigtig store stjerner til Shan og PC Klinik

Jeg var nede med min datters pc i går og fik en fantastisk service. Jeg blev informeret godt mht. hvad Shan (indehaver) ville gøre, hvilke muligheder jeg havde og om forskellige priser. Jeg fik pc’eren tilbage i dag og har en rigtig glad datter.
PC Klinik kan klart anbefales 👍

21 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super service: god information om pris og hurtig

Jeg har fået genoplivet min gl. PC
Super god service -blev informeret om priser og at det måske ikke var muligt - og valgte en indledende undersøgelse til en meget billig pris -
Og den efterfølgende reperation til 900 kr.
Så nu kan jeg arbejde på den igen og min nyeste computer, der har bøvl med blæseren komme til PC-klinken og blive repareret :o) Marianne

27 augusti 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min blæser på min bærbare larmede som…

Min blæser på min bærbare larmede som bare pokker, hvilket han ordnede på en dag, uden at skifte blæser, vel at mærke. Prisen var også fornuftig, så kan kun anbefale. Har har en enorm viden om computere generelt, faktisk strækker hans viden sig helt tilbage til 80erne (og måske længere) så din computer er i gode hænder.

9 juli 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Scam, good reviews are fake

They try to scam you by telling you different issues with your pc - all of which are very easy to implement (adding thermal paste and updating BIOS) and the issue still persists. They charger 1100 kr and tried to charge an addition 1400 kr for things they did not fix.

15 april 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

SVINDEL - Ubehagelig og truende adfærd!

Igen må jeg desværre skrive en rigtig dårlig anmeldelse af Pc klinikken på Falkoner Allé 108.
Jeg har betalt 1300 Kr. for fejlsøgning og en ny strømforsyning. Jeg kom hjem med en computer der stadig havde nøjagtig samme fejl, som da jeg indleverede den.
Efter at have haft den hos en anden reparatør, som kunne konstatere det slet ikke var strømforsyningen, men bundkortet der var defekt, forsøgte jeg at tage ind med strømforsyningen for at få mine penge retur.
Shaun selv havde sagt at jeg kunne få mine penge tilbage, da jeg jo har betalt for en ydelse jeg ikke har fået.
MEN det blev en MEGET ubehagelig oplevelse!!!
Shaun og hans medhjælper var meget ubehagelige og nærmest truende overfor mig. Han hamrede strømforsyningen i bordet og sagde jeg ikke var sød og derfor kunne jeg ikke få mine penge retur, imens han holdte strømforsyningen helt oppe i mit ansigt.
Jeg har på skrift fra en anden forretning at den strømforsyning jeg nu har betalt for ikke var kompatibel og derfor måtte skiftes...igen!
Jeg er 1300 kr. fattigere og meget frustreret over deres manglende kompetence og ubegribelige uvenlighed og helt igennem DÅRLIGE SERVICE!!
Jeg ser ingen anden udvej end at anmelde forretningen.
ALDRIG har jeg oplevet noget lignende. Jeg er fuldstændig målløs!!!
Igen vil jeg på det kraftigste fraråde denne butik!!!!

26 mars 2024

Til alle :] - fantastisk kunde oplevelse

Til alle :]

Jeg har lige haft en fantastisk oplevelse med PC-klinik.

Shawn og Ramon virkelig profesionelle og hjælpsomme. Stor tak til Ramon som forklarede tingene grundigt. Han hjalp mig med at opdatere min pc samt fortalte mig [hvad jeg aldrig skal gøre igen]

Kan klart anbefale PC-klinik til alle. Især hvis man er dummy pc blondine [som mig].

Tag forbi butikken og tag en snak med dem:)

Venligste og varmeste anbefalinger fra Marek

6 mars 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De kunne desværre ikke få windows 11 på…

De kunne desværre ikke få windows 11 på min pc så det blev windows 10 igen. Men de fik i det mindste min pc til at virke igen efter jeg selv ikke kunne få det til at virke efter den gik i startup loop. Men de virker servicemindede så det er positivt. Indtil videre kan jeg ikke rigtig sige så meget til det.

26 februari 2024

Mere sælgere end teknikkere

Jeg gik til pc klinik da min gamle computer havde svært ved at starte op og jeg skulle bruge noget fra harddisken. Først fik jeg at vide at der var fejl på harddisken. Så fik jeg at vide at det var fordi jeg kørte en gammel version af Windows. Løsningen, fik jeg at vide, var et nyt Windows og et nyt SSD drev. Prisen var 2.500 kr, og så kunne jeg få lov at betale for en diagnosticering oveni, (som ville kunne vise yderligere problemer). De brugte meget tid på at fortælle mig, hvor værdifuld min 10 år gamle computer var, så pengene var godt givet ud.

I stedet gik jeg til en gammel ven, som på 20 minutter fjernede noget snavs i RAM'ene. Nu kører den som den skal igen.

20 december 2023

Stadigvæk den bedste

Det er en del år siden at jeg fik min gammel bærbar repareret hos PC Klinik. Nu måtte den på pension & jeg skulle købe en ny. I forbindelse med valg af den ny, havde jeg valgt en dyrere computer end anbefalet. PC Klinik anbefaler det man har behov for & ikke det de kan tjene flest penge på. Jeg afleverede min gammel computer igår og fik min ny, helt kæreklar, data og programmer inklusive, helt sømløst. DET er service. Tak, PC Klinik!

26 juli 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan varmt anbefale PC klinik.

Kan varmt anbefale PC klinik! De har styr på det de laver og giver god og ærlig rådgivning. Jeg er meget taknemlig for den hjælp jeg fik. Har du problemer med din computer, vil jeg anbefale at tage forbi PC klinik.

17 maj 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig god service og fair priser

Virkelig god service og fair priser. Havde spildt en helt kop kaffe ned i min computer så den var helt kaput, men de beroligede og fiksede den samme dag som dag som skaden var sket. De var søde og forstående og gjorde et ekstra hårdt arbejde, fordi jeg skulle hurtigt bruge computeren. Kan varmt anbefale.

19 februari 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.