Ozzy Trafikskole Omdömen

TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg startede oprindeligt hos en anden køreskole, men efter en dårlig oplevelse valgte jeg at skifte til Ozzy Trafikskole på Høje Taastrup Boulevard – og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjor... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Startede på Ozzy’s trafikskole og havde en god oplevelse med undervisning og kørsel. Kørelæren Özkan er fleksible og ærlig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste køreskole uden tvivl! Turgut, hånden på hjertet uden tvivl den bedste kørelærer der findes. Han hjalp mig ligefør min køreprøve med bilens udstyr og det var netop ligepræcis det han fortalte m... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk køreskole jeg blev anbefalet af en ven til at starte på Ozzy trafikskole. Allerede første lektion vidste jeg det sjovt, det hele kørte efter bogen god service, god kommunikation og i... Se mer

Företagsinformation

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

58 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Stor anbefaling herfra!

Stor anbefaling herfra!! Bestod min teori og praktiske prøve i første huk. Teoritimerne var virkelige lærerige, hvor man fik virkelig godt styr på teorien. Dette var især godt, da jeg var en, der ikke var særlig god til at øve derhjemme. Samtidig var timerne også vildt hyggelige idet der var en god stemning blandt alle.
Som kørelærer havde jeg Turgut som var ekstrem god til at forklare og vejlede dig frem. Overordnet var det en virkelig tryg oplevelse, som i sidste ende gav en masse gode resultater.

31 mars 2025

Min oplevelse

Min oplevelse, hos Ozzy trafikskole var helt fantastisk. Sammen holdet til teori undervisning, hvor man lære en masse. Timerne man køre til tiden og prøver der bliver booket hurtig😉 det hele spillede bare hos Ozzy. Især tak til min kørelære Øzkan

31 mars 2025

KÆMPE anbefaling herfra

KÆMPE anbefaling herfra ! Jeg havde øzkan fra start til slut og har virkelig været glad for det☺️ Jeg kæmper med angst til dagligt, og har været meget nervøs for at tage et kørekort og hvem min kørelærer skulle være, men øzkan har vist sig at være mere end man kunne drømme om. Han har været så god i mod mig når angsten har drillet. Og så er han skide sjov, dog er jeg selvfølgelig sjovere.
JEG ANBEFALER

19 mars 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det var en fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse. Søde mennesker alle sammen. Jeg lærte alt jeg skulle bruge til at bestå min køreprøve. Tak til Øzkan min kørelærer som har givet mig en fantastisk oplevelse:)

12 mars 2025

Danmarks bedste køreskole

TLDR; Det er en køreskole jeg bestemt kan anbefale til andre, både som førstegangserhverv og generhverv. Fantastisk sted.

Den lidt længere version;
Ozzy køreskole var noget jeg valgte, da det var nemt at komme til og fra lokationen efter arbejde. Jeg kom lidt sent ind på et hold, men de var rigtig gode til at få mig op til de andre niveaumæssigt.

Man hører ofte om at teoritimerne er tunge, specielt med den mængde viden du får kastet i hovedet. Men her blev det gjort underholdende og sjovt, hvor fejl blev set mere som en oplevelse og ikke en dårlig ting man skulle undgå.
Læreren er rigtig god til alle de små nuancer der er ved eleverne, for at sikre de er med, og får den bedste oplevelse i klasselokalet. Det giver altså en form for tryghed man ikke finder mange steder.

Når vi kommer til køretimerne, så var de rigtig gode.
Jeg følte mig tryg ved kørelæreren, som også var rigtig god til at pointere fejl under og efter kørslen på en god måde, så man kunne gå og tænke lidt over det, og lære af det indtil næste gang.

I forhold til alt det administrative, som skal gøres, så er de altså på et andet niveau. Der er de virkelig gode til at fortælle dig hvad du skal gøre, hvorhen du skal få fat i de her ting, og hvad det betyder for ens forløb, hvis man mangler nogle af de her papirer.
De skriver også gerne ud i god tid, hvis der er nogle ændringer i køretimer, teoritimer eller gøre opmærksom på, at man har en glatbane/kravlegård/prøve man skal til, og sikre at eleven er klar til det.

Kørelærerne som personer er fantastiske. Meget varme mennesker, der virkelig går den ekstra mil for deres elever. Skide gode at snakke med, også hvis der er noget man er usikker på i forhold til teori/kørsel/prøver. Nem at komme i kontakt med.

Jeg kan varmt anbefale Ozzy som dit barns eller din egen køreskole. Kæmpe tommel op herfra, og for den indsats de gør.

3 januari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rare mennesker, god erfaring og styr på det hele

Jeg er lige blevet færdig på Ozzy trafikskole, jeg bestod teori og køreprøve i første hug. Så jeg kan 110% stå bag en varm anbefaling af den køreskole. Virkelig rare mennesker, som også har helt styr på hvad de laver, og god erfaring. Man ryger bare smooth igennem det hele👍🏼💪🏼

3 mars 2025

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. God kørelærer med forståelse. Jeg bestod min køreprøve i første hug, med min kørelærer Özkan
Kan virkelig anbefale Ozzy Trafikskole!

11 februari 2025

Kæmpe Anbefaling

Jeg tog til køreprøven hos dem, med kørelæren Turgut. Han har tålmodighed med dig, og lære dig på den nemmeste og perfekte måde hvordan du skal forholde dig i trafikken.

10 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg blev anbefalet af en bekendt til at…

Jeg blev anbefalet af en bekendt til at starte på ozzy trafikskole, og Idag på kortet har jeg fået mit kørekort. Jeg vil især takke min kørelærer øzkan både for de sjove teori aftner og vores kørsel på vejene.

Tak for alt og kan klart anbefale ozzy trafikskole og Ozkan

5 februari 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.