Jag gjorde en beställning som jag betalade för. Fick inga varor och det är omöjligt att få tag på företaget. Mail, telefon, fb men inget svar. Rekommenderas verkligen inte att handla från den sidan... Se mer
Dom automatiska mailutskicken känns välformulerade. Koppen blev en väldigt uppskattad present. Men när chokladen var restad så hela ordern drog ut på tiden fick jag ingen information om att det skulle... Se mer
Dom svarar varken via mail eller via Facebook. Beställt produkter den 30/7 som skulle ha en leveranstid på 2-3 dagar. 5 dagar efter beställning fick jag en notis från PostNord att en beställning fö... Se mer
Rena idioter! Beställde en vara och skulle få nummer att swisha till men det kom aldrig. Sedan läste jag om hur oseriösa de är och skickade mail om att de kunde behålla varorna och häva köpet, fick i... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Andra tittade också på
Jag gjorde en beställning som jag…
Mail, telefon, fb men inget svar.
Rekommenderas verkligen inte att handla från den sidan.
Lurad?
Beställde 2 posters, har efter 4 månader inte fått något levererat. Inget svar när man kontaktar dem. Ej fått pengarna tillbaka
Beställ inte härifrån
Jag beställde två posters, fick bara den ena (dessutom i fel storlek). Det går inte att få kontakt med företaget, har mejlat dem flera gånger.
Mina posters kommer inte
Mina posters kommer inte, de svarar inte på Mail. Jag kommer polisanmäla företaget för bedrägeri.
VARNING
Beställ inget från denna bluffbutik, dom svarar inte på mejl, chatt eller telefon när väl beställningen är gjord.
Blivit lurad
Blivit lurad. Beställde en poster och swishade pengarna men inte fått något svar på mailen sedan dess.
Har blivit lurad
Har blivit lurad. Pengar har dragits men inga produkter!!!
Har försökt att få kontakt, men utan resultat. Faan! Man blir så less😡
Blev också lurad av dom
Blev också lurad av dom. Betalade med swish. Fick hyfsat snabba svar på mailen som jag sicka. Men så fort det var betalat så hörde jag inget av dom. Försökte få kontakt med det gick inte.
Bluff
Bluff! Ingen vara trots betalt.. har nu gått 10 månader. Inget svar från varken officiella kanaler eller sociala medier. KÖP INTE!
Beställ inte härifrån
Beställ inte härifrån! Inte fått min vara som jag beställt för en månad sedan. Endast automatiska meddelanden när jag försöker få kontakt med dem.
Beställde och fick inte postern
Beställde och fick inte postern. Fick en, men sedan dödstyst. Mejlat och ringt. Kontaktat Klarna. Får inte tag i någon! BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!
BLUFF så det bara stänker om det!
BLUFF så det bara stänker om det!! Beställde en poster och har inte fått någonting! Försökt kontakta genom telefon och mail men får inget svar! Idioter! SÅ BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!!! Önskar att jag hade läst omdömen innan jag beställde.
Inget tecken på liv på detta företag
Inget tecken på liv på detta företag. Sämsta servicen jag varit med om. Får inget svar hur man än försöker kontakta dem, varken via telefon, e-post eller FB. Jag har betalat för en poster men inte fått något mer än ett bekräftelsemejl. Rekommenderar inte någon att köpa från detta oseriösa företag. Önskar jag läst omdömen här innan jag beställde.
Lade en order den 19/1 2023.Betalade…
Lade en order den 19/1 2023.Betalade via swish den 23/1. Jag har fortfarande inte fått min affisch.
BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!
BESTÄLL INTE HÄRIFRÅN!!
Fick ett bekräftelse på mail som sa att jag skulle få min leverans skickad inom 2 dagar, men 2 veckor senare hade jag fortfarande inte fått några uppdateringar. Fick inte tag på dem varken via mail eller telefon.
Ingen återkoppling
Åberopat ångerrätt på produkt som skickades flera veckor för sent. Ingen återkoppling trots flera mail.
Helt värdelöst
Helt värdelöst. Beställning lagd, pengar dragna sen händer inget!
Ingen beställning, ingen information. Har försökt att nå de via hemsida, sms och email. Inget svar.
Håll er borta från detta blufföretag!
Varning!! Handla inte härifrån!
Värdlösa! Försökt kontakta på samtliga ställen men får inget svar någonstans. Snabba leveranser är det inte! 2 månader och ingen återkoppling!
Köp inte härifrån!