Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super blij met onze kasten en deuren van Ownn! Vanaf het eerste moment werd er echt geluisterd naar onze wensen en er was ontzettend veel mogelijk. Met zoveel aandacht en oog voor detail z... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken, denken mee in oplossingen. Zeer mooie en kwalitatieve deuren, stevig (de houten deur is massief) met een mooie afwerking. De taatsdeur voelt solide a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag is mijn nieuwe stalendeur geplaatst door Ali en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. De deur is van hoge kwaliteit, stevig en mooi afgewerkt. Ali werkte netjes, efficiënt en met oog... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Möbelsnickare
  3. Dörrleverantör
  4. Inredningsföretag
  5. Ståldesign

Skrivet av företaget

Vakmanschap en authenticiteit Ontdek OWNN, waar al jouw wensen werkelijkheid worden in onze eigen fabriek, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen. of het nu gaat om indrukwekkende stalen deuren die een statement maken in je interieur, of om tv-dressoirs die perfect aansluiten bij jouw eigen stijl – bij OWNN maken we unieke meubelstukken en woonoplossingen die jouw persoonlijke visie tot leven brengen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw droomdeur? Vul dan ons formulier in op www.ownn.nl/offerte/ Of bel ons op +31 6 15 44 84 45

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,5

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Simply an amazing experience

Simply an amazing experience. If you want a quality door with quality service and extremely friendly and especially helpful people? Then this is the place. We are super satisfied with our amazing double steel moving door.
Emel helped us so much with our wishes! We noticed the dedication and really appreciate how you guys worked on our doors with a non stop smile on your face. Made the whole experience even better.
Thank you so much. Stunning work.

4 maj 2022

Svar från OWNN

Hi Wirish, thank you very much for this GREAT review!! I'm glad we left such a nice and good impression. That's what we do it for!
Enjoy your beautiful doors!

Kind regards,

Stalen deur

Vandaag is mijn deur geplaatst van: Ownn. Ik kan in een woord zeggen: WAUW! Ik heb lang gezocht naar een stalen deur want ik wou hem graag naar mijn eigen wens maken. Het eerste gesprek wat ik met Ownn had voelde direct al fijn. Er werd geluisterd naar mijn wensen en ze hielpen mij zorgvuldig. Het contact verliep erg soepel en snel en ben zeer te spreken over hun service. Ook het monteren verliep heel netjes. Ik werd bij het proces betrokken en er werd echt gezorgd dat ik tevreden was. Ook werd mijn huis netjes achtergelaten zonder “troep”. Ik ga nu zeker verder kijken wat ik nog meer ga laten doen, want hun kwaliteit en service is top! Ik raad ze zeker aan.

1 juli 2022

Topdeuren & Top service!

Wat een topdeuren en top service. Waar kom je het nog tegen in deze tijd!? Scherpe prijzen, topkwaliteit en mensen die meedenken, met de oplossing en ideen komen!, Zelfs nadat de deal is geloten en het product geleverd is!
#nooit meer ergens anders!

21 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer goede ervaring met Ownn kozijnen

Zeer goede ervaring met Ownn! Hebben bij ons een mooi glazen vouwkozijn (harmonicadeur) geplaatst van merk Reynaers. De persoonlijke aanpak en flexibele benadering spreekt ons erg aan. Denken met ons mee. Aanrader dus voor kozijnen!

18 juni 2022

Prachtige stalen tussendeur!

Prachtige stalen tussendeur in ons huis geplaatst! We zijn er erg blij mee!

15 juni 2022

Svar från OWNN

Hi Ciska, erg bedankt voor je review! Wij wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie witte stalen deur!

Goede ervaring met Trade Ace

Goede ervaring met Trade Ace, die bij ons een stalen deur heeft geplaatst. Aanvankelijk waren er problemen met de verankering in de vloer, maar die zijn naar tevredenheid opgelost.

13 juni 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super blij met onze nieuwe stalen deur

Super blij met onze nieuwe stalen deur! Vriendelijk personeel, snelle service en top kwaliteit!

Dankjewel!!

Sam & Willemijn

13 juni 2022

Svar från OWNN

Hi Sam & Willemijn, wat fijn om dit zo terug te lezen :) Het was zeker een fijne communicatie! Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met de stalen deur.

Geweldige service & prachtige deur

Wij hebben onze woonkamer een makeover gegeven en deze deur is de mooiste eyecatcher die de ruimte een hele andere sfeer geeft. De deur is prachtig gemaakt en van hoge kwaliteit. Wij zijn super blij met de goede service en zouden ze bij iedereen aanraden.

Svar från OWNN

Hi Elaine, bedankt voor deze mooie review! Het heeft jullie woning zeker een upgrade gegeven. Wie weet binnenkort weer één voor jullie nieuwe woning (fingers crossed)

Stalen Schuifdeur

Uiteindelijk gekozen voor een vast paneel met schuifdeur op deskundig advies van Ownn. Erg blij mee, goed geadviseerd en meegedacht ook over de kleur. Fijn bedrijf en eigenaren, aanrader….

Svar från OWNN

Hi Anja, erg bedankt voor deze duidelijke en fijne review! Hier doen wij het voor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met de schuifdeur en vast paneel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer tevreden met onze black taatsdeur…

Zeer tevreden met onze black taatsdeur op maat gemaakt. Naast het plaatsen van onze taatsdeur heeft OWNN ook het stucwerk gerealiseerd. De service en levertijd waren uitmuntend. We werden constant op de hoogte gehouden van het proces. Ben je op zoek naar een kwalitatief en servicewaardig bedrijf dan is OWNN echt een aanrader. Bedankt en nu lekker genieten van onze massieve deur 😁😁.

Svar från OWNN

Hi Tansel, bedankt voor je duidelijke en mooie review! Dit wordt erg gewaardeerd en hier doen wij het ook voor! Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie stalen taatsdeur!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We love the service and quality

We reached out to multiple companies for quotes. Ownn had a great package and they were very friendly and professional. Installing went quickly I am glad we chose them and followed our feeling! 10/10 would recommend!

8 juni 2022

Stalen deur

We zijn ontzettend tevreden over onze door Ownn geleverde en gemonteerde stalen deur. Er is goed met ons meegedacht en het resultaat is nog mooier dan wij verwacht hadden. Zeer meedenkend, klantgericht en de deur is van zeer goede kwaliteit. Top bedrijf, echt een aanrader.

6 juni 2022

Svar från OWNN

Hi Tom, dankjewel voor deze mooie review! Dat wordt erg gewaardeerd en hier doen wij het ook voor!
Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie stalen deur!

Top werk geleverd

Top werk geleverd!
Ze zijn ook heel vriendelijk.

6 juni 2022

Svar från OWNN

Hi Manisha, bedankt voor je voor fijne review! Heel veel plezier met jullie stalen deur! Ik vind dat model echt prachtig!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stalen taatsdeur en trapleuningen!

Super blij met onze stalen taatsdeur en stalen trapleuningen! Service is super. Van te voren fijn contact gehad waarin snel gecommuniceerd werd! Alles voldoet aan de verwachtingen. We genieten er elke dag van!

4 juni 2022

Svar från OWNN

Hi Esther, wat fijn om dit zo terug te lezen :) Het was zeker een fijne communicatie. Wij wensen jullie heel veel plezier met de stalen deur en trapleuningen!

Top!

Om te beginnen; uitmuntend service, scherpe prijs. De eigenaar kwam opmeten en liet voorbeelden zien; met als opmerking: elk deur is uniek! Dat bleek, op ons wens op maat gemaakte scharnierdeur en schuifdeur gemonteerd en belangrijkste op afgesproken datum. Ownn is een aanrader.

1 juni 2022

Svar från OWNN

Hi Omer, erg bedankt voor deze mooie review (wordt zeker gewaardeerd) en hier doen wij het ook voor. Nogmaals heel veel plezier met jullie unieke schuifdeur en scharnierdeur!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top maatwerk en super vriendelijke…

Top maatwerk en super vriendelijke mensen voor plaatsen van de deur , levertijd zeer gunstig vooral in deze tijd !!!
Na plaatsen alles netjes achter gelaten zeker een aanrader voor andere .
Nogmaals bedankt

25 maj 2022

Svar från OWNN

Hi Dave, wat fijn om dit zo te lezen, dankjewel!
Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie stalen taatsdeur!

Enorm blij met de OWNN-aanpak

Ik vermoed dat de kwaliteit van de geleverde stalen deur gelijk is aan andere aanbieders in deze branche, dus daar hoef je OWNN niet voor te kiezen of te laten. Deze is gewoon goed.
Waar OWNN zich wel in onderscheid is de persoonlijke aanpak, de maatwerkoplossingen en de after-care. Daarnaast konden zij veel sneller leveren dan hun concurrenten en waren zij ook nog eens stuk gunstiger geprijsd.
Het resultaat is een unieke stalen deur in onze nieuwe woonkamer. Wij zijn enorm blij!

28 april 2022

Svar från OWNN

Hi Ashvin, erg bedankt voor deze fijne en duidelijke review! Het wordt zeker gewaardeerd en hier doen wij het voor ;)
Nogmaals veel plezier met jullie unieke stalen deur en vast paneel!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Perfect maatwerk en goede service

Perfect maatwerk en goede service. Pro-actief en vriendelijk.

9 april 2022

Svar från OWNN

Hi Corieta, bedankt voor deze duidelijke en mooie review! Nogmaals heel veel plezier met jullie stalen deuren. Wij vinden ze prachtig!!

Plaatsing taatsdeur

Ik heb een zgn. taatsdeur besteld. Ik kreeg deskundig advies, waarbij er actief mee gedacht en geadviseerd werd.
Koppel dat aan een schappelijke prijsstelling, een meer dan tevreden stellende montage en plaatsing van de uiteindelijke deur, en dat resulteert voor mij in 5 sterren. Enige jammere is dat ik geen 6 sterren kon geven 👍.

8 april 2022

Svar från OWNN

Hi Peter, erg bedankt voor deze duidelijke en fijne review! Het was zeker een fijne samenwerking!! Hier doen wij het voor :D
Wij wensen jou nogmaals heel veel plezier met je taatsdeur!

Goede fijne persoonlijke service

Goede fijne persoonlijke service. Hoge kwaliteit (materiaal en diensten) tegen een scherpe prijs.

7 april 2022

Svar från OWNN

Hi Frank, bedankt voor je fijne review! Nogmaals veel plezier gewenst met je stalen deur!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.