Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn super blij met onze kasten en deuren van Ownn! Vanaf het eerste moment werd er echt geluisterd naar onze wensen en er was ontzettend veel mogelijk. Met zoveel aandacht en oog voor detail z... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken, denken mee in oplossingen. Zeer mooie en kwalitatieve deuren, stevig (de houten deur is massief) met een mooie afwerking. De taatsdeur voelt solide a... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag is mijn nieuwe stalendeur geplaatst door Ali en ik ben ontzettend tevreden over het resultaat. De deur is van hoge kwaliteit, stevig en mooi afgewerkt. Ali werkte netjes, efficiënt en met oog... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Simply an amazing experience. If you want a quality door with quality service and extremely friendly and especially helpful people? Then this is the place. We are super satisfied with our amazing do... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Dekoration- och inredningsbutik
  2. Möbelsnickare
  3. Dörrleverantör
  4. Inredningsföretag
  5. Ståldesign

Skrivet av företaget

Vakmanschap en authenticiteit Ontdek OWNN, waar al jouw wensen werkelijkheid worden in onze eigen fabriek, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen. of het nu gaat om indrukwekkende stalen deuren die een statement maken in je interieur, of om tv-dressoirs die perfect aansluiten bij jouw eigen stijl – bij OWNN maken we unieke meubelstukken en woonoplossingen die jouw persoonlijke visie tot leven brengen. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor jouw droomdeur? Vul dan ons formulier in op www.ownn.nl/offerte/ Of bel ons op +31 6 15 44 84 45

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

4,5

Alla omdömen

5 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer vriendelijk en betrokken bedrijf!

Mijn ervaring met de taatsdeuren van OWNN is zeer positief. De hoogwaardige materialen zorgen voor een gevoel van duurzaamheid. De afwerkingen passen perfect bij mijn interieur! De kwaliteit van deze deuren zijn absoluut de investering waard. Kortom, een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar stijlvolle en duurzame deuroplossingen.

De betrokkenheid en expertise van de gezichten achter OWNN blijkt uit de nauwkeurigheid en goede producten.
Ze leveren creativiteit, kwaliteit en zijn hartstikke toegeweid aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten. Ze denken met je mee, controleren met je mee en willen alles perfect doen. Zeker een aanrader!

7 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tot op de dag van vandaag super blij…

Tot op de dag van vandaag super blij dat ik gekozen heb voor de taatsdeuren van OWNN.
Bij OWNN hebben ze het echt voor elkaar. Showroom, advies, inmeten, plaatsen. Alles klopt en het eindresultaat is prachtig!
Tevens wil ik meegeven dat ze bij OWN echt tijd voor je nemen.

15 augusti 2023

TAATSDEUR

TAATSDEUR

Ik heb een taatsdeur laten plaatsen en ben er ontzettend blij mee! Hele goede service, korte lijntjes en ontzettend aardige eigenaren.

4 juli 2023

Stalen taatsdeur

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde stalen taatsdeuren, schuifdeur en vaste wand. Onze project op de begane grond is hiermee echt een eye catcher geworden!

De persoonlijke benadering en advies was perfect! Dank hiervoor!

5 december 2022

Via Ownn

Via Ownn, Emel en Ali, een hele mooie stalen deur besteld en laten plaatsen. Wat een fijn en betrokken bedrijf. Nemen echt de tijd om tot juiste ontwerp te komen, waarbij alles obv eigen wensen en situatie mogelijk is. Van ontwerp tot plaatsen alles tot in de puntjes geregeld. Heel blij met contact en natuurlijk het eindresultaat!

13 april 2023

Review

We ordered two doors of steel which where amazing produced.
All the timelines which we had agreed on where done and the service was great.

Next time I will order with OWNN again.

12 december 2022

Top bedrijf

Top bedrijf! Vanaf eerste contactmoment kreeg ik het gevoel dat ik werd gewaardeerd en dat er naar mij werd geluisterd. OWNN heeft stalen taatsdeur en schuifdeuren voor mij, op maat, gemaakt en gemonteerd. Inmeten en montage doen zij ook zelf. Ontwerpen mochten we zelf doen met deskundig advies vanuit OWNN. Productie en transport is ook in eigen beheer daarom kunnen ze de kosten en levertijden laag houden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Onze muren waren niet kaarsrecht, desondanks zijn de deuren zo geplaatst dat je er niets van merkt. We hadden bij meerdere leveranciers offerte opgevraagd maar niemand kon aan die van OWNN tippen...ook niet aan de kwaliteit. Bij twijfel moet je contact leggen, Ali en zijn partner nemen al je twijfels weg.

6 mars 2023

Goede service en kwaliteit

We hebben stalen deuren, kozijnen en een houten visgraat vloer besteld en laten installeren. We zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit en de dienstverlening. Zeker een aanrader!

2 januari 2023

Svar från OWNN

Hi Loubna, bedankt voor je mooie review!! Wij wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie stalen deuren, kozijnen en vloer!

Topbedrijf!

Kan niet anders zeggen dan dat Ownn een topbedrijf is! Diverse zwarte houten deuren en een gouden stalen deur bij Ownn besteld. Van begin tot eind naar meer dan tevredenheid geholpen door Emel en Ali. Twee vriendelijke en bedreven personen die service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Dit is af te zien aan het materiaal, vakkundige montage en oplossing gericht denken. Naar mijn mening hoef je niet verder te kijken voor stalen of houten deuren, bij Ownn krijg je waar voor je geld! Dank voor jullie bijdrage aan ons woonplezier!

22 januari 2023

Svar från OWNN

Hi Rafael, bedankt voor je prachtige review! Dit wordt erg gewaardeerd!!
Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met jullie stalen en houten deuren! En natuurlijk veel woonplezier in jullie vernieuwde woning. Het ziet er allemaal prachtig uit!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aanrader als je op zoek bent naar kwaliteit deuren.

Al onze deuren laten vervangen, 7 houten deuren en 2 stalen deuren. Hier super tevreden over! Er word met je meegedacht en alles is mogelijk. Zo hebben wij een kattenluik in 1 van de deuren laten plaatsen. Vriendelijk en professioneel, zeker een aanrader!!!

22 januari 2023

Svar från OWNN

Hi Denise, erg bedankt voor deze fijne en duidelijke review! Het wordt zeker gewaardeerd en hier doen wij het voor ;)
Nogmaals veel plezier met jullie unieke stalen en houten deuren!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top service en snelle levering!

Top service en snelle levering!

Bijj verschillende leveranciers offertes opgevraagd. Ownn heeft snelle leveertijden en heeft de beste kwaliteit. Ook heel duidelijk en eerlijk advies. Zou het iedereen aanraden.

12 januari 2023

Svar från OWNN

Hi Mohamed, erg bedankt voor deze fijne review!
Hier doen wij het voor :) En nogmaals veel plezier ermee!

Binnendeur

Het contact verliep erg soepel, de afspraken waren duidelijk en de montage ging super. Het kozijn, de deur en het deurbeslag zijn van hoogwaardige kwaliteit! Ook de prijs kwaliteit-verhouding is keurig, kortom: een uitstekende partij!

18 januari 2023

Svar från OWNN

Hi Jeffrey, erg bedankt voor deze mooie review (wordt zeker gewaardeerd) en hier doen wij het ook voor. Nogmaals heel veel plezier met jullie op maat gemaakte trapkast deur!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg tevreden met onze taatsdeur.

Erg tevreden met onze taatsdeur.
De deur is van hele goede kwaliteit en de monteurs waren erg vriendelijk.
Zeker een aanrader!

15 december 2022

Svar från OWNN

Hi Remco, bedankt voor deze mooie review (daar doen wij het voor).
Wij wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie opmaat gemaakte stalen deur!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel erg tevreden met onze zwarte…

Heel erg tevreden met onze zwarte stalen taatsdeur. Goed werk verricht, een eyecatcher in huis! Bedankt!

12 november 2022

Svar från OWNN

Hi Selma, bedankt voor deze fijne review! Wordt erg gewaardeerd!
Wij wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie stalen taatsdeur!

Zeer tevreden

Top kwaliteit balustrade hebben we gekregen. Het is een professioneel bedrijf met veel ervaringen en goede adviezen.

10 november 2022

Svar från OWNN

Hi Renata, bedankt voor je mooie review! Wij wensen jullie nogmaals heel veel plezier met de balustrade!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kantoorinrichting op zolder, toppers!!

We hebben thuis op zolder een kantoor laten inrichten met deze prachtige stalen wanden met in totaal 3 schuifdeuren. Wat een verschil en kwaliteit en voor een scherpe prijs! We zijn erg tevreden met het verloop, dus vanaf het contact tot aan de vakkundige installatie hiervan. Alles is tip en top geregeld en afgerond, dus een echte aanrader!! We zijn OWNN erg dankbaar voor het mooie resultaat en zullen in de toekomst zeker wel weer aankloppen voor nog meer moois ;)

21 oktober 2022

Svar från OWNN

Hoi Mehmet abi, erg bedankt voor deze mooie en duidelijke review! Dit wordt erg gewaardeerd!
Wij wensen jullie nogmaals heel plezier met de stalen deuren, het zag er allemaal prachtig uit. En mocht het weer zover komen, dan zijn jullie van harte welkom!

Excellent Craftsmanship

My overall experience with Ownn was excellent. They were very friendly and professional from the ordering process to installation. Also reliable with the timing... I am %100 satisfied.

6 oktober 2022

Svar från OWNN

Hi Ms. Filiz, thank you for your nice and honest review! We really appreciate that!
We wish you a lot of fun with your doors again!

Kind regards,

Op & top!

Wij zijn enorm blij met onze stalen deur! Het is een echte blikvanger in ons geheel interieur… het contact is vloeiend verlopen en het plaatsen van de deur is met veel passie geplaatst.
Wij komen hier echt een keer terug.

3 oktober 2022

Svar från OWNN

Hi Rachel, bedankt voor deze mooie review! Dat wordt erg gewaardeerd!
Wij wensen jullie nogmaals veel plezier met jullie stalen deur en mocht je in de toekomst nog wat nodig hebben, dan weet je ons te vinden ;)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.