Jeg startede oprindeligt hos en anden køreskole, men efter en dårlig oplevelse valgte jeg at skifte til Ozzy Trafikskole på Høje Taastrup Boulevard – og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjor... Se mer
Det här tycker kunderna
Startede på Ozzy’s trafikskole og havde en god oplevelse med undervisning og kørsel. Kørelæren Özkan er fleksible og ærlig.
Bedste køreskole uden tvivl! Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte m... Se mer
Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk mennesker der arbejder der
Fantastisk mennesker der arbejder der, går virkelig op i deres elever, og vil kun det bedste for dem.
Kan kun anbefalede dem til kommende billister.
En stor tak til Turgut, for at være en fantastisk kørelære.
Feedback
De er meget tålmodige med deres elever, og virkelig god til at få timerne til at være interessante. Fortryder ikke Ozzys Trafikskole!
En køreskolen jeg varmt kan anbefale og…
En køreskolen jeg varmt kan anbefale og tusind tak til Øzkan for at have gjort nemt og hurtigt for
Mig
God anbefaling
Super gode og støttende undervisere/ kørelærer. Et godt forløb og kan varmt anbefales.
Bedste køreskole uden tvivl!
Bedste køreskole uden tvivl!
Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte mig som var det samme sagkyndig spurgte om! Jeg bestod alt første gang takket være Ozzy og Turgut, fremragende kørelærere begge to, tak for det hele!
I dag fik jeg kørekort i hus og vil…
I dag fik jeg kørekort i hus og vil især takke min kørelærer øzkan for at have presset mig på en sjov og profesionelle måde kan klart anbefales
Bedste køreskole (:
Kunne ikke have gået på en bedre køreskole (: anbefales til alle
I dag er jeg færdig
I dag er jeg færdig, og kan takke min kørelærer Øzkan som har hjulpet og presset mig med både teori or praktisk kørsel. Kan varmt anbefale Øzkan or ozzy trafikskole
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, med den sjoveste og fedeste kørelærer Øzkan. Kan klart anbefale ham!
Kørekort
Jeg har i dag bestået køreprøve takket være Øzkan, som jeg klart kan anbefale, da han er en sød og sjov kørerlærer der siger tingene som de er og hvad jeg skulle rette op på og gøre bedre. Derfor bestod jeg begge prøver første gang
Idag er jeg blevet et kørekort rigere…
Idag er jeg blevet et kørekort rigere og vil i sær takke min kørelærer Ozkan for at have lagt følelser og sved i dette. Vanvittig! Kan helt klart anbefales
Kommer helt klart til at savne de sjoveste teoritimer og de hyggeligste køreturer.
Tusind tak til Ozzy køreskole og en særlig tak til den sejeste kørelærer Ozkan
Min veninde anbefalede mig ozzy…
Min veninde anbefalede mig ozzy trafikskole og det jeg faktisk ret glad for, for det har været en skøn rejse fra start til slut hvor jeg har bestået begge mine prøver i første hug jeg vil især takke min kørelærer og teorilærer Øzkan som har gjort undervisningen sjov, behageligt og ikke mindst fagligt. På kort tid har jeg fået mit kørekort så derfor kan jeg klart anbefale Øzkan og Ozzy trafikskole.
Den bedste
Både teori- og kørelærer er nede på jorden, det er rart at de føles som venner i stedet for et hårdt autoritært forhold. Det var altid en fornøjelse at komme og blive mødt af nogle venlige ansigter.
Bestod både teori- og køreprøve på første forsøg!
Den bedste køreskole!
Jeg tror simpelhen ikke på der findes en bedre kørelærer end Øzkan. Jeg har for starten af, følt mig fuldstændig tryg både til teori undervisningen som han fik formået ikke at gøre kedelig, og ikke mindst på vejene. Øzkan er en virkelig dygtig kørelærer med et højt faglig niveau og fuld forståelse for alle sine elever. Ikke mindre er Øzkan altid smilene, tålmodig, sjov og anerkendende, hvilket for mig havde en stor betydning i mit forløb.
Jeg har i dag haft sidste dag hos Øzkan, grundet bestået køreprøve, Det har virkelig været en god, sjov og lærerig oplevelse at tage kørekortet hos Øzkan, hvilket jeg er meget taknemlig for.
Jeg kan meget varmt og hånden på hjertet anbefale Ozzy Trafikskole til alle, uden tvivl man aldrig vil fortryde det!!
En kørelærer med hjertet på rette sted
Efter et bart skift af kørelærer endte jeg hos Øzkan. Tror det var det bedste der kunne have sket. Han har stor faglighed, men er helt nede på jorden og der er altid plads til sjov og frie samtaler. Jeg har stor respekt for Øzkan med alt den energi han ligger i os som elever. Det gør en ønsket og det er rigtig rart at sidde med den følelse når man er ny og uerfaren i trafikken. I dag har jeg afsluttet min tid hos Øzkan, efter bestået køreprøve, en tid jeg er taknemmelig for. Tak for dig Øzkan.
Jeg skiftede fra en anden kørerlærer…
Jeg skiftede fra en anden kørerlærer til Øzkan og det er nok det bedste der er sket for mig.
Han lærer en, tingene på en fair og professionel måde og det har gjordt at jeg har fået mit kørekort den dag i dag! Han kan klart anbefales! 🤩
Super Down to Earth kørelærer og…
Super Down to Earth kørelærer og person. Jeg skiftede til Øzkan og bestod begge mine prøver i først hug inden for 2 måneder. 👍
Helt igennem fantastisk oplevelse
Jeg har fra første dag jeg mødte Øzkan følt mig velkommen og han har ydet en super service.
Både teori og den praktiske undervisning er effektiv. Han er god til at identificere hvad man kan forbedre og få rettet det. Samtidig har hans varme personlighed fået en til at slappe af. Så man er rustet til en god oplevelse i forbindelse med køreprøven som blev bestået i dag 😊
Fantastisk køreskole😀
Jeg kan varmt anbefale Ozzy’s køreskole.
Har øvet rigtig meget teori og bestod også første gang, også ved køreprøven!
Jeg er fuldt tilfreds med forløbet.
1000 tusind tak for jeres hjælp.
Igen kan varmt anbefale Ozzy’s køreskole, også hvis man er ekstra nervøs.😀
Jeg skiftede til Øzkan efter en dårlig…
Jeg skiftede til Øzkan efter en dårlig oplevelse hos en anden kørelærer, og nu har jeg bestået, så tak for det Øzkan.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.