Pansarhierta Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1,3

Jag gjorde en beställning som jag betalade för. Fick inga varor och det är omöjligt att få tag på företaget. Mail, telefon, fb men inget svar. Rekommenderas verkligen inte att handla från den sidan... Se mer

Dom svarar varken via mail eller via Facebook. Beställt produkter den 30/7 som skulle ha en leveranstid på 2-3 dagar. 5 dagar efter beställning fick jag en notis från PostNord att en beställning fö... Se mer

Rena idioter! Beställde en vara och skulle få nummer att swisha till men det kom aldrig. Sedan läste jag om hur oseriösa de är och skickade mail om att de kunde behålla varorna och häva köpet, fick i... Se mer

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jag beställde till mors dag

Jag beställde till mors dag och har fortfarande inte fått mina saker som jag har betalat för. När jag frågade efter leveranstid en månad senare fick jag ett spårningsnummer men det verkar som att mina saker fortfarande inte har lämnat stället. Har nu bett om att få pengarna tillbaka…. Får se hur det går(?)

14 juli 2022

Fullkomligt värdelösa på alla plan

Fullkomligt värdelösa på alla plan. Ljuger, drar ut på leveranserna, slutar svara på mail och vägrar makulera en order trots att varorna ej skickats från dem ännu. Övertygad om att alla goda omdömen de får här kommer från bekanta eller de själva. Beställ aldrig någonting från dem.

9 juli 2022

Värdelöst

Helt omöjliga att få tag på. Långa leveranstider.
När paket kommer fram så saknas 2 av 4 varor.
1 av varorna som kom fram var sönder.
Får ej tag på företaget för reklamation....

6 juni 2022

Otroligt dåligt

Otroligt dåligt! Lägger aldrig tid på att skriva omdömen men detta var så dåligt så jag måste varna andra! Köpte muggar som jag skulle ge min mamma i morsdagapresent, la beställningen 13 maj så jag skulle ha gott om tid att få hem beställningen till morsdag (29 maj) då enligt deras sida så skulle leveransen endast vara några dagar men efter två veckor har jag fortfarande inte hört någonting så mejlar pansarhierta och skriver dm till deras instagram. Fick beställningen 2 juni! Och dom har fortfarande inte svarat på verken mitt mejl eller dm. Trycket på muggarna är otroligt dåligt gjort! Ser ut som att man gjort det själv! Extremt besviken och oseriöst företag som man inte ska handla ifrån! Finns så många andra som säljer liknande saker som är seriösa och professionella!
Beställ inte! Det är att slänga pengarna i sjön!

4 juni 2022

Rekommenderar verkligen inte detta…

Rekommenderar verkligen inte detta företag! Fick inte varorna i tid och när de väl kom så var det fel!
Går knappt att få tag i dom. Verkar inte spela någon roll hur många mail man skickar.
Har skickat min retur men får ingen återkoppling. Vill inte betala för något som varit fel och som jag dessutom har skickat tillbaka!

15 februari 2022

Meddela när det blir leveransförsening.

Dom automatiska mailutskicken känns välformulerade. Koppen blev en väldigt uppskattad present. Men när chokladen var restad så hela ordern drog ut på tiden fick jag ingen information om att det skulle bli en kraftig försening. Fick den informationen när jag mailade kundtjänst. Så ni kan bli bättre på att meddela när något oväntat händer.

1 februari 2022

Lovade leverans till jul men det kom…

Lovade leverans till jul men det kom inget och inga svar på mail, sms eller över Facebook. Jag skulle betala med swish och de skulle seisha tillbaka när väl min order blev annulerad för några dagar sedan. Nu är det omöjligt igen att få kontakt med dom och mina 600kr har inte kommit in vilket bör synas direkt på swish.

29 december 2021

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Fina presenter och julklappsbekymret löst.

7 december 2021

Svar från Pansarhierta

Hej Britt-Marie! Kul att du gillar det vi gör. Hoppas det blir uppskattade presenter! Önskar dig en fin dag.

Jättefina postrar

Jättefina postrar, mycket bra packat och riktigt snabb leverans! Supernöjd med mina köp!

1 december 2021

Svar från Pansarhierta

Kul att höra Anna-Lena! Önskar dig en fin dag!

Roliga produkter men kass service!

Fin mugg.. men beställde inför fars dag och skrev och frågade om leveranstiden för att verkligen vara säker på att få den i tid. Kundtjänst svarar då att den skickas på tisdag och bör dyka upp ons eller tors. Får ingen avisering om att paketet är skickat så hör av mig igen på torsdagen och frågar om tracking, får inget svar på det.. Hör av mig igen när jag väl får tracking en vecka senare för att påpeka att presenten till fars dag uteblev och förväntar mig ÅTMINSTONE en ursäkt allrahelst en kompensation när jag fått deras ord om att den skickas i tid. Inte fått svar än så googlade och inser att jag skulle googlat recensioner innan jag handlade. Verkar ta bort kommentarer på facebook som är negativa också ser jag. Kommer inte rekommendera någon att handla här och aldrig göra det själv igen. Paketet kom idag. Över en vecka efter utsatt tid & jag fick notis när frakten bokades så vet att de inte blev skickat när de sades!

19 november 2021

Svar från Pansarhierta

Ber om ursäkt för sent svar här, och är ledsen för hur du upplevt ditt köp. Jag har inte alla uppgifter i ditt ärende, men hoppas att du fått det du beställt nu. Har du inte fått det ber vi dig kontakta oss på mail eller chatt på vår hemsida, så svarar vi så snart vi kan.

Trevligt att hitta en perfekt present…

Trevligt att hitta en perfekt present med motiv från byggden där man växte upp! Därtill snabb leverans helt oskadad!

3 november 2021

Svar från Pansarhierta

Hej Kalle! Tackl för det fina omdömet. Kul att du gillar det vi gör. Önskar dig en fin dag!