YouGov Shopper Sverige Omdömen 104

TrustScore 4 av 5

4,2

Enkel info om hur det fungerar Ser tydligt vad jag handlar och hur ofta Trevligt med poängredovisningen som är tydlig Fina gåvor att välja mellan för poängen man tjänat in Går snabbt att registrer... Se mer

Har varit medlem i YouGov Shopper (tidigare Gfk) i snart tjugo års tid och är väldigt nöjd, har totalt fått premier och presentkort för många tusentals kronor. Visst lägger jag också ner tid såklart,... Se mer

1. Marknadsundersökare

YouGov Shopper är ett community för personer som delar information om sina inköpsvanor. Genom att rapportera sina inköp hjälper våra medlemmar företag att förstå vad konsumenter köper och varför, så att utbudet av varor och inköpsupplevelser kan optimeras efter konsumenternas behov och önskemål. Hos YouGov Shopper använder vi data för att ge strategisk rådgivning om inköpsbeteenden, trender och strömningar till aktörer inom den svenska dagligvaruhandeln, med målet att utveckla dagligvaruhandeln i Sverige. Medlemmar i YouGov Shopper spelar därmed en viktig roll för framtidens inköpsmöjligheter och får en rad fördelar som tack för att de delar sin inköpsdata. YouGov Shopper ägs av YouGov, ett av världens största analysföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi analyserar allt från medievanor och teknik till detaljhandel och finansiella frågor. I Norden har YouGov Shopper specialiserat sig på analyser av inköpsvanor och beteenden. Våra skickliga analytiker går på djupet med de data som medlemmar registrerar. Vi är därför alltid uppdaterade om inköpsbeteenden, trender och utvecklingen inom den svenska dagligvaruhandeln. Som medlem i YouGov Shopper är du med och gör skillnad! Anmäl dig idag och börja tjäna dina första poäng.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Enkel info om hur det fungerar

Enkel info om hur det fungerar
Ser tydligt vad jag handlar och hur ofta
Trevligt med poängredovisningen som är tydlig
Fina gåvor att välja mellan för poängen man tjänat in
Går snabbt att registrera varorna

23 mars 2026

Från enkelt till krångligt

Från något som var väldigt enkelt att hantera till något mycket krångligare. Från början skannade jag mina varor, ställde in i kyl, frys och skafferi och så snart jag hade tid, registrerade dem. Nu måste jag göra allt på en och samma gång. Det är tråkigt att det förutsetts att allt ska ske på olika sociala plattformar, i mobiltelefoner etc.

23 mars 2026

Har massa poäng men kan inte logga in, får inget svar eller hjälp

När jag ser andras kommentarer förstår jag att de är flera som upplevt desamma....
Jag har blivit utloggad automatiskt (?) och kan inte logga in igen!! Testat i flera dagar, på olika enheter osv men jag får ingen engångskod.
Jag har dessutom tjänat en massa poäng, så undrar i fall detta är något de gör medvetet eller inte.. kontaktat kundtjänst flera gånger men där aldrig något svar. Dåligt. Hoppas verkligen ni vill hjälpa mig nu. Annars har allt varit helt i onödan. Vill logga in med kod eller BankID i stället, INTE engångs kod.

9 mars 2026
Logotyp för YouGov Shopper Sverige

Svar från YouGov Shopper Sverige

Hej Frida,

Tack för din kommentar! Vad tråkigt att du inte vill ge oss ett högre betyg. Situationen du beskriver måste i så fall bero på ett tekniskt fel, eller kanske har mejlet med engångskoden hamnat i skräpposten?

Jag vill verkligen förtydliga att det självklart inte är något vi skulle göra medvetet – våra hushåll ska kunna logga in på sina konton!

Jag har informerat supporten om din kommentar, så skriv gärna till vår support på shopper-se@yougov.com och skriv "Trustpilot" i ämnesraden, så vet de vad det gäller. Då kan vi hjälpa dig vidare. Klart att du ska få tillgång till dina poäng och kunna registrera dina dagligvaror som vanligt.

Lina, YouGov Shopper Sverige

Enkelt men lite tidskrävande

Enkelt men delvis lite krångligt att hitta varor samt att det tar tid att registrera ett kvitto på 2-4000 krångligt, men är i det stora hela nöjd.

18 februari 2026

Smidigt

I början kändes det krångligt med ytterligare en "dosa". Nu när man "blippar" via appen och fått rutin på det så går det smidigt.

26 februari 2026

Roligt och vinnande pyssel.

Jag har varit med i många år och registrerat mina inköp. Under tiden har jag samlat poäng och kunnat hämta ut många fina varor. Samtidigt har jag blivit mycket prismedveten och kunna spara in på det jag handlat i butiken.

26 januari 2026