Det här tycker kunderna
Super fed oplevelse jeg vil helt klart anbefale Kashaf, han er god til presse dig på en god måde så man bliver dygtig til at køre.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
SimplyDriving - køreskolen, der sætter nye standarder for branchen med et online og fleksibelt booking system, digital lektionsplan og et dedikeret hold af instruktører. Med SimplyDriving kan du planlægge dine køretimer når det passer dig, og føle dig tryg ved at være i hænderne på de bedste i branchen. Tag kontrollen over din køreoplevelse og book din forløb hos SimplyDriving i dag
Kontaktuppgifter
Taastrup hovedgade 115, 2630, Taastrup, Danmark
- info@simplydriving.dk
- simplydriving.dk
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super fed oplevelse jeg vil helt klart…
God køreskole
Jeg tog mit kørekort hos simply driving, og synes det var vildt godt. Jeg kunne virkelig godt lide at man havde en App, hvor man selv bookede tider. Jeg havde Ashan som kørelærer, han var virkelig god til at forklar hvad man skulle gøre og hjælpe hvis der var noget. Kan varmt anbefales.
Brandvarm køreskole
Brandvarm køreskole, og en brandvarm kørelære! Skud ud til Ahsan🔥
Bedste kørelærer 🤩
Den bedste kørelærer i Danmark – så professionel, rolig og dygtig. Man føler sig helt tryg, når man kører med ham, fordi han forklarer tingene på en klar og forståelig måde og altid har tålmodighed. Han skaber en god og afslappet stemning i bilen, hvilket gør, at man hurtigt får selvtillid bag rattet. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der vil have en god og sikker start på deres kørekort🫶🏻🫶🏻
Simply en god køreskole
Først og fremmest var teoritimerne både strukturerede og hyggelige. Jeg synes vi havde et godt overblik over hvad vi skulle lære, og vi lærte det i behagelige rammer med rare stole. Derudover rummede køretimerne både interessante og lærerige samtaler. Der var plads til, at jeg kunne stille spørgsmål og få svar. Jeg havde Yousaf som kørelærer. Han var både motiverende og havde en forståelse for den nervøsitet, man kan føle bag rattet. Desuden har den gode fleksibilitet været rar. Jeg fik mit kørekort i går, og jeg er meget glad. Mange tak til køreskolen og til Yousaf.
Bedste oplevelse jeg har fået ro maven…
Bedste oplevelse jeg har fået ro maven alt gik som det skulle kæmper tilfreds
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, de er meget søde og hjælpsomme, man lære at køre bil meget hurtigt med de her søde mennesker. Og der er gratis redbull i teori. Min kørelærer er Kashaf han har været meget hjælpsom og sød, han skal nok skaffe dig det kørekort, han skaffer køreprøver rigtig hurtigt til dig.
Fantastisk køreskole og kørelærer…
Fantastisk køreskole og kørelærer (Yousaf). Rigtig fleksibel ift kørselstider, og altid hyggelig, men stadig lærerige timer sammen. Klar anbefaling herfra
Bestod det hele i første huk
Bestod det hele i første huk. Enorm god kørelærer. Kan klart anbefales
God kørelærer men dårlig til at holde aftaler
God kørelærer men dårlig til at holde aftaler. Kørertider blev til ændret i sidste øjeblik. Deres booking system af kørertimer fungerer ikke som de reklamer med, tiderene på hjemmeside er ikke tilgængelige.
Stor forskel på kørerlærerne men jeg var glad for Yasir.
Simply driving
God oplevelse hos Simplydriving. Havde Ashan som min kørelærer, og han var god
God kørelærer og køreskole
Min kørelærer, Kashaf, var god til at svare på mine sms, og deres booking system, hvor man bestiller køretimer, var rigtig nemt.
Meget god oplevelse
Meget god oplevelse. God kørelærer,
kan helt sikker anbefales!
Jeg er fra Hedehusene af jeg fik min…
Jeg er fra Hedehusene af jeg fik min kørekort på første forsøg med min kørelærer Kashaf det har været en fantastisk oplevelse han har været god til at hjælpe mig undervejs
Jeg bestod min teori og praktisk prøve…
Jeg bestod min teori og praktisk prøve på første hug sindssyg oplevelse med kashaf som min kørelære
Great school
Great school, with a complete and very easy to follow program.
Nabeel was excellent both in theory and driving classes.
Highly recommend!
Tog mit kørekortforløb med Kashaf.
Tog mit kørekortforløb med Kashaf og lærte rigtigt meget inden for den korte tid :) han er rigtig god til at presse på når det virkelig gælder og prioriterer eleven.
Jeg er fra Hedehusene afdeling og har…
Jeg er fra Hedehusene afdeling og har haft Kashaf som køre lære, jeg bestod første gang hved hjælp af hans gode vejledning og feedback, jeg har virkelig nydt køretimerne og teorien og stærkt anbefales
Simplydriving
Simplydriving hjalp mig igennem kørekort effektivt med deres booking system så man kan finde de køretimer der passer til en selv, selvom man arbejder sent eller går på skole. Jeg havde personligt Ashan både til teori og køretimer hvilket gjorde det lettere at lære.
Varm anbefaling herfra.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.